Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

babciny sposób na aromatyczny rosół
Nasze babcie zawsze wrzucały je do rosołu. Dziś prawie nikt nie pamięta o tym dodatku
None
Domowe centrum sterowania z nową lodówką Haier
None
Z Haier będziesz jak prawdziwy szef kuchni
tarcie buraków na surówkę
Surówka z buraków lepsza niż z restauracji. Najważniejszy jest 1 dodatek
przepis na pożywną owsiankę z orzechami
Pokrój banana i wrzuć do miski z dodatkami. Najlepsze śniadanie za mniej niż 4 zł
wycinanie ciasta na pierogi
Wsyp dokładnie 3 łyżki do ciasta na pierogi. Takiego jeszcze nie jadłeś
dodawanie kostek lodu do rosołu
Najlepsze kucharki wrzucają kostkę lodu do rosołu. Powód wprawia w osłupienie
najdroższe ciasto panettone
Kupił ciasto za prawie 500 zł. Otworzył pudełko i od razu powiedział, co myśli
tradycyjne składniki do sałatki jarzynowej
Część Polaków nie dodaje już ich do sałatki jarzynowej, a szkoda. W takiej formie mają piorunujące właściwości
oryginalny sposób na mizerię
Gessler nie uznaje innych rodzajów śmietany do mizerii. Bez tego wychodzi niesmaczna
Indyk z grilla
Żaden schab i karkówka. Lewandowska wrzuca na grilla zupełnie inne mięso
robienie sernika z przepisu Agaty Rubik
Agata Rubik robi sernik inaczej niż wszyscy. Ten szczegół jest kluczowy
Masło o mniejszej gramaturze w Lidlu
Bosacka wzięła masło z Lidla i nie gryzła się w język. Fani w szoku
Truskawki są drogie
Astronomiczna cena polskich truskawek. Posypały się komentarze - “Kto to kupi?”
Danuta Martyniuk przeszła metamorfozę
Danuta Martyniuk zdradziła sekret diety. Gubi kilogramy, bo zrezygnowała z 3 produktów
Szybkie ciasto z herbatników, mleka i jaj
Weź herbatniki, jajka, mleko i odpal blender. Po chwili padniesz z wrażenia
Kawa rozpuszczalna jest mniej cenna
Lepsza kawa sypana czy rozpuszczalna? Dietetyk kliniczny raz na zawsze rozwiał wątpliwości
Biedronka będzie otwarta dłużej
Pilny komunikat Biedronki. Wielkie zmiany na chwilę przed Majówka
Grzyby można już zbierać
W lasach obsypało “polskimi truflami”. Są warte fortunę
degustacja kotletów schabowych
Zamówił obiad za 12,90 zł. O schabowym mógł powiedzieć tylko jedno
kotlety z pieczarkami na obiad
Zapomnij o mielonych. Najlepsze kotlety zrobisz z uwielbianych, tanich grzybów
zbieranie liści laurowych
Nasze babcie miały zawsze w zapasie ten syrop z liści laurowych. Jego działanie jest nie do opisania
Placki ziemniaczane z ugotowanych ziemniaków
Genialnie placki ziemniaczane w góralskim stylu. Bez tarcia i bałaganu
Kluski na parze
Polacy już zapomnieli o kluskach na parze. Z tym dodatkiem smakowały najlepiej
Lidl wprowadza elektroniczne etykiety cenowe
Lidl zapowiada ogromne zmiany. Wejdziesz do sklepu i przystaniesz z wrażenia
Mizeria po szwedzku
Szwedzka wersja mizerii przebija inne surówki. Nie będziesz chciał wrócić do klasyki
Zdrowa ryba flądra
Była hitem w smażalniach, a potem odeszła w zapomnienie. Prawda o tej rybie wbija w fotel
Truskawki mają jadalne szypułki
Przenigdy nie wyrzucaj szypułek z truskawek. Prawda o nich zadziwi każdego
babciny sposób na aromatyczny rosół
Magdalena Patacz Nasze babcie zawsze wrzucały je do rosołu. Dziś prawie nikt nie pamięta o tym dodatku
Czytaj więcej >
None
Redakcja smakosze.pl Domowe centrum sterowania z nową lodówką Haier
Czytaj więcej >
None
Redakcja smakosze.pl Z Haier będziesz jak prawdziwy szef kuchni
Czytaj więcej >
tarcie buraków na surówkę
Aleksandra Proch Surówka z buraków lepsza niż z restauracji. Najważniejszy jest 1 dodatek
Czytaj więcej >
przepis na pożywną owsiankę z orzechami
Magdalena Patacz Pokrój banana i wrzuć do miski z dodatkami. Najlepsze śniadanie za mniej niż 4 zł
Czytaj więcej >
wycinanie ciasta na pierogi
Aleksandra Proch Wsyp dokładnie 3 łyżki do ciasta na pierogi. Takiego jeszcze nie jadłeś
Czytaj więcej >
dodawanie kostek lodu do rosołu
Aleksandra Proch Najlepsze kucharki wrzucają kostkę lodu do rosołu. Powód wprawia w osłupienie
Czytaj więcej >
najdroższe ciasto panettone
Aleksandra Proch Kupił ciasto za prawie 500 zł. Otworzył pudełko i od razu powiedział, co myśli
Czytaj więcej >
tradycyjne składniki do sałatki jarzynowej
Aleksandra Proch Część Polaków nie dodaje już ich do sałatki jarzynowej, a szkoda. W takiej formie mają piorunujące właściwości
Czytaj więcej >
oryginalny sposób na mizerię
Aleksandra Proch Gessler nie uznaje innych rodzajów śmietany do mizerii. Bez tego wychodzi niesmaczna
Czytaj więcej >
Indyk z grilla
Emilia Maciejewska-Latosińska Żaden schab i karkówka. Lewandowska wrzuca na grilla zupełnie inne mięso
Czytaj więcej >
robienie sernika z przepisu Agaty Rubik
Aleksandra Proch Agata Rubik robi sernik inaczej niż wszyscy. Ten szczegół jest kluczowy
Czytaj więcej >
Masło o mniejszej gramaturze w Lidlu
Emilia Maciejewska-Latosińska Bosacka wzięła masło z Lidla i nie gryzła się w język. Fani w szoku
Czytaj więcej >
Truskawki są drogie
Emilia Maciejewska-Latosińska Astronomiczna cena polskich truskawek. Posypały się komentarze - “Kto to kupi?”
Czytaj więcej >
Danuta Martyniuk przeszła metamorfozę
Emilia Maciejewska-Latosińska Danuta Martyniuk zdradziła sekret diety. Gubi kilogramy, bo zrezygnowała z 3 produktów
Czytaj więcej >
Szybkie ciasto z herbatników, mleka i jaj
Emilia Maciejewska-Latosińska Weź herbatniki, jajka, mleko i odpal blender. Po chwili padniesz z wrażenia
Czytaj więcej >
Kawa rozpuszczalna jest mniej cenna
Emilia Maciejewska-Latosińska Lepsza kawa sypana czy rozpuszczalna? Dietetyk kliniczny raz na zawsze rozwiał wątpliwości
Czytaj więcej >
Biedronka będzie otwarta dłużej
Emilia Maciejewska-Latosińska Pilny komunikat Biedronki. Wielkie zmiany na chwilę przed Majówka
Czytaj więcej >
Grzyby można już zbierać
Emilia Maciejewska-Latosińska W lasach obsypało “polskimi truflami”. Są warte fortunę
Czytaj więcej >
degustacja kotletów schabowych
Aleksandra Proch Zamówił obiad za 12,90 zł. O schabowym mógł powiedzieć tylko jedno
Czytaj więcej >
kotlety z pieczarkami na obiad
Magdalena Patacz Zapomnij o mielonych. Najlepsze kotlety zrobisz z uwielbianych, tanich grzybów
Czytaj więcej >
zbieranie liści laurowych
Aleksandra Proch Nasze babcie miały zawsze w zapasie ten syrop z liści laurowych. Jego działanie jest nie do opisania
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane z ugotowanych ziemniaków
Emilia Maciejewska-Latosińska Genialnie placki ziemniaczane w góralskim stylu. Bez tarcia i bałaganu
Czytaj więcej >
Kluski na parze
Emilia Maciejewska-Latosińska Polacy już zapomnieli o kluskach na parze. Z tym dodatkiem smakowały najlepiej
Czytaj więcej >
Lidl wprowadza elektroniczne etykiety cenowe
Emilia Maciejewska-Latosińska Lidl zapowiada ogromne zmiany. Wejdziesz do sklepu i przystaniesz z wrażenia
Czytaj więcej >
Mizeria po szwedzku
Emilia Maciejewska-Latosińska Szwedzka wersja mizerii przebija inne surówki. Nie będziesz chciał wrócić do klasyki
Czytaj więcej >
Zdrowa ryba flądra
Emilia Maciejewska-Latosińska Była hitem w smażalniach, a potem odeszła w zapomnienie. Prawda o tej rybie wbija w fotel
Czytaj więcej >
Truskawki mają jadalne szypułki
Emilia Maciejewska-Latosińska Przenigdy nie wyrzucaj szypułek z truskawek. Prawda o nich zadziwi każdego
Czytaj więcej >
babciny sposób na aromatyczny rosół
Nasze babcie zawsze wrzucały je do rosołu. Dziś prawie nikt nie pamięta o tym dodatku
None
Domowe centrum sterowania z nową lodówką Haier
None
Z Haier będziesz jak prawdziwy szef kuchni
tarcie buraków na surówkę
Surówka z buraków lepsza niż z restauracji. Najważniejszy jest 1 dodatek
przepis na pożywną owsiankę z orzechami
Pokrój banana i wrzuć do miski z dodatkami. Najlepsze śniadanie za mniej niż 4 zł
wycinanie ciasta na pierogi
Wsyp dokładnie 3 łyżki do ciasta na pierogi. Takiego jeszcze nie jadłeś
dodawanie kostek lodu do rosołu
Najlepsze kucharki wrzucają kostkę lodu do rosołu. Powód wprawia w osłupienie
najdroższe ciasto panettone
Kupił ciasto za prawie 500 zł. Otworzył pudełko i od razu powiedział, co myśli
tradycyjne składniki do sałatki jarzynowej
Część Polaków nie dodaje już ich do sałatki jarzynowej, a szkoda. W takiej formie mają piorunujące właściwości
oryginalny sposób na mizerię
Gessler nie uznaje innych rodzajów śmietany do mizerii. Bez tego wychodzi niesmaczna
Indyk z grilla
Żaden schab i karkówka. Lewandowska wrzuca na grilla zupełnie inne mięso
robienie sernika z przepisu Agaty Rubik
Agata Rubik robi sernik inaczej niż wszyscy. Ten szczegół jest kluczowy
Masło o mniejszej gramaturze w Lidlu
Bosacka wzięła masło z Lidla i nie gryzła się w język. Fani w szoku
Truskawki są drogie
Astronomiczna cena polskich truskawek. Posypały się komentarze - “Kto to kupi?”
Danuta Martyniuk przeszła metamorfozę
Danuta Martyniuk zdradziła sekret diety. Gubi kilogramy, bo zrezygnowała z 3 produktów
Szybkie ciasto z herbatników, mleka i jaj
Weź herbatniki, jajka, mleko i odpal blender. Po chwili padniesz z wrażenia
Kawa rozpuszczalna jest mniej cenna
Lepsza kawa sypana czy rozpuszczalna? Dietetyk kliniczny raz na zawsze rozwiał wątpliwości
Biedronka będzie otwarta dłużej
Pilny komunikat Biedronki. Wielkie zmiany na chwilę przed Majówka
Grzyby można już zbierać
W lasach obsypało “polskimi truflami”. Są warte fortunę
degustacja kotletów schabowych
Zamówił obiad za 12,90 zł. O schabowym mógł powiedzieć tylko jedno
kotlety z pieczarkami na obiad
Zapomnij o mielonych. Najlepsze kotlety zrobisz z uwielbianych, tanich grzybów
zbieranie liści laurowych
Nasze babcie miały zawsze w zapasie ten syrop z liści laurowych. Jego działanie jest nie do opisania
Placki ziemniaczane z ugotowanych ziemniaków
Genialnie placki ziemniaczane w góralskim stylu. Bez tarcia i bałaganu
Kluski na parze
Polacy już zapomnieli o kluskach na parze. Z tym dodatkiem smakowały najlepiej
Lidl wprowadza elektroniczne etykiety cenowe
Lidl zapowiada ogromne zmiany. Wejdziesz do sklepu i przystaniesz z wrażenia
Mizeria po szwedzku
Szwedzka wersja mizerii przebija inne surówki. Nie będziesz chciał wrócić do klasyki
Zdrowa ryba flądra
Była hitem w smażalniach, a potem odeszła w zapomnienie. Prawda o tej rybie wbija w fotel
Truskawki mają jadalne szypułki
Przenigdy nie wyrzucaj szypułek z truskawek. Prawda o nich zadziwi każdego