Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Babka śledziowa. Wytrawny wypiek pełen smaku. Na Wigilię i post jak znalazł
Babka śledziowa. Niezwykły, wytrawny specjał. Na Wigilię i post jak znalazł
Orzechowie bez pieczenia
Elegancki orzechowiec bez pieczenia. Uwielbiane ciasto w szybszej wersji
Domowy majonez Magdy Gessler
Bez zbędnej chemii i przepłacania. Gessler ma najlepszy patent na domowy majonez
schab pieczony ze śliwkami
Schab pieczony ze śliwkami. Wykwintne mięso na świąteczny stół
Uszka
Jak mrozić uszka, żeby się nie posklejały? Mamy najlepszy patent
karp w galarecie
Karp w galarecie jak z PRL-u. Dotarliśmy do kultowego przepisu
Gessler nie dodaje octu do barszczu czerwonego. Stawia na zadziwiający składnik
Gessler nie dodaje octu do barszczu czerwonego. Stawia na zadziwiający składnik
ciasto anny lewandowskiej
Nie burak, nie fasola. Lewandowska piecze ciasto z innego warzywa
 Ciasto Makowa panienka
Wyśmienite ciasto Makowa Panienka. Doskonała alternatywa wigilijnego makowca. Mamy przepis
Dodajesz do farszu na gołąbki ryż? Postaw na jeszcze 1 dodatek. Babcia Marysia używa go od lat
Dodajesz do farszu na gołąbki ryż? Postaw na jeszcze 1 dodatek. Babcia Marysia używa go od lat
Zupa a'la flaczki od Tomasza Strzelczyka
Uwielbiasz flaczki? Strzelczyk pokazał przepis na znacznie lepszą zupę. Smak powala na łopatki
Najlepsze kucharki zawsze dodają do śledzi w oleju 1 składnik. Masa Polaków o nim zapomina
Najlepsze kucharki zawsze dodają do śledzi w oleju 1 składnik. Masa Polaków o nim zapomina
Prosty przepis na kapustę z grochem bez namaczania. Sekret najlepszych kucharek tkwi w 2 sztuczce
Prosty przepis na kapustę z grochem bez namaczania. Sekret najlepszych kucharek tkwi w 1 sztuczce
jak przechowywać pierogi na święta
Robisz z wyprzedzeniem pierogi na Święta? Wiemy jak najlepiej je przechowywać
Pożywny omlet we francuskim stylu. Doskonałe śniadanie dla całej rodziny
Pożywny omlet we francuskim stylu. Doskonałe śniadanie dla całej rodziny
Napar z kminku
Jak zrobić napar z kminku? Prosta receptura przyda się nie tylko w święta
Dlaczego warto dodać ocet do rosołu?
Dlaczego najlepsi kucharze dodają do rosołu ocet? Nie uwierzysz, jaką ten płyn ma moc
Pyszne łamańce z makiem
Babcia Janka zdradziła rodzinną recepturę na łamańce z makiem. Wnuki czekają na nie cały rok
Delikatny karp w szarym sosie. Lepszy niż smażony i w galarecie razem wzięte
Delikatny karp w szarym sosie. Lepszy niż smażony i w galarecie razem wzięte
Zagęszczasz sos mąką? Zawsze pamiętaj o 1 szczególe. Inaczej zaliczysz wpadkę
Zagęszczasz sos mąką? Zawsze pamiętaj o 1 szczególe. Inaczej zaliczysz wpadkę
Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Naleśniki gryczane
Zero mąki pszennej. Zdrowszą wersję naleśników zrobisz z innego składnika
Błyskawiczny sos do makaronu
Błyskawiczny, bezmięsny sos do makaronu. Sycący dzięki 1 aksamitnemu dodatkowi
placki ziemniaczane anny starmach
Starmach robi chrupiące placki ziemniaczane. 1 czynność ma tu kolosalne znaczenie
kotlety mielone z karpia
Takich kotletów mielonych jeszcze nie jadłeś. W roli głównej uwielbiana świąteczna ryba
pierogi po góralsku
Zapomnij o pierogach ruskich. Góralska wersja bije je na głowę. Spróbujesz i nam podziękujesz
świąteczna zupa grzybowa moniki richardson
Monika Richardson zdradziła rodzinną recepturę na wigilijną zupę. 1 dodatek zapewnia pełnię smaku
pomysł na tani obiad
Masz kiełbasę, ziemniaki i cebulę? Zrobisz z nich wyżerkę dla całej rodziny
Babka śledziowa. Wytrawny wypiek pełen smaku. Na Wigilię i post jak znalazł
Magdalena Patacz Babka śledziowa. Niezwykły, wytrawny specjał. Na Wigilię i post jak znalazł
Czytaj więcej >
Orzechowie bez pieczenia
Emilia Maciejewska-Latosińska Elegancki orzechowiec bez pieczenia. Uwielbiane ciasto w szybszej wersji
Czytaj więcej >
Domowy majonez Magdy Gessler
Emilia Maciejewska-Latosińska Bez zbędnej chemii i przepłacania. Gessler ma najlepszy patent na domowy majonez
Czytaj więcej >
schab pieczony ze śliwkami
Aleksandra Proch Schab pieczony ze śliwkami. Wykwintne mięso na świąteczny stół
Czytaj więcej >
Uszka
Aleksandra Proch Jak mrozić uszka, żeby się nie posklejały? Mamy najlepszy patent
Czytaj więcej >
karp w galarecie
Aleksandra Proch Karp w galarecie jak z PRL-u. Dotarliśmy do kultowego przepisu
Czytaj więcej >
Gessler nie dodaje octu do barszczu czerwonego. Stawia na zadziwiający składnik
Magdalena Patacz Gessler nie dodaje octu do barszczu czerwonego. Stawia na zadziwiający składnik
Czytaj więcej >
ciasto anny lewandowskiej
Aleksandra Proch Nie burak, nie fasola. Lewandowska piecze ciasto z innego warzywa
Czytaj więcej >
 Ciasto Makowa panienka
Emilia Maciejewska-Latosińska Wyśmienite ciasto Makowa Panienka. Doskonała alternatywa wigilijnego makowca. Mamy przepis
Czytaj więcej >
Dodajesz do farszu na gołąbki ryż? Postaw na jeszcze 1 dodatek. Babcia Marysia używa go od lat
Magdalena Patacz Dodajesz do farszu na gołąbki ryż? Postaw na jeszcze 1 dodatek. Babcia Marysia używa go od lat
Czytaj więcej >
Zupa a'la flaczki od Tomasza Strzelczyka
Magdalena Patacz Uwielbiasz flaczki? Strzelczyk pokazał przepis na znacznie lepszą zupę. Smak powala na łopatki
Czytaj więcej >
Najlepsze kucharki zawsze dodają do śledzi w oleju 1 składnik. Masa Polaków o nim zapomina
Magdalena Patacz Najlepsze kucharki zawsze dodają do śledzi w oleju 1 składnik. Masa Polaków o nim zapomina
Czytaj więcej >
Prosty przepis na kapustę z grochem bez namaczania. Sekret najlepszych kucharek tkwi w 2 sztuczce
Magdalena Patacz Prosty przepis na kapustę z grochem bez namaczania. Sekret najlepszych kucharek tkwi w 1 sztuczce
Czytaj więcej >
jak przechowywać pierogi na święta
Aleksandra Proch Robisz z wyprzedzeniem pierogi na Święta? Wiemy jak najlepiej je przechowywać
Czytaj więcej >
Pożywny omlet we francuskim stylu. Doskonałe śniadanie dla całej rodziny
Magdalena Patacz Pożywny omlet we francuskim stylu. Doskonałe śniadanie dla całej rodziny
Czytaj więcej >
Napar z kminku
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak zrobić napar z kminku? Prosta receptura przyda się nie tylko w święta
Czytaj więcej >
Dlaczego warto dodać ocet do rosołu?
Emilia Maciejewska-Latosińska Dlaczego najlepsi kucharze dodają do rosołu ocet? Nie uwierzysz, jaką ten płyn ma moc
Czytaj więcej >
Pyszne łamańce z makiem
Emilia Maciejewska-Latosińska Babcia Janka zdradziła rodzinną recepturę na łamańce z makiem. Wnuki czekają na nie cały rok
Czytaj więcej >
Delikatny karp w szarym sosie. Lepszy niż smażony i w galarecie razem wzięte
Magdalena Patacz Delikatny karp w szarym sosie. Lepszy niż smażony i w galarecie razem wzięte
Czytaj więcej >
Zagęszczasz sos mąką? Zawsze pamiętaj o 1 szczególe. Inaczej zaliczysz wpadkę
Magdalena Patacz Zagęszczasz sos mąką? Zawsze pamiętaj o 1 szczególe. Inaczej zaliczysz wpadkę
Czytaj więcej >
Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Magdalena Patacz Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Czytaj więcej >
Naleśniki gryczane
Emilia Maciejewska-Latosińska Zero mąki pszennej. Zdrowszą wersję naleśników zrobisz z innego składnika
Czytaj więcej >
Błyskawiczny sos do makaronu
Emilia Maciejewska-Latosińska Błyskawiczny, bezmięsny sos do makaronu. Sycący dzięki 1 aksamitnemu dodatkowi
Czytaj więcej >
placki ziemniaczane anny starmach
Aleksandra Proch Starmach robi chrupiące placki ziemniaczane. 1 czynność ma tu kolosalne znaczenie
Czytaj więcej >
kotlety mielone z karpia
Aleksandra Proch Takich kotletów mielonych jeszcze nie jadłeś. W roli głównej uwielbiana świąteczna ryba
Czytaj więcej >
pierogi po góralsku
Aleksandra Proch Zapomnij o pierogach ruskich. Góralska wersja bije je na głowę. Spróbujesz i nam podziękujesz
Czytaj więcej >
świąteczna zupa grzybowa moniki richardson
Aleksandra Proch Monika Richardson zdradziła rodzinną recepturę na wigilijną zupę. 1 dodatek zapewnia pełnię smaku
Czytaj więcej >
pomysł na tani obiad
Aleksandra Proch Masz kiełbasę, ziemniaki i cebulę? Zrobisz z nich wyżerkę dla całej rodziny
Czytaj więcej >
Babka śledziowa. Wytrawny wypiek pełen smaku. Na Wigilię i post jak znalazł
Babka śledziowa. Niezwykły, wytrawny specjał. Na Wigilię i post jak znalazł
Orzechowie bez pieczenia
Elegancki orzechowiec bez pieczenia. Uwielbiane ciasto w szybszej wersji
Domowy majonez Magdy Gessler
Bez zbędnej chemii i przepłacania. Gessler ma najlepszy patent na domowy majonez
schab pieczony ze śliwkami
Schab pieczony ze śliwkami. Wykwintne mięso na świąteczny stół
Uszka
Jak mrozić uszka, żeby się nie posklejały? Mamy najlepszy patent
karp w galarecie
Karp w galarecie jak z PRL-u. Dotarliśmy do kultowego przepisu
Gessler nie dodaje octu do barszczu czerwonego. Stawia na zadziwiający składnik
Gessler nie dodaje octu do barszczu czerwonego. Stawia na zadziwiający składnik
ciasto anny lewandowskiej
Nie burak, nie fasola. Lewandowska piecze ciasto z innego warzywa
 Ciasto Makowa panienka
Wyśmienite ciasto Makowa Panienka. Doskonała alternatywa wigilijnego makowca. Mamy przepis
Dodajesz do farszu na gołąbki ryż? Postaw na jeszcze 1 dodatek. Babcia Marysia używa go od lat
Dodajesz do farszu na gołąbki ryż? Postaw na jeszcze 1 dodatek. Babcia Marysia używa go od lat
Zupa a'la flaczki od Tomasza Strzelczyka
Uwielbiasz flaczki? Strzelczyk pokazał przepis na znacznie lepszą zupę. Smak powala na łopatki
Najlepsze kucharki zawsze dodają do śledzi w oleju 1 składnik. Masa Polaków o nim zapomina
Najlepsze kucharki zawsze dodają do śledzi w oleju 1 składnik. Masa Polaków o nim zapomina
Prosty przepis na kapustę z grochem bez namaczania. Sekret najlepszych kucharek tkwi w 2 sztuczce
Prosty przepis na kapustę z grochem bez namaczania. Sekret najlepszych kucharek tkwi w 1 sztuczce
jak przechowywać pierogi na święta
Robisz z wyprzedzeniem pierogi na Święta? Wiemy jak najlepiej je przechowywać
Pożywny omlet we francuskim stylu. Doskonałe śniadanie dla całej rodziny
Pożywny omlet we francuskim stylu. Doskonałe śniadanie dla całej rodziny
Napar z kminku
Jak zrobić napar z kminku? Prosta receptura przyda się nie tylko w święta
Dlaczego warto dodać ocet do rosołu?
Dlaczego najlepsi kucharze dodają do rosołu ocet? Nie uwierzysz, jaką ten płyn ma moc
Pyszne łamańce z makiem
Babcia Janka zdradziła rodzinną recepturę na łamańce z makiem. Wnuki czekają na nie cały rok
Delikatny karp w szarym sosie. Lepszy niż smażony i w galarecie razem wzięte
Delikatny karp w szarym sosie. Lepszy niż smażony i w galarecie razem wzięte
Zagęszczasz sos mąką? Zawsze pamiętaj o 1 szczególe. Inaczej zaliczysz wpadkę
Zagęszczasz sos mąką? Zawsze pamiętaj o 1 szczególe. Inaczej zaliczysz wpadkę
Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Smalec z niezwykłym dodatkiem. O wiele lepszy od klasycznej wersji. Przyjemnie chrupie
Naleśniki gryczane
Zero mąki pszennej. Zdrowszą wersję naleśników zrobisz z innego składnika
Błyskawiczny sos do makaronu
Błyskawiczny, bezmięsny sos do makaronu. Sycący dzięki 1 aksamitnemu dodatkowi
placki ziemniaczane anny starmach
Starmach robi chrupiące placki ziemniaczane. 1 czynność ma tu kolosalne znaczenie
kotlety mielone z karpia
Takich kotletów mielonych jeszcze nie jadłeś. W roli głównej uwielbiana świąteczna ryba
pierogi po góralsku
Zapomnij o pierogach ruskich. Góralska wersja bije je na głowę. Spróbujesz i nam podziękujesz
świąteczna zupa grzybowa moniki richardson
Monika Richardson zdradziła rodzinną recepturę na wigilijną zupę. 1 dodatek zapewnia pełnię smaku
pomysł na tani obiad
Masz kiełbasę, ziemniaki i cebulę? Zrobisz z nich wyżerkę dla całej rodziny