Niebywałe, jakie sa ulubione potrawy Piotra Żyły. Paprykę jada z nietypowym dodatkiem

Piotr Żyła podzielił się przepisem na ,,wykwintną kolację", składającą się z bułki i parówek. Mistrz świata w skokach narciarskich uwielbia szybkie i proste dania, a paprykę mógłby jeść dziennie. Żyła twierdzi, że to właśnie dzięki niej zdobywa tak fenomenalne wyniki.
Piotr Żyła. Skoczek z dużym poczuciem humoru
Piotr Żyła jest w rewelacyjnej formie. Skoczek kilka dni temu pobił rekord skoczni w Planicy i świętował zdobycie złotego medalu w mistrzostwach świata. Skoczek słynie również z dużego poczucia humoru i dystansu. Chętnie udziela wywiadów i jest aktywny w mediach społecznościowych, głównie na Instagramie.
Jego profil, @piotr_zyla_offical na Instagramie śledzą tysiące fanów. Żyła dzieli się nie tylko wynikami i osiągnięciami sportowymi, ale i zwykłymi rzeczami, jak spędzanie wolnego czasu, czy gotowanie. Niedawno pokazał swoje popisowe danie, czyli kolację z parówek.
Piotr Żyła uwielbia jeść. Co jakiś czas publikuje zdjęcia swoich dań. Była już bułka z żółtym serem, gulasz z papryką, owoce, piwo. Żyła humorystycznie podkreśla podczas niemal każdego wywiadu, że to papryka daje mu siłę do zdobywania takich wyników w skokach narciarskich. Zdjęcia wykorzystane w artykule pochodzą z profilu piotr_zyla_offical na Instagramie.
Wzięła makaron i wrzuciła na patelnię. Z 4 składników zrobiła tani obiad dla całej rodzinyTajny przepis Piotra Żyły na kolację
Piotr Żyła uwielbia parówki. Niedawno podzielił się z fanami zdjęciem swojej kolacji, która przypomina skoczka podczas lotu.
- Wykwintna kolacja wg. tajnego przepisu Piotra. Dwie parówki gotuj 10 min, dodaj bułkę i sos pomidorowy i gotowe - pisze pod zdjęciem dania polski skoczek.
Żyła dodał, że smakosze mogą posmarować bułkę masłem, ale wtedy danie już nie będzie taki fit.
Ulubionym daniem skoczka jest papryka z kukurydzą
Piotr Żyła uwielbia paprykę. W wywiadach od lat opowiada, że medale zdobywa właśnie dzięki niej - Jest papryka, jest moc - pisał na swoim profilu na Instagramie.
Skoczek uwielbia łączyć paprykę z innymi dodatkami, głównie z kukurydzą z puszki. W rozmowie ze sport.pl przytoczył pewną anegdotę, która miała miejsce po tegorocznym konkursie skoków.
-Po konkursie Łukasz Gębala przyniósł mi puszkę kukurydzy. Poprosiłem go, żeby mi kupił, bo bufet był już nieczynny. Najlepiej, jak papryka jest jeszcze do kukurydzy. Wtedy jest już pięknie- mówił.
Szczere słowa Gessler na temat Wachowicz. Tego nikt się nie spodziewał. Popularny youtuber zjadł kolację w restauracji syna Magdy Gessler - tu dowiesz się, jak ją ocenili. Czy dania były warte swojej ceny?





































