Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

zaparowane okna
Biorę z szafki kuchennej i przecieram okna. Para znika z szyb, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
marchewka
Zapomnij o jabłku, gruszce i pomarańczy. Surówka z marchewki najlepiej smakuje z tym owocem
jajko na miękko
Niezawodny sposób na jajka na miękko. Czas gotowania to tylko połowa sukcesu
fasola tonka
USA zakazało, a Polacy wciąż kupują. Ta przyprawa jest popularna w cukiernictwie
kasy samoobsługowe
Przy kasach samoobsługowych w Biedronce zawsze naciskam jeden przycisk. Tak oszczędzam pieniądze
zupa pomidorowa
Żaden ryż, żaden makaron. Pomidorowa z tym dodatkiem jest 100 razy smaczniejsza
herbatniki z jabłkami
Pokrój jabłka na plastry i ułóż na herbatnikach. Za ten deser ktoś powinien dostać medal
kotlety mielone
Wsyp do masy na mielone i uformuj kotlety. Nietypowy dodatek doda im charakteru
Mycie lodówki
Wyciskam i przecieram lodówkę. Trik na medal, pachnie przecudownie
ser żółty na papierze
Biorę kawałek papieru i kładę na nim ser. W głowie się nie mieści jaka to oszczędność
sałatka
Zapomnij o jarzynowej. Sałatka szynkowa siostry Anastazji bije ją na głowę
pomidor
Weź widelec i wbij go w pomidora, po chwili padniesz z wrażenia. Żałuję, że wcześniej tego nie znałam
surówka z czerwonej kapusty
Najlepsza surówka z czerwonej kapusty na zimę. Sekret tkwi w dodatkach
śliwki na cieście francuskim
Weź śliwki, pokrój i ułóż na cieście francuskim. Ten przepis to hit w moim domu
sałatka kijowska
Sałatkę kijowską mogłbym jeść na okrągło. To najlepsza sałatka warstwowa, jaka istnieje
ciasto bez pieczenia
Wygląda i smakuje jak z najlepszej cukierni. Nikt nie wierzy, że robię to ciasto w niecałe pół godziny
papryka
Najlepszy przepis na paprykę, jaki znam. Zalewa to mistrzostwo świata
focaccia z ziemniakami
Biorę ziemniaki, mąkę, jajka i mieszam. Po 5 minutach wstawiam do pieca mój ulubiony przysmak
sernik z wafelkami
Taki sernik z wafelkami zrobię na majówkę. Z tym przepisem zawsze się udaje
prąd
Największy pożeracz prądu to nie piekarnik czy lodówka. Uważaj na ten sprzęt
rosół w garnku
Kiedy powinno się solić rosół? Większość osób wciąż popełnia ten sam błąd
ciasto z orzechami
Każdy mówi o tym cieście. Jest tak dobre, że robię je codziennie
żółtka jaj
Weź żółtka jaj i ułóż je w soli. Nagroda Nobla za ten patent to mało
pierogi
Żadne pierogi ruskie, te biją je na głowę. Cały sekret tkwi w farszu, musisz spróbować
szare kluski
Te kluski to najlepsze, co można sobie wymarzyć. Do ich zrobienia wystarczą 3 składniki
wyrabianie mięsa mielonego
Zetrzyj na tarce i dodaj do masy na mielone. Dawno nie jadłem tak dobrych kotletów
przekąska
Smaruję nim ciasto francuskie i kładę na nim ser i pomidory. Ta przekąska nie ma sobie równych
placki ziemniaczane na desce
Kuroń pokazał jak robi placki ziemniaczane. Nie piją tłuszczu i smakują cudownie
zaparowane okna
Maciej Jurczyk Biorę z szafki kuchennej i przecieram okna. Para znika z szyb, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
Czytaj więcej >
marchewka
Katarzyna Rachańska Zapomnij o jabłku, gruszce i pomarańczy. Surówka z marchewki najlepiej smakuje z tym owocem
Czytaj więcej >
jajko na miękko
Katarzyna Rachańska Niezawodny sposób na jajka na miękko. Czas gotowania to tylko połowa sukcesu
Czytaj więcej >
fasola tonka
Przemysław Bociąga USA zakazało, a Polacy wciąż kupują. Ta przyprawa jest popularna w cukiernictwie
Czytaj więcej >
kasy samoobsługowe
Maciej Jurczyk Przy kasach samoobsługowych w Biedronce zawsze naciskam jeden przycisk. Tak oszczędzam pieniądze
Czytaj więcej >
zupa pomidorowa
Katarzyna Rachańska Żaden ryż, żaden makaron. Pomidorowa z tym dodatkiem jest 100 razy smaczniejsza
Czytaj więcej >
herbatniki z jabłkami
Przemysław Bociąga Pokrój jabłka na plastry i ułóż na herbatnikach. Za ten deser ktoś powinien dostać medal
Czytaj więcej >
kotlety mielone
Przemysław Bociąga Wsyp do masy na mielone i uformuj kotlety. Nietypowy dodatek doda im charakteru
Czytaj więcej >
Mycie lodówki
Przemysław Bociąga Wyciskam i przecieram lodówkę. Trik na medal, pachnie przecudownie
Czytaj więcej >
ser żółty na papierze
Przemysław Bociąga Biorę kawałek papieru i kładę na nim ser. W głowie się nie mieści jaka to oszczędność
Czytaj więcej >
sałatka
Katarzyna Rachańska Zapomnij o jarzynowej. Sałatka szynkowa siostry Anastazji bije ją na głowę
Czytaj więcej >
pomidor
Katarzyna Rachańska Weź widelec i wbij go w pomidora, po chwili padniesz z wrażenia. Żałuję, że wcześniej tego nie znałam
Czytaj więcej >
surówka z czerwonej kapusty
Maciej Jurczyk Najlepsza surówka z czerwonej kapusty na zimę. Sekret tkwi w dodatkach
Czytaj więcej >
śliwki na cieście francuskim
Maciej Jurczyk Weź śliwki, pokrój i ułóż na cieście francuskim. Ten przepis to hit w moim domu
Czytaj więcej >
sałatka kijowska
Przemysław Bociąga Sałatkę kijowską mogłbym jeść na okrągło. To najlepsza sałatka warstwowa, jaka istnieje
Czytaj więcej >
ciasto bez pieczenia
Katarzyna Rachańska Wygląda i smakuje jak z najlepszej cukierni. Nikt nie wierzy, że robię to ciasto w niecałe pół godziny
Czytaj więcej >
papryka
Katarzyna Rachańska Najlepszy przepis na paprykę, jaki znam. Zalewa to mistrzostwo świata
Czytaj więcej >
focaccia z ziemniakami
Maciej Jurczyk Biorę ziemniaki, mąkę, jajka i mieszam. Po 5 minutach wstawiam do pieca mój ulubiony przysmak
Czytaj więcej >
sernik z wafelkami
Katarzyna Rachańska Taki sernik z wafelkami zrobię na majówkę. Z tym przepisem zawsze się udaje
Czytaj więcej >
prąd
Katarzyna Rachańska Największy pożeracz prądu to nie piekarnik czy lodówka. Uważaj na ten sprzęt
Czytaj więcej >
rosół w garnku
Maciej Jurczyk Kiedy powinno się solić rosół? Większość osób wciąż popełnia ten sam błąd
Czytaj więcej >
ciasto z orzechami
Przemysław Bociąga Każdy mówi o tym cieście. Jest tak dobre, że robię je codziennie
Czytaj więcej >
żółtka jaj
Aleksandra Proch Weź żółtka jaj i ułóż je w soli. Nagroda Nobla za ten patent to mało
Czytaj więcej >
pierogi
Katarzyna Rachańska Żadne pierogi ruskie, te biją je na głowę. Cały sekret tkwi w farszu, musisz spróbować
Czytaj więcej >
szare kluski
Przemysław Bociąga Te kluski to najlepsze, co można sobie wymarzyć. Do ich zrobienia wystarczą 3 składniki
Czytaj więcej >
wyrabianie mięsa mielonego
Przemysław Bociąga Zetrzyj na tarce i dodaj do masy na mielone. Dawno nie jadłem tak dobrych kotletów
Czytaj więcej >
przekąska
Katarzyna Rachańska Smaruję nim ciasto francuskie i kładę na nim ser i pomidory. Ta przekąska nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
placki ziemniaczane na desce
Przemysław Bociąga Kuroń pokazał jak robi placki ziemniaczane. Nie piją tłuszczu i smakują cudownie
Czytaj więcej >
zaparowane okna
Biorę z szafki kuchennej i przecieram okna. Para znika z szyb, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
marchewka
Zapomnij o jabłku, gruszce i pomarańczy. Surówka z marchewki najlepiej smakuje z tym owocem
jajko na miękko
Niezawodny sposób na jajka na miękko. Czas gotowania to tylko połowa sukcesu
fasola tonka
USA zakazało, a Polacy wciąż kupują. Ta przyprawa jest popularna w cukiernictwie
kasy samoobsługowe
Przy kasach samoobsługowych w Biedronce zawsze naciskam jeden przycisk. Tak oszczędzam pieniądze
zupa pomidorowa
Żaden ryż, żaden makaron. Pomidorowa z tym dodatkiem jest 100 razy smaczniejsza
herbatniki z jabłkami
Pokrój jabłka na plastry i ułóż na herbatnikach. Za ten deser ktoś powinien dostać medal
kotlety mielone
Wsyp do masy na mielone i uformuj kotlety. Nietypowy dodatek doda im charakteru
Mycie lodówki
Wyciskam i przecieram lodówkę. Trik na medal, pachnie przecudownie
ser żółty na papierze
Biorę kawałek papieru i kładę na nim ser. W głowie się nie mieści jaka to oszczędność
sałatka
Zapomnij o jarzynowej. Sałatka szynkowa siostry Anastazji bije ją na głowę
pomidor
Weź widelec i wbij go w pomidora, po chwili padniesz z wrażenia. Żałuję, że wcześniej tego nie znałam
surówka z czerwonej kapusty
Najlepsza surówka z czerwonej kapusty na zimę. Sekret tkwi w dodatkach
śliwki na cieście francuskim
Weź śliwki, pokrój i ułóż na cieście francuskim. Ten przepis to hit w moim domu
sałatka kijowska
Sałatkę kijowską mogłbym jeść na okrągło. To najlepsza sałatka warstwowa, jaka istnieje
ciasto bez pieczenia
Wygląda i smakuje jak z najlepszej cukierni. Nikt nie wierzy, że robię to ciasto w niecałe pół godziny
papryka
Najlepszy przepis na paprykę, jaki znam. Zalewa to mistrzostwo świata
focaccia z ziemniakami
Biorę ziemniaki, mąkę, jajka i mieszam. Po 5 minutach wstawiam do pieca mój ulubiony przysmak
sernik z wafelkami
Taki sernik z wafelkami zrobię na majówkę. Z tym przepisem zawsze się udaje
prąd
Największy pożeracz prądu to nie piekarnik czy lodówka. Uważaj na ten sprzęt
rosół w garnku
Kiedy powinno się solić rosół? Większość osób wciąż popełnia ten sam błąd
ciasto z orzechami
Każdy mówi o tym cieście. Jest tak dobre, że robię je codziennie
żółtka jaj
Weź żółtka jaj i ułóż je w soli. Nagroda Nobla za ten patent to mało
pierogi
Żadne pierogi ruskie, te biją je na głowę. Cały sekret tkwi w farszu, musisz spróbować
szare kluski
Te kluski to najlepsze, co można sobie wymarzyć. Do ich zrobienia wystarczą 3 składniki
wyrabianie mięsa mielonego
Zetrzyj na tarce i dodaj do masy na mielone. Dawno nie jadłem tak dobrych kotletów
przekąska
Smaruję nim ciasto francuskie i kładę na nim ser i pomidory. Ta przekąska nie ma sobie równych
placki ziemniaczane na desce
Kuroń pokazał jak robi placki ziemniaczane. Nie piją tłuszczu i smakują cudownie