Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

kotlety z wątróbki na obiad
Żadne mielone, żadne schabowe. Nie uwierzysz, z jakiego mięsa są te kotlety
postne kotlety z jajek
Posiekaj jajka i dodaj 3 składniki. To połączenie zwala z nóg, w sam raz na obiad
Mleko do kawy
Dodajesz takie mleko do kawy? Lepiej uważaj, możesz sobie poważnie zaszkodzić
Rabarbar jest warzywem
Rabarbar jest owocem, czy warzywem? Prawie nikt nie zna poprawnej odpowiedzi
Kotlety schabowe Remigiusza Rączki
„Żadnego mleka nie trza”, ale inny warunek jest konieczny. Tak Rączka robi schabowe
Rosół gotujemy pod przykryciem
Lepiej gotować rosół pod przykryciem, czy bez? Lekarka powiedziała wprost, co jest lepsze dla zdrowia
Sernik marchewkowy Tadeusza Müllera
Syn Gessler robi zdumiewający sernik. Zamiast na deser zjesz go na obiad
Jajka są zdrowe
Prof. Cichosz rozprawiła się popularnym z mitem o jajkach. Polacy do dziś w niego wierzą
None
Piekarnik Candy Cook Light - najlepszy w klasie
None
Piecz z funkcją pary - z nowym piekarnikiem Haier
Kartacze Tomasza Strzelczyka
Strzelczyk zdradził sekret idealnych kartaczy. Prawie wszyscy robią je źle
surówka z młodej kapusty
Pokrój i dorzuć do poszatkowanej kapusty. Tak wiosennej surówki jeszcze nie jadłeś
domowy ser z mleka i soku z cytryny
Wlej sok z cytryny do gorącego mleka. Po chwili nie uwierzysz własnym oczom
największe błędy podczas grillowania
To największy błąd przy grillowaniu. Przez niego nawet najlepsze potrawy będą szkodliwe
trująca piestrzenica kasztanowata wygląda jak smardz jadalny
Nie pomyl tych wiosennych grzybów. Skutki mogą być opłakane
Afera po ostatnim odcinku programu Kuchenne Rewolucje
„Niedobrze mi". Tym razem w Kuchennych Rewolucjach problemem nie było jedzenie
Kotlety mielone odgrzewane
Tak odgrzejesz mielone bez grama oleju, mikrofali i piekarnika. Pokochasz tę metodę
None
Zapobiegaj marnowaniu żywności z lodówką Haier
w granoli znaleziono orzechy ziemne. GIS wydał ostrzeżenie
Na etykiecie nie ujawniono istotnego składnika. Ten produkt może być niebezpieczny
jak odświeżyć pęczek rzodkiewek
Najlepszy patent na odświeżenie rzodkiewek. Kilka minut i znów będą chrupiące
Dietetyk odradza cukier
Zapomnij o cukrze. Dietetyk wskazał najlepszy zamiennik, zalety powalają
Serdelki oburzyły Bosacką
Bosacka spojrzała na opakowanie serdelków i zamarła. Teraz apeluje do wszystkich
Sałata odrosła
Odciął końcówkę sałaty i wstawił do wody. Nie uwierzysz co się stało później
Kaszanka z grilla
Koniec ze zwykłym grillowaniem kaszanki. Masarz pokazał 100 razy lepszy patent
Rzodkiewka w sklepie
Kupując rzodkiewkę łatwo o fatalną pomyłkę. Zawsze zwracaj uwagę na ten detal
Ogromna pizza w Gdańsku
„Gigant, olbrzym, potwór”. Największą pizzę zjesz za darmo pod 1 warunkiem
Chrupiące placki ziemniaczane
Takich placków ziemniaczanych jeszcze nie jadłeś. Ten trik nadaje im chrupkości
cytryna do herbaty
Wrzucasz cytrynę do herbaty? Chwila nieuwagi i straci cenne właściwości
kotlety z wątróbki na obiad
Magdalena Patacz Żadne mielone, żadne schabowe. Nie uwierzysz, z jakiego mięsa są te kotlety
Czytaj więcej >
postne kotlety z jajek
Magdalena Patacz Posiekaj jajka i dodaj 3 składniki. To połączenie zwala z nóg, w sam raz na obiad
Czytaj więcej >
Mleko do kawy
Emilia Maciejewska-Latosińska Dodajesz takie mleko do kawy? Lepiej uważaj, możesz sobie poważnie zaszkodzić
Czytaj więcej >
Rabarbar jest warzywem
Emilia Maciejewska-Latosińska Rabarbar jest owocem, czy warzywem? Prawie nikt nie zna poprawnej odpowiedzi
Czytaj więcej >
Kotlety schabowe Remigiusza Rączki
Emilia Maciejewska-Latosińska „Żadnego mleka nie trza”, ale inny warunek jest konieczny. Tak Rączka robi schabowe
Czytaj więcej >
Rosół gotujemy pod przykryciem
Emilia Maciejewska-Latosińska Lepiej gotować rosół pod przykryciem, czy bez? Lekarka powiedziała wprost, co jest lepsze dla zdrowia
Czytaj więcej >
Sernik marchewkowy Tadeusza Müllera
Emilia Maciejewska-Latosińska Syn Gessler robi zdumiewający sernik. Zamiast na deser zjesz go na obiad
Czytaj więcej >
Jajka są zdrowe
Emilia Maciejewska-Latosińska Prof. Cichosz rozprawiła się popularnym z mitem o jajkach. Polacy do dziś w niego wierzą
Czytaj więcej >
None
Redakcja smakosze.pl Piekarnik Candy Cook Light - najlepszy w klasie
Czytaj więcej >
None
Redakcja smakosze.pl Piecz z funkcją pary - z nowym piekarnikiem Haier
Czytaj więcej >
Kartacze Tomasza Strzelczyka
Emilia Maciejewska-Latosińska Strzelczyk zdradził sekret idealnych kartaczy. Prawie wszyscy robią je źle
Czytaj więcej >
surówka z młodej kapusty
Magdalena Patacz Pokrój i dorzuć do poszatkowanej kapusty. Tak wiosennej surówki jeszcze nie jadłeś
Czytaj więcej >
domowy ser z mleka i soku z cytryny
Magdalena Patacz Wlej sok z cytryny do gorącego mleka. Po chwili nie uwierzysz własnym oczom
Czytaj więcej >
największe błędy podczas grillowania
Magdalena Patacz To największy błąd przy grillowaniu. Przez niego nawet najlepsze potrawy będą szkodliwe
Czytaj więcej >
trująca piestrzenica kasztanowata wygląda jak smardz jadalny
Magdalena Patacz Nie pomyl tych wiosennych grzybów. Skutki mogą być opłakane
Czytaj więcej >
Afera po ostatnim odcinku programu Kuchenne Rewolucje
Magdalena Patacz „Niedobrze mi". Tym razem w Kuchennych Rewolucjach problemem nie było jedzenie
Czytaj więcej >
Kotlety mielone odgrzewane
Emilia Maciejewska-Latosińska Tak odgrzejesz mielone bez grama oleju, mikrofali i piekarnika. Pokochasz tę metodę
Czytaj więcej >
None
Redakcja smakosze.pl Zapobiegaj marnowaniu żywności z lodówką Haier
Czytaj więcej >
w granoli znaleziono orzechy ziemne. GIS wydał ostrzeżenie
Magdalena Patacz Na etykiecie nie ujawniono istotnego składnika. Ten produkt może być niebezpieczny
Czytaj więcej >
jak odświeżyć pęczek rzodkiewek
Magdalena Patacz Najlepszy patent na odświeżenie rzodkiewek. Kilka minut i znów będą chrupiące
Czytaj więcej >
Dietetyk odradza cukier
Emilia Maciejewska-Latosińska Zapomnij o cukrze. Dietetyk wskazał najlepszy zamiennik, zalety powalają
Czytaj więcej >
Serdelki oburzyły Bosacką
Emilia Maciejewska-Latosińska Bosacka spojrzała na opakowanie serdelków i zamarła. Teraz apeluje do wszystkich
Czytaj więcej >
Sałata odrosła
Emilia Maciejewska-Latosińska Odciął końcówkę sałaty i wstawił do wody. Nie uwierzysz co się stało później
Czytaj więcej >
Kaszanka z grilla
Emilia Maciejewska-Latosińska Koniec ze zwykłym grillowaniem kaszanki. Masarz pokazał 100 razy lepszy patent
Czytaj więcej >
Rzodkiewka w sklepie
Emilia Maciejewska-Latosińska Kupując rzodkiewkę łatwo o fatalną pomyłkę. Zawsze zwracaj uwagę na ten detal
Czytaj więcej >
Ogromna pizza w Gdańsku
Emilia Maciejewska-Latosińska „Gigant, olbrzym, potwór”. Największą pizzę zjesz za darmo pod 1 warunkiem
Czytaj więcej >
Chrupiące placki ziemniaczane
Emilia Maciejewska-Latosińska Takich placków ziemniaczanych jeszcze nie jadłeś. Ten trik nadaje im chrupkości
Czytaj więcej >
cytryna do herbaty
Aleksandra Proch Wrzucasz cytrynę do herbaty? Chwila nieuwagi i straci cenne właściwości
Czytaj więcej >
kotlety z wątróbki na obiad
Żadne mielone, żadne schabowe. Nie uwierzysz, z jakiego mięsa są te kotlety
postne kotlety z jajek
Posiekaj jajka i dodaj 3 składniki. To połączenie zwala z nóg, w sam raz na obiad
Mleko do kawy
Dodajesz takie mleko do kawy? Lepiej uważaj, możesz sobie poważnie zaszkodzić
Rabarbar jest warzywem
Rabarbar jest owocem, czy warzywem? Prawie nikt nie zna poprawnej odpowiedzi
Kotlety schabowe Remigiusza Rączki
„Żadnego mleka nie trza”, ale inny warunek jest konieczny. Tak Rączka robi schabowe
Rosół gotujemy pod przykryciem
Lepiej gotować rosół pod przykryciem, czy bez? Lekarka powiedziała wprost, co jest lepsze dla zdrowia
Sernik marchewkowy Tadeusza Müllera
Syn Gessler robi zdumiewający sernik. Zamiast na deser zjesz go na obiad
Jajka są zdrowe
Prof. Cichosz rozprawiła się popularnym z mitem o jajkach. Polacy do dziś w niego wierzą
None
Piekarnik Candy Cook Light - najlepszy w klasie
None
Piecz z funkcją pary - z nowym piekarnikiem Haier
Kartacze Tomasza Strzelczyka
Strzelczyk zdradził sekret idealnych kartaczy. Prawie wszyscy robią je źle
surówka z młodej kapusty
Pokrój i dorzuć do poszatkowanej kapusty. Tak wiosennej surówki jeszcze nie jadłeś
domowy ser z mleka i soku z cytryny
Wlej sok z cytryny do gorącego mleka. Po chwili nie uwierzysz własnym oczom
największe błędy podczas grillowania
To największy błąd przy grillowaniu. Przez niego nawet najlepsze potrawy będą szkodliwe
trująca piestrzenica kasztanowata wygląda jak smardz jadalny
Nie pomyl tych wiosennych grzybów. Skutki mogą być opłakane
Afera po ostatnim odcinku programu Kuchenne Rewolucje
„Niedobrze mi". Tym razem w Kuchennych Rewolucjach problemem nie było jedzenie
Kotlety mielone odgrzewane
Tak odgrzejesz mielone bez grama oleju, mikrofali i piekarnika. Pokochasz tę metodę
None
Zapobiegaj marnowaniu żywności z lodówką Haier
w granoli znaleziono orzechy ziemne. GIS wydał ostrzeżenie
Na etykiecie nie ujawniono istotnego składnika. Ten produkt może być niebezpieczny
jak odświeżyć pęczek rzodkiewek
Najlepszy patent na odświeżenie rzodkiewek. Kilka minut i znów będą chrupiące
Dietetyk odradza cukier
Zapomnij o cukrze. Dietetyk wskazał najlepszy zamiennik, zalety powalają
Serdelki oburzyły Bosacką
Bosacka spojrzała na opakowanie serdelków i zamarła. Teraz apeluje do wszystkich
Sałata odrosła
Odciął końcówkę sałaty i wstawił do wody. Nie uwierzysz co się stało później
Kaszanka z grilla
Koniec ze zwykłym grillowaniem kaszanki. Masarz pokazał 100 razy lepszy patent
Rzodkiewka w sklepie
Kupując rzodkiewkę łatwo o fatalną pomyłkę. Zawsze zwracaj uwagę na ten detal
Ogromna pizza w Gdańsku
„Gigant, olbrzym, potwór”. Największą pizzę zjesz za darmo pod 1 warunkiem
Chrupiące placki ziemniaczane
Takich placków ziemniaczanych jeszcze nie jadłeś. Ten trik nadaje im chrupkości
cytryna do herbaty
Wrzucasz cytrynę do herbaty? Chwila nieuwagi i straci cenne właściwości