Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

Bigos na talerzu
W każde święta wszyscy zachwalają mój bigos. Cały sekret tkwi w jednym zapomnianym składniku
Piernik z dodatkiem
Ten przepis na piernik dostałam od kochanej babci. Mało kto wie o tym dodatku, z nim zawsze się udaje
Naleśniki
Dodaję to do ciasta zamiast mąki i mleka. Z tym składnikiem naleśniki są delikatne i elastyczne
Sałatka śledziowa
Co roku na Wigilię robię tę sałatkę. Bije na głowę nawet jarzynową, rodzina ją uwielbia
Karp smażony z dwoma dodatkami
Na święta smażę karpia z dwoma dodatkami. Zadziwiające, jak szybko znika z wigilijnego stołu
Gulasz na obiad
Wrzucam wszystko do jednego garnka i mam obiad na kilka dni. Mąż tak to lubi, że mógłby jeść codziennie
Grochówka z imbirem
To moja ulubiona zupa na chłody. Z tym dodatkiem cudownie rozgrzewa, jest pyszna i sycąca
Ciasto Strzelczyka
Przy tym zwykły makowiec może się schować. Strzelczyk pokazał przepis na najlepsze świąteczne ciasto
surówka z chińskiej restauracji
Taką surówkę jadłam w chińskiej restauracji. Byłam zaskoczona, co jest sekretem jej smaku
jajecznica
Już nie smażę jajecznicy na patelni. Mam 100 razy lepszy patent
sałatka
Przepis na tę sałatkę dostałam od cioci. Moja rodzina mówi, że smakuje lepiej niż jarzynowa
cebula
Połóż cebulę na pokrywce i pokrój. Potem wrzuć ją na patelnię, ten patent zdobywa popularność
TVN
TVN właśnie potwierdził. Miliony Polaków zasiądą przed telewizorami, tego jeszcze nie było
barszcz czerwony
Żaden ocet i sok z cytryny. Barszcz czerwony będzie mieć rubinowy kolor dzięki temu produktowi
Czekolada na polewę
Prosty trik i masz najlepszą polewę do ciast. Czekolada zawsze będzie lśniąca i twarda
Surówka do każdego obiadu
To ulubiona surówka w moim domu. Pasuje do wszystkiego, a składniki kosztują grosze
Kolacja na ciepło
Biorę parówki i zapiekam je w prostym cieście. Mój mąż taką ciepłą kolację mógłby jeść codziennie
Sałatka klejnot stołu
Ta sałatka robi co roku furorę podczas świąt. Klejnot stołu smakuje jeszcze lepiej, niż wygląda
Krokiety bez naleśników
Na Wigilię podam fenomenalne krokiety bez naleśników. Zajmują chwilę i są pyszne, nawet teściowa będzie zachwycona
Ciasto bez pieczenia
Dzieciaki ciągle proszą mnie o to ciasto. Na szczęście robię je w 10 minut, a składniki i tak mam zawsze w kuchni
Ciasteczka amoniaczki
Takie ciasteczka robiono przed laty w każdym polskim domu. Zaskakuje 1 składnik, dziś mało kto go pamięta
Śledzie z herbatą
Te śledzie pachną jak cytrusowa herbata. Mama w końcu dała mi przepis
Smażony karp
Mój karp nie ma ości, ani nie pachnie mułem. Nie muszę go moczyć w mleku, wystarczą te 2 zasady
Kotlety mielone z ziemniakiem
Przepis na te kotlety mam od zaprzyjaźnionej kucharki. 1 składnik zmienia wszystko, danie rozpływa się w ustach
KSIĄŻULO testuje pierogi
Poszedł na jarmark bożonarodzeniowy i zamówił pierogi. „Zapchajdziura" to najmilsze, co o nich powiedział
odcedzanie makaronu
Całe życie źle odcedzałam makaron. Te 2 patenty są niesamowite, każdy powinien je znać
ciasto
Żaden makowiec i piernik. To ciasto jest 100 razy lepsze, nikt nigdy nie kończy na jednym kawałku
karkówka
Pokrój karkówkę na plastry i ułóż z ziemniakami na blasze. Ten obiad robię praktycznie co weekend
Bigos na talerzu
Emilia Maciejewska-Latosińska W każde święta wszyscy zachwalają mój bigos. Cały sekret tkwi w jednym zapomnianym składniku
Czytaj więcej >
Piernik z dodatkiem
Emilia Maciejewska-Latosińska Ten przepis na piernik dostałam od kochanej babci. Mało kto wie o tym dodatku, z nim zawsze się udaje
Czytaj więcej >
Naleśniki
Emilia Maciejewska-Latosińska Dodaję to do ciasta zamiast mąki i mleka. Z tym składnikiem naleśniki są delikatne i elastyczne
Czytaj więcej >
Sałatka śledziowa
Emilia Maciejewska-Latosińska Co roku na Wigilię robię tę sałatkę. Bije na głowę nawet jarzynową, rodzina ją uwielbia
Czytaj więcej >
Karp smażony z dwoma dodatkami
Emilia Maciejewska-Latosińska Na święta smażę karpia z dwoma dodatkami. Zadziwiające, jak szybko znika z wigilijnego stołu
Czytaj więcej >
Gulasz na obiad
Emilia Maciejewska-Latosińska Wrzucam wszystko do jednego garnka i mam obiad na kilka dni. Mąż tak to lubi, że mógłby jeść codziennie
Czytaj więcej >
Grochówka z imbirem
Emilia Maciejewska-Latosińska To moja ulubiona zupa na chłody. Z tym dodatkiem cudownie rozgrzewa, jest pyszna i sycąca
Czytaj więcej >
Ciasto Strzelczyka
Emilia Maciejewska-Latosińska Przy tym zwykły makowiec może się schować. Strzelczyk pokazał przepis na najlepsze świąteczne ciasto
Czytaj więcej >
surówka z chińskiej restauracji
Monika Dec Taką surówkę jadłam w chińskiej restauracji. Byłam zaskoczona, co jest sekretem jej smaku
Czytaj więcej >
jajecznica
Monika Dec Już nie smażę jajecznicy na patelni. Mam 100 razy lepszy patent
Czytaj więcej >
sałatka
Katarzyna Rachańska Przepis na tę sałatkę dostałam od cioci. Moja rodzina mówi, że smakuje lepiej niż jarzynowa
Czytaj więcej >
cebula
Katarzyna Rachańska Połóż cebulę na pokrywce i pokrój. Potem wrzuć ją na patelnię, ten patent zdobywa popularność
Czytaj więcej >
TVN
Katarzyna Rachańska TVN właśnie potwierdził. Miliony Polaków zasiądą przed telewizorami, tego jeszcze nie było
Czytaj więcej >
barszcz czerwony
Katarzyna Rachańska Żaden ocet i sok z cytryny. Barszcz czerwony będzie mieć rubinowy kolor dzięki temu produktowi
Czytaj więcej >
Czekolada na polewę
Emilia Maciejewska-Latosińska Prosty trik i masz najlepszą polewę do ciast. Czekolada zawsze będzie lśniąca i twarda
Czytaj więcej >
Surówka do każdego obiadu
Emilia Maciejewska-Latosińska To ulubiona surówka w moim domu. Pasuje do wszystkiego, a składniki kosztują grosze
Czytaj więcej >
Kolacja na ciepło
Emilia Maciejewska-Latosińska Biorę parówki i zapiekam je w prostym cieście. Mój mąż taką ciepłą kolację mógłby jeść codziennie
Czytaj więcej >
Sałatka klejnot stołu
Emilia Maciejewska-Latosińska Ta sałatka robi co roku furorę podczas świąt. Klejnot stołu smakuje jeszcze lepiej, niż wygląda
Czytaj więcej >
Krokiety bez naleśników
Emilia Maciejewska-Latosińska Na Wigilię podam fenomenalne krokiety bez naleśników. Zajmują chwilę i są pyszne, nawet teściowa będzie zachwycona
Czytaj więcej >
Ciasto bez pieczenia
Emilia Maciejewska-Latosińska Dzieciaki ciągle proszą mnie o to ciasto. Na szczęście robię je w 10 minut, a składniki i tak mam zawsze w kuchni
Czytaj więcej >
Ciasteczka amoniaczki
Emilia Maciejewska-Latosińska Takie ciasteczka robiono przed laty w każdym polskim domu. Zaskakuje 1 składnik, dziś mało kto go pamięta
Czytaj więcej >
Śledzie z herbatą
Emilia Maciejewska-Latosińska Te śledzie pachną jak cytrusowa herbata. Mama w końcu dała mi przepis
Czytaj więcej >
Smażony karp
Emilia Maciejewska-Latosińska Mój karp nie ma ości, ani nie pachnie mułem. Nie muszę go moczyć w mleku, wystarczą te 2 zasady
Czytaj więcej >
Kotlety mielone z ziemniakiem
Emilia Maciejewska-Latosińska Przepis na te kotlety mam od zaprzyjaźnionej kucharki. 1 składnik zmienia wszystko, danie rozpływa się w ustach
Czytaj więcej >
KSIĄŻULO testuje pierogi
Emilia Maciejewska-Latosińska Poszedł na jarmark bożonarodzeniowy i zamówił pierogi. „Zapchajdziura" to najmilsze, co o nich powiedział
Czytaj więcej >
odcedzanie makaronu
Katarzyna Rachańska Całe życie źle odcedzałam makaron. Te 2 patenty są niesamowite, każdy powinien je znać
Czytaj więcej >
ciasto
Katarzyna Rachańska Żaden makowiec i piernik. To ciasto jest 100 razy lepsze, nikt nigdy nie kończy na jednym kawałku
Czytaj więcej >
karkówka
Katarzyna Rachańska Pokrój karkówkę na plastry i ułóż z ziemniakami na blasze. Ten obiad robię praktycznie co weekend
Czytaj więcej >
Bigos na talerzu
W każde święta wszyscy zachwalają mój bigos. Cały sekret tkwi w jednym zapomnianym składniku
Piernik z dodatkiem
Ten przepis na piernik dostałam od kochanej babci. Mało kto wie o tym dodatku, z nim zawsze się udaje
Naleśniki
Dodaję to do ciasta zamiast mąki i mleka. Z tym składnikiem naleśniki są delikatne i elastyczne
Sałatka śledziowa
Co roku na Wigilię robię tę sałatkę. Bije na głowę nawet jarzynową, rodzina ją uwielbia
Karp smażony z dwoma dodatkami
Na święta smażę karpia z dwoma dodatkami. Zadziwiające, jak szybko znika z wigilijnego stołu
Gulasz na obiad
Wrzucam wszystko do jednego garnka i mam obiad na kilka dni. Mąż tak to lubi, że mógłby jeść codziennie
Grochówka z imbirem
To moja ulubiona zupa na chłody. Z tym dodatkiem cudownie rozgrzewa, jest pyszna i sycąca
Ciasto Strzelczyka
Przy tym zwykły makowiec może się schować. Strzelczyk pokazał przepis na najlepsze świąteczne ciasto
surówka z chińskiej restauracji
Taką surówkę jadłam w chińskiej restauracji. Byłam zaskoczona, co jest sekretem jej smaku
jajecznica
Już nie smażę jajecznicy na patelni. Mam 100 razy lepszy patent
sałatka
Przepis na tę sałatkę dostałam od cioci. Moja rodzina mówi, że smakuje lepiej niż jarzynowa
cebula
Połóż cebulę na pokrywce i pokrój. Potem wrzuć ją na patelnię, ten patent zdobywa popularność
TVN
TVN właśnie potwierdził. Miliony Polaków zasiądą przed telewizorami, tego jeszcze nie było
barszcz czerwony
Żaden ocet i sok z cytryny. Barszcz czerwony będzie mieć rubinowy kolor dzięki temu produktowi
Czekolada na polewę
Prosty trik i masz najlepszą polewę do ciast. Czekolada zawsze będzie lśniąca i twarda
Surówka do każdego obiadu
To ulubiona surówka w moim domu. Pasuje do wszystkiego, a składniki kosztują grosze
Kolacja na ciepło
Biorę parówki i zapiekam je w prostym cieście. Mój mąż taką ciepłą kolację mógłby jeść codziennie
Sałatka klejnot stołu
Ta sałatka robi co roku furorę podczas świąt. Klejnot stołu smakuje jeszcze lepiej, niż wygląda
Krokiety bez naleśników
Na Wigilię podam fenomenalne krokiety bez naleśników. Zajmują chwilę i są pyszne, nawet teściowa będzie zachwycona
Ciasto bez pieczenia
Dzieciaki ciągle proszą mnie o to ciasto. Na szczęście robię je w 10 minut, a składniki i tak mam zawsze w kuchni
Ciasteczka amoniaczki
Takie ciasteczka robiono przed laty w każdym polskim domu. Zaskakuje 1 składnik, dziś mało kto go pamięta
Śledzie z herbatą
Te śledzie pachną jak cytrusowa herbata. Mama w końcu dała mi przepis
Smażony karp
Mój karp nie ma ości, ani nie pachnie mułem. Nie muszę go moczyć w mleku, wystarczą te 2 zasady
Kotlety mielone z ziemniakiem
Przepis na te kotlety mam od zaprzyjaźnionej kucharki. 1 składnik zmienia wszystko, danie rozpływa się w ustach
KSIĄŻULO testuje pierogi
Poszedł na jarmark bożonarodzeniowy i zamówił pierogi. „Zapchajdziura" to najmilsze, co o nich powiedział
odcedzanie makaronu
Całe życie źle odcedzałam makaron. Te 2 patenty są niesamowite, każdy powinien je znać
ciasto
Żaden makowiec i piernik. To ciasto jest 100 razy lepsze, nikt nigdy nie kończy na jednym kawałku
karkówka
Pokrój karkówkę na plastry i ułóż z ziemniakami na blasze. Ten obiad robię praktycznie co weekend