Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Najpopularniejsze

Najpopularniejsze

parówki
Ścieram kiełbaski na tarce i robię pyszne śniadanie. Całość zajmuje 15 minut, kanapki mogą się schować
napar z imbiru
Mieszam 2 produkty i dodaję je do herbaty. Napój działa cuda na odporność i wspomaga żołądek
zawijane kotlety z piersi z kurczaka
Filet z kurczaka z pieczarkami to proste danie, a wygląda wystawnie jak z restauracji
ciasto
Przepis na to ciasto ma 100 lat. Z farszem smakuje wybornie
ryba gotowanie
Najlepszy przepis na rybę. Nie zgadniesz na czym ją smażę
ciasto sernik
Wygląda jak zwykły sernik, ale to ciasto bez pieczenia nie ma równych sobie
Mielone w boczku
Wyrabiam mięso z tymi dodatkami i zawijam je w boczek. Nie znam nikogo, kto nie poprosiłby o dokładkę
kurczak na blasze
Układam kurczaka na blasze i dodaję te składniki. W pół godziny mam obiad, którym zajada się cała rodzina
miód i pszczelarz
Zawodowy pszczelarz zdradził, jak najlepiej przechowywać miód. Większość osób popełnia podstawowy błąd
pierogi na talerzu
Biorę chleb tostowy i robię z niego pierogi z pysznym farszem. Nie wierzę, że dopiero teraz na to wpadłem
rogaliki z ciasta francuskiego
Biorę arkusz ciasta francuskiego, szynkę i ser. Te rogaliki w moim domu chcą jeść wszyscy
czekolada i ciasto
Kładę czekoladę na surowe ciasto. Nic nie pobije smaku tego wyjątkowego deseru
siekanie kapusty
Taką surówkę jadłem w chińskiej restauracji. Sekretem smaku jest ten szczegół
danie z ziemniaków
Gotuję ziemniaki i mieszam je z jogurtem. Mógłbym to jeść na śniadanie, obiad i kolację
naleśniki na słodko
Żaden twaróg, żaden dżem. Moja rodzina chce jeść naleśniki na słodko tylko z tym farszem, inne odpadają
pieczenie bułeczek
Zamiast chodzić do sklepu, piekę bułki sama. Używam tylko 6 składników, smak rozkłada na łopatki
karkówka
Moja pieczona karkówka po prostu rozpływa się w ustach. Do tego robię ją raz, a starcza nawet na 2 dni
ciasto z galaretką
Wlewam sok Kubuś do budyniu i mam pyszne ciasto. W dodatku jest bardzo ładne
jabłka z cynamonem i ryż
Przysmak z PRL powraca w wielkiej formie. Żałuję, że tak późno sobie o nim przypomniałem
duszone schabowe
Całe życie źle robiłem schabowe. Teraz rodzina błaga o dokładki. Jeden składnik zmienia wszystko
Pączki z ciasta francuskiego
Biorę ciasto francuskie i robię z niego pączki. Nie ma szybszego i lepszego przepisu
wafle
Przepis na te wafle znalazłem w zeszycie babci. Są lepsze niż inne desery
banan jajko owsianka
Biorę jajko, banany i płatki owsiane i robię prawdziwy przysmak. Moi znajomi za nim szaleją
sałatka
Taką sałatkę podpatrzyłem w internecie. Podam na ostatki zamiast gyrosa lub jarzynowej
Krokiety z ziemniaków
Co zrobić z ziemniaków? Usmażyłem je w takiej formie. Oryginalne, ale dobre
kopytka
Gotuję kopytka inaczej niż wszyscy. Zasadę “pół na pół” zdradził mi znajomy kucharz
placki ziemniaczane na talerzu
Od lat robię placki ziemniaczane bez tarcia ziemniaków. Ten sposób jest 100 razy lepszy
Ciasto Napoleon
To ciasto robię w 10 minut. Znika jeszcze szybciej. Najprostszy przepis na Napoleona
parówki
Maciej Jurczyk Ścieram kiełbaski na tarce i robię pyszne śniadanie. Całość zajmuje 15 minut, kanapki mogą się schować
Czytaj więcej >
napar z imbiru
Przemysław Bociąga Mieszam 2 produkty i dodaję je do herbaty. Napój działa cuda na odporność i wspomaga żołądek
Czytaj więcej >
zawijane kotlety z piersi z kurczaka
Maciej Jurczyk Filet z kurczaka z pieczarkami to proste danie, a wygląda wystawnie jak z restauracji
Czytaj więcej >
ciasto
Maciej Jurczyk Przepis na to ciasto ma 100 lat. Z farszem smakuje wybornie
Czytaj więcej >
ryba gotowanie
Maciej Jurczyk Najlepszy przepis na rybę. Nie zgadniesz na czym ją smażę
Czytaj więcej >
ciasto sernik
Maciej Jurczyk Wygląda jak zwykły sernik, ale to ciasto bez pieczenia nie ma równych sobie
Czytaj więcej >
Mielone w boczku
Przemysław Bociąga Wyrabiam mięso z tymi dodatkami i zawijam je w boczek. Nie znam nikogo, kto nie poprosiłby o dokładkę
Czytaj więcej >
kurczak na blasze
Przemysław Bociąga Układam kurczaka na blasze i dodaję te składniki. W pół godziny mam obiad, którym zajada się cała rodzina
Czytaj więcej >
miód i pszczelarz
Przemysław Bociąga Zawodowy pszczelarz zdradził, jak najlepiej przechowywać miód. Większość osób popełnia podstawowy błąd
Czytaj więcej >
pierogi na talerzu
Maciej Jurczyk Biorę chleb tostowy i robię z niego pierogi z pysznym farszem. Nie wierzę, że dopiero teraz na to wpadłem
Czytaj więcej >
rogaliki z ciasta francuskiego
Maciej Jurczyk Biorę arkusz ciasta francuskiego, szynkę i ser. Te rogaliki w moim domu chcą jeść wszyscy
Czytaj więcej >
czekolada i ciasto
Maciej Jurczyk Kładę czekoladę na surowe ciasto. Nic nie pobije smaku tego wyjątkowego deseru
Czytaj więcej >
siekanie kapusty
Maciej Jurczyk Taką surówkę jadłem w chińskiej restauracji. Sekretem smaku jest ten szczegół
Czytaj więcej >
danie z ziemniaków
Maciej Jurczyk Gotuję ziemniaki i mieszam je z jogurtem. Mógłbym to jeść na śniadanie, obiad i kolację
Czytaj więcej >
naleśniki na słodko
Aleksandra Proch Żaden twaróg, żaden dżem. Moja rodzina chce jeść naleśniki na słodko tylko z tym farszem, inne odpadają
Czytaj więcej >
pieczenie bułeczek
Aleksandra Proch Zamiast chodzić do sklepu, piekę bułki sama. Używam tylko 6 składników, smak rozkłada na łopatki
Czytaj więcej >
karkówka
Katarzyna Rachańska Moja pieczona karkówka po prostu rozpływa się w ustach. Do tego robię ją raz, a starcza nawet na 2 dni
Czytaj więcej >
ciasto z galaretką
Przemysław Bociąga Wlewam sok Kubuś do budyniu i mam pyszne ciasto. W dodatku jest bardzo ładne
Czytaj więcej >
jabłka z cynamonem i ryż
Przemysław Bociąga Przysmak z PRL powraca w wielkiej formie. Żałuję, że tak późno sobie o nim przypomniałem
Czytaj więcej >
duszone schabowe
Przemysław Bociąga Całe życie źle robiłem schabowe. Teraz rodzina błaga o dokładki. Jeden składnik zmienia wszystko
Czytaj więcej >
Pączki z ciasta francuskiego
Przemysław Bociąga Biorę ciasto francuskie i robię z niego pączki. Nie ma szybszego i lepszego przepisu
Czytaj więcej >
wafle
Maciej Jurczyk Przepis na te wafle znalazłem w zeszycie babci. Są lepsze niż inne desery
Czytaj więcej >
banan jajko owsianka
Maciej Jurczyk Biorę jajko, banany i płatki owsiane i robię prawdziwy przysmak. Moi znajomi za nim szaleją
Czytaj więcej >
sałatka
Maciej Jurczyk Taką sałatkę podpatrzyłem w internecie. Podam na ostatki zamiast gyrosa lub jarzynowej
Czytaj więcej >
Krokiety z ziemniaków
Łukasz Modelski Co zrobić z ziemniaków? Usmażyłem je w takiej formie. Oryginalne, ale dobre
Czytaj więcej >
kopytka
Maciej Jurczyk Gotuję kopytka inaczej niż wszyscy. Zasadę “pół na pół” zdradził mi znajomy kucharz
Czytaj więcej >
placki ziemniaczane na talerzu
Przemysław Bociąga Od lat robię placki ziemniaczane bez tarcia ziemniaków. Ten sposób jest 100 razy lepszy
Czytaj więcej >
Ciasto Napoleon
Przemysław Bociąga To ciasto robię w 10 minut. Znika jeszcze szybciej. Najprostszy przepis na Napoleona
Czytaj więcej >
parówki
Ścieram kiełbaski na tarce i robię pyszne śniadanie. Całość zajmuje 15 minut, kanapki mogą się schować
napar z imbiru
Mieszam 2 produkty i dodaję je do herbaty. Napój działa cuda na odporność i wspomaga żołądek
zawijane kotlety z piersi z kurczaka
Filet z kurczaka z pieczarkami to proste danie, a wygląda wystawnie jak z restauracji
ciasto
Przepis na to ciasto ma 100 lat. Z farszem smakuje wybornie
ryba gotowanie
Najlepszy przepis na rybę. Nie zgadniesz na czym ją smażę
ciasto sernik
Wygląda jak zwykły sernik, ale to ciasto bez pieczenia nie ma równych sobie
Mielone w boczku
Wyrabiam mięso z tymi dodatkami i zawijam je w boczek. Nie znam nikogo, kto nie poprosiłby o dokładkę
kurczak na blasze
Układam kurczaka na blasze i dodaję te składniki. W pół godziny mam obiad, którym zajada się cała rodzina
miód i pszczelarz
Zawodowy pszczelarz zdradził, jak najlepiej przechowywać miód. Większość osób popełnia podstawowy błąd
pierogi na talerzu
Biorę chleb tostowy i robię z niego pierogi z pysznym farszem. Nie wierzę, że dopiero teraz na to wpadłem
rogaliki z ciasta francuskiego
Biorę arkusz ciasta francuskiego, szynkę i ser. Te rogaliki w moim domu chcą jeść wszyscy
czekolada i ciasto
Kładę czekoladę na surowe ciasto. Nic nie pobije smaku tego wyjątkowego deseru
siekanie kapusty
Taką surówkę jadłem w chińskiej restauracji. Sekretem smaku jest ten szczegół
danie z ziemniaków
Gotuję ziemniaki i mieszam je z jogurtem. Mógłbym to jeść na śniadanie, obiad i kolację
naleśniki na słodko
Żaden twaróg, żaden dżem. Moja rodzina chce jeść naleśniki na słodko tylko z tym farszem, inne odpadają
pieczenie bułeczek
Zamiast chodzić do sklepu, piekę bułki sama. Używam tylko 6 składników, smak rozkłada na łopatki
karkówka
Moja pieczona karkówka po prostu rozpływa się w ustach. Do tego robię ją raz, a starcza nawet na 2 dni
ciasto z galaretką
Wlewam sok Kubuś do budyniu i mam pyszne ciasto. W dodatku jest bardzo ładne
jabłka z cynamonem i ryż
Przysmak z PRL powraca w wielkiej formie. Żałuję, że tak późno sobie o nim przypomniałem
duszone schabowe
Całe życie źle robiłem schabowe. Teraz rodzina błaga o dokładki. Jeden składnik zmienia wszystko
Pączki z ciasta francuskiego
Biorę ciasto francuskie i robię z niego pączki. Nie ma szybszego i lepszego przepisu
wafle
Przepis na te wafle znalazłem w zeszycie babci. Są lepsze niż inne desery
banan jajko owsianka
Biorę jajko, banany i płatki owsiane i robię prawdziwy przysmak. Moi znajomi za nim szaleją
sałatka
Taką sałatkę podpatrzyłem w internecie. Podam na ostatki zamiast gyrosa lub jarzynowej
Krokiety z ziemniaków
Co zrobić z ziemniaków? Usmażyłem je w takiej formie. Oryginalne, ale dobre
kopytka
Gotuję kopytka inaczej niż wszyscy. Zasadę “pół na pół” zdradził mi znajomy kucharz
placki ziemniaczane na talerzu
Od lat robię placki ziemniaczane bez tarcia ziemniaków. Ten sposób jest 100 razy lepszy
Ciasto Napoleon
To ciasto robię w 10 minut. Znika jeszcze szybciej. Najprostszy przepis na Napoleona