Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Surówka z marchewki
Koniec z majonezem i sosami. Surówka z marchewki zalana tym ostrym składnikiem smakuje najlepiej
przepis na kotlety mielone z piekarnika
Zapomnij o smażeniu kotletów mielonych. Ten patent sprawia, że są bardziej soczyste i mniej kaloryczne
doprawianie rosołu
Makłowicz wrzuca do rosołu te 4 przyprawy. Bez udziwnień, klasyka górą
deser ze skyru i bananów
Wymieszała ze skyrem i zanurzyła w nim banany. Po chwili cieszyła się obłędnym deserem
karkówka z grilla
Zamocz karkówkę w 1 szklance gęstego napoju. Wyjdzie miękka i soczysta jak marzenie
gofry w nadmorskiej kawiarni
Nie uwierzysz, ile kosztują gofry nad polskim morzem. Za tą cenę można zrobić obiad
majonez w diecie Dody
Doda je łyżkę majonezu dziennie. Dietetyk nie gryzł się w język, wypalił co o tym myśli
słoiki z ogórkami kiszonymi
Dlaczego na ogórkach kiszonych pojawia się pleśń? Ten błąd jest najbardziej kosztowny
najzdrowsza sałata na wiosnę
Jest napakowana żelazem i witaminami, a tak często ją pomijamy. Najzdrowsza wiosenna sałata
truskawki na lokalnym straganie
Zbadali truskawki pod mikroskopem. Wniosek mógł być tylko jeden
garnki firmowane nazwiskiem Gessler
Wielkie obniżki luksusowych garnków Gessler. Niebywałe, gdzie można je dostać
Pasta jajeczna
Wrzuciła jajka i serek wiejski do blendera. Po chwili zyskała ogromny przysmak
glazurowana marchewka
Kucharz pokazał, jak robi przepyszną marchewkę do obiadu. 2 dodatków byś się nie spodziewał
ciasto czekoladowe bez pieczenia
Bez jajek, miksera i piekarnika. Najpyszniejsze ciasto czekoladowe zrobisz w garnku
Naleśniki budyniowe
Wsyp 2 opakowania do ciasta na naleśniki. Wyjdą doskonałe w smaku
domowe bajgle na talerzu
Nie z piekarni, a domowe. Najlepsze bajgle zrobisz z pomocą garnka
lody z 2 składników
Bez mleka, śmietanki i cukru. Domowe, zdrowe lody zrobisz z 2 składników
białe i zielone szparagi
Są niezwykle zdrowe i eleganckie. Bez problemu przyrządzisz szparagi, jak z najlepszej restauracji
krojenie arbuza do sałatki
Pokrój arbuz i dorzuć kilka składników. Nie ma lepszej sałatki do grilla
Apoloniusz Tajner schudł na niezwykłej diecie
Stosował 2 zasady i schudł 21 kg. Apoloniusza Tajnera trudno wręcz poznać
komunijny tort Raffaello
Lekki i przepyszny tort Raffaello. Idealny na domowe przyjęcie komunijne
Zwyciężczyni pierwszej edycji MasterChef Polska
Wygrała MasterChefa. Teraz opowiedziała przez co musiała przejść
miska ze starymi ziemniakami
Co zrobić ze starymi, wyrastającymi ziemniakami? 1 błędu nie można popełnić
godne polecenia lokale w Warszawie
Gdzie w Warszawie zjeść tanio i smacznie? Polecamy nie tylko studentom i turystom
przepis na rabarbar pod kruszonką od Ani Starmach
Rabarbar pod kruszonką bije na głowę każdą szarlotkę. Starmach robi go w parę chwil
kurczak pieczony w całości
Ciemna czy jasna? Która część kurczaka jest najzdrowsza? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
gulasz z racuchami Karola Okrasy
Zapomnij o gotowanej kaszy i ziemniakach. Gulasz podaj tak, jak Okrasa
Buraki z imbirem i migdałami
Nie tylko ćwikła. Z buraków zrobisz niezwykły rarytas, dodatek do mięs i naleśników
Surówka z marchewki
Emilia Maciejewska-Latosińska Koniec z majonezem i sosami. Surówka z marchewki zalana tym ostrym składnikiem smakuje najlepiej
Czytaj więcej >
przepis na kotlety mielone z piekarnika
Magdalena Patacz Zapomnij o smażeniu kotletów mielonych. Ten patent sprawia, że są bardziej soczyste i mniej kaloryczne
Czytaj więcej >
doprawianie rosołu
Aleksandra Proch Makłowicz wrzuca do rosołu te 4 przyprawy. Bez udziwnień, klasyka górą
Czytaj więcej >
deser ze skyru i bananów
Aleksandra Proch Wymieszała ze skyrem i zanurzyła w nim banany. Po chwili cieszyła się obłędnym deserem
Czytaj więcej >
karkówka z grilla
Aleksandra Proch Zamocz karkówkę w 1 szklance gęstego napoju. Wyjdzie miękka i soczysta jak marzenie
Czytaj więcej >
gofry w nadmorskiej kawiarni
Aleksandra Proch Nie uwierzysz, ile kosztują gofry nad polskim morzem. Za tą cenę można zrobić obiad
Czytaj więcej >
majonez w diecie Dody
Aleksandra Proch Doda je łyżkę majonezu dziennie. Dietetyk nie gryzł się w język, wypalił co o tym myśli
Czytaj więcej >
słoiki z ogórkami kiszonymi
Aleksandra Proch Dlaczego na ogórkach kiszonych pojawia się pleśń? Ten błąd jest najbardziej kosztowny
Czytaj więcej >
najzdrowsza sałata na wiosnę
Aleksandra Proch Jest napakowana żelazem i witaminami, a tak często ją pomijamy. Najzdrowsza wiosenna sałata
Czytaj więcej >
truskawki na lokalnym straganie
Aleksandra Proch Zbadali truskawki pod mikroskopem. Wniosek mógł być tylko jeden
Czytaj więcej >
garnki firmowane nazwiskiem Gessler
Aleksandra Proch Wielkie obniżki luksusowych garnków Gessler. Niebywałe, gdzie można je dostać
Czytaj więcej >
Pasta jajeczna
Emilia Maciejewska-Latosińska Wrzuciła jajka i serek wiejski do blendera. Po chwili zyskała ogromny przysmak
Czytaj więcej >
glazurowana marchewka
Aleksandra Proch Kucharz pokazał, jak robi przepyszną marchewkę do obiadu. 2 dodatków byś się nie spodziewał
Czytaj więcej >
ciasto czekoladowe bez pieczenia
Magdalena Patacz Bez jajek, miksera i piekarnika. Najpyszniejsze ciasto czekoladowe zrobisz w garnku
Czytaj więcej >
Naleśniki budyniowe
Emilia Maciejewska-Latosińska Wsyp 2 opakowania do ciasta na naleśniki. Wyjdą doskonałe w smaku
Czytaj więcej >
domowe bajgle na talerzu
Aleksandra Proch Nie z piekarni, a domowe. Najlepsze bajgle zrobisz z pomocą garnka
Czytaj więcej >
lody z 2 składników
Magdalena Patacz Bez mleka, śmietanki i cukru. Domowe, zdrowe lody zrobisz z 2 składników
Czytaj więcej >
białe i zielone szparagi
Magdalena Patacz Są niezwykle zdrowe i eleganckie. Bez problemu przyrządzisz szparagi, jak z najlepszej restauracji
Czytaj więcej >
krojenie arbuza do sałatki
Aleksandra Proch Pokrój arbuz i dorzuć kilka składników. Nie ma lepszej sałatki do grilla
Czytaj więcej >
Apoloniusz Tajner schudł na niezwykłej diecie
Aleksandra Proch Stosował 2 zasady i schudł 21 kg. Apoloniusza Tajnera trudno wręcz poznać
Czytaj więcej >
komunijny tort Raffaello
Aleksandra Proch Lekki i przepyszny tort Raffaello. Idealny na domowe przyjęcie komunijne
Czytaj więcej >
Zwyciężczyni pierwszej edycji MasterChef Polska
Aleksandra Proch Wygrała MasterChefa. Teraz opowiedziała przez co musiała przejść
Czytaj więcej >
miska ze starymi ziemniakami
Aleksandra Proch Co zrobić ze starymi, wyrastającymi ziemniakami? 1 błędu nie można popełnić
Czytaj więcej >
godne polecenia lokale w Warszawie
Aleksandra Proch Gdzie w Warszawie zjeść tanio i smacznie? Polecamy nie tylko studentom i turystom
Czytaj więcej >
przepis na rabarbar pod kruszonką od Ani Starmach
Aleksandra Proch Rabarbar pod kruszonką bije na głowę każdą szarlotkę. Starmach robi go w parę chwil
Czytaj więcej >
kurczak pieczony w całości
Aleksandra Proch Ciemna czy jasna? Która część kurczaka jest najzdrowsza? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
Czytaj więcej >
gulasz z racuchami Karola Okrasy
Magdalena Patacz Zapomnij o gotowanej kaszy i ziemniakach. Gulasz podaj tak, jak Okrasa
Czytaj więcej >
Buraki z imbirem i migdałami
Emilia Maciejewska-Latosińska Nie tylko ćwikła. Z buraków zrobisz niezwykły rarytas, dodatek do mięs i naleśników
Czytaj więcej >
Surówka z marchewki
Koniec z majonezem i sosami. Surówka z marchewki zalana tym ostrym składnikiem smakuje najlepiej
przepis na kotlety mielone z piekarnika
Zapomnij o smażeniu kotletów mielonych. Ten patent sprawia, że są bardziej soczyste i mniej kaloryczne
doprawianie rosołu
Makłowicz wrzuca do rosołu te 4 przyprawy. Bez udziwnień, klasyka górą
deser ze skyru i bananów
Wymieszała ze skyrem i zanurzyła w nim banany. Po chwili cieszyła się obłędnym deserem
karkówka z grilla
Zamocz karkówkę w 1 szklance gęstego napoju. Wyjdzie miękka i soczysta jak marzenie
gofry w nadmorskiej kawiarni
Nie uwierzysz, ile kosztują gofry nad polskim morzem. Za tą cenę można zrobić obiad
majonez w diecie Dody
Doda je łyżkę majonezu dziennie. Dietetyk nie gryzł się w język, wypalił co o tym myśli
słoiki z ogórkami kiszonymi
Dlaczego na ogórkach kiszonych pojawia się pleśń? Ten błąd jest najbardziej kosztowny
najzdrowsza sałata na wiosnę
Jest napakowana żelazem i witaminami, a tak często ją pomijamy. Najzdrowsza wiosenna sałata
truskawki na lokalnym straganie
Zbadali truskawki pod mikroskopem. Wniosek mógł być tylko jeden
garnki firmowane nazwiskiem Gessler
Wielkie obniżki luksusowych garnków Gessler. Niebywałe, gdzie można je dostać
Pasta jajeczna
Wrzuciła jajka i serek wiejski do blendera. Po chwili zyskała ogromny przysmak
glazurowana marchewka
Kucharz pokazał, jak robi przepyszną marchewkę do obiadu. 2 dodatków byś się nie spodziewał
ciasto czekoladowe bez pieczenia
Bez jajek, miksera i piekarnika. Najpyszniejsze ciasto czekoladowe zrobisz w garnku
Naleśniki budyniowe
Wsyp 2 opakowania do ciasta na naleśniki. Wyjdą doskonałe w smaku
domowe bajgle na talerzu
Nie z piekarni, a domowe. Najlepsze bajgle zrobisz z pomocą garnka
lody z 2 składników
Bez mleka, śmietanki i cukru. Domowe, zdrowe lody zrobisz z 2 składników
białe i zielone szparagi
Są niezwykle zdrowe i eleganckie. Bez problemu przyrządzisz szparagi, jak z najlepszej restauracji
krojenie arbuza do sałatki
Pokrój arbuz i dorzuć kilka składników. Nie ma lepszej sałatki do grilla
Apoloniusz Tajner schudł na niezwykłej diecie
Stosował 2 zasady i schudł 21 kg. Apoloniusza Tajnera trudno wręcz poznać
komunijny tort Raffaello
Lekki i przepyszny tort Raffaello. Idealny na domowe przyjęcie komunijne
Zwyciężczyni pierwszej edycji MasterChef Polska
Wygrała MasterChefa. Teraz opowiedziała przez co musiała przejść
miska ze starymi ziemniakami
Co zrobić ze starymi, wyrastającymi ziemniakami? 1 błędu nie można popełnić
godne polecenia lokale w Warszawie
Gdzie w Warszawie zjeść tanio i smacznie? Polecamy nie tylko studentom i turystom
przepis na rabarbar pod kruszonką od Ani Starmach
Rabarbar pod kruszonką bije na głowę każdą szarlotkę. Starmach robi go w parę chwil
kurczak pieczony w całości
Ciemna czy jasna? Która część kurczaka jest najzdrowsza? Rozwiewamy Wasze wątpliwości
gulasz z racuchami Karola Okrasy
Zapomnij o gotowanej kaszy i ziemniakach. Gulasz podaj tak, jak Okrasa
Buraki z imbirem i migdałami
Nie tylko ćwikła. Z buraków zrobisz niezwykły rarytas, dodatek do mięs i naleśników