Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Kuchenne Rewolucje

Kuchenne Rewolucje

Wyśmienita wątróbka Magdy Gessler
16.01.2022 01:00 Rozpływająca się w ustach, wybitna wątróbka według Magdy Gessler

Wątróbka jest przysmakiem, który wywołuje wiele emocji. Dobrze przyrządzona potrafi zachwycić delikatnością i cudownym smakiem. Magda Gessler dodaje do niej nie tylko standardowe jabłka, cebulkę, ale także zachwycającą konfiturę z jarzębiny. Dodatek idealnie komponuje się z pozostałymi składnikami dania, sprawiając, że mało kto mu się oprze. Wypróbujcie koniecznie. Przepisy Magdy Gessler mają wielu fanów. Pisaliśmy już o tym, jak gwiazda przygotowuje jajecznicę i zdradzaliśmy jej patent na placki ziemniaczane. Tym razem na tapet bierzemy wątróbkę, czyli specjał, który wielu smakoszy lubi, lecz równie duża grupa trzyma się do niego z daleka. Z doskonałą recepturą restauratorki podroby wyjdą znakomite, a ich smak na długo pozostanie w waszej pamięci.

Barszcz wigilijny na zakwasie Magdy Gessler
21.12.2021 01:00 Barszcz wigilijny na zakwasie Magdy Gessler

Barszcz czerwony z uszkami to tradycyjna potrawa wigilijna. Domowy barszcz będzie najsmaczniejszy, kiedy ugotujesz go na wcześniej przygotowanym zakwasie, właśnie taki barszcz gotuje ikona polskiej kuchni, Magda Gessler. Poznaj przepis na barszcz wigilijny na zakwasie Magdy Gessler.Barszcz czerwony, podobnie jak zupa grzybowa, to tradycyjne potrawy, od których zaczynamy uroczystą kolację wigilijną. Barszcz z buraków smakuje najlepiej, kiedy ugotujesz go na domowym zakwasie. Zakwas do zupy będzie gotowy po 4-5 dniach, a jego przygotowanie jest naprawdę proste. Barszcz ugotuj na bulionie warzywnym.Do barszczu zawsze dodaj jabłko z zimowej odmiany, np. winne, które charakteryzuje się mocnym smakiem. Jabłko, podobnie jak zakwas, genialnie podkreśla smak barszczu. Wiele osób dodaje do barszczu ocet, jednak nie jest to konieczne, a zbyt duża ilość może skutecznie zabić cały aromat zupy, wystarcz doprawić barszcz cukrem i odrobiną soku z cytryny. Do barszczu na zakwasie przygotuj również domowe uszka z farszem z suszonych grzybów, również przepisu Magdy Gessler.

Kurs gotowania Magdy Gessler
13.12.2021 01:00 Gessler rusza z kursem gotowania

Magda Gessler przygotowała dla swoich fanów nie lada gratkę. Niebawem ruszy jej autorski kurs gotowania, w którym podzieli się przepisami, które są z jej rodziną od pokoleń. Za specjalny pakiet materiałów trzeba będzie jednak trochę zapłacić. Znamy szczegóły projektu.Kurs Sekrety Kulinarne Magdy Gessler skierowany jest nie tylko do amatorów dobrego jedzenia i kucharzy domowych, ale też do osób zajmujących się gotowaniem zawodowo. Jednym słowem do wszystkich, którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę. Ruszy już 18 grudnia.

Ostre słowa dotyczące Kuchennych Rewolucji
10.12.2021 01:00 Ostra reakcja kucharza na Kuchenne Rewolucje

Ostatni odcinek kolejnej serii Kuchennych Rewolucji zaskoczył na wiele sposobów. Kucharz lokalu w Borach Tucholskich sceptycznie podszedł do pomysłu swojej przełożonej i na odwiedziny Magdy Gessler zareagował bardzo gwałtownie. Ostatecznie jednak przemianę przeszła nie tylko restauracja, ale również jej pracownicy.Kuchenne Rewolucje słyną ze spektakularnych przemian lokali. Niektóre z odcinków są bardzo emocjonujące np. ten prezentujący historię gorzowskiego Baru Agata. Ostatnia odsłona programu również przyniosła niezapomniane przeżycia. Tym razem wydarzenia wywołać mogły sporo oburzenia.

Uszka wigilijne Magdy Gessler
08.12.2021 01:00 Najlepsze na świecie uszka wigilijne według samej Magdy Gessler

Dobry barszcz nie wybrzmi w pełni, jeśli nie podamy do niego delikatnych uszek. Sekretem smaku tego dodatku jest elastyczne ciasto i odpowiednia ilość przypraw. Z recepturą Magdy Gessler na pewno wyjdą wspaniałe. Przekonajcie się sami, jak smaczne mogą być te drobne pierożki, gdy dodamy do nich aromatycznych grzybów. Świąteczne potrawy przyrządzone z przepisów wprost od gwiazdy Kuchennych Rewolucji skradną serca waszych bliskich. Spróbujcie koniecznie jej sposobu na makowiec czy barszcz. Ten ostatni podajcie z obłędnymi uszkami grzybowymi, które z łatwością przyrządzicie w domowym zaciszu.

Zestawy świąteczne Magdy Gessler
05.12.2021 01:00 Ile kosztują świąteczne specjały w delikatesach Magdy Gessler?

W delikatesach Magdy Gessler pojawiły się zestawy świąteczne. Dzięki nim Fukier chce nam umilić rodzinny czas i pomóc spędzić w kuchni mniej czasu. Ich koszt jest jednak tak wysoki, że mało kto będzie w stanie pozwolić sobie na taki luksus. Co więcej, jest w nich mało uszek i pierogów, a osobno kosztują one niemało. Wspominaliśmy już, że w tym roku cukiernia Magdy Gessler przygotowała droższą i mniej bogatą ofertę bożonarodzeniową. Sprawdzaliśmy też ceny suszonych grzybów, które stanowią podstawę wielu tradycyjnych potraw wigilijnych. Tym razem na tapet bierzemy zestawy specjałów przygotowane z myślą świętach.

Ceny u Magdy Gessler są przytłaczające
21.11.2021 01:00 Ile trzeba zapłacić za jedzenie w restauracji Magdy Gessler? Ceny zwalają z nóg

Restauracje Magdy Gessler słyną z dobrej kuchni, choć opinie o U Fukiera nie są najlepsze. Zaledwie na 3,7 lokal ocenili użytkownicy Map Google. Okazuje się, że duży wpływ na tę notę mają ceny dań. Czy naprawdę jest tam aż tak za drogo? Zdradzamy, ile przyjdzie nam zapłacić za obiad u gwiazdy Kuchennych Rewolucji. Nawet woda kosztuje 23 złote za butelkę o pojemności 700 ml. Niektóre lokale szokują cenami. Jakiś czas temu sprawdzaliśmy, jak drogo jest u Roberta Lewandowskiego. Przyjrzeliśmy się też wnikliwie ofercie świątecznej delikatesów Magdy Gessler. Teraz, z pomocą dziennikarki Onetu, postaramy się odpowiedzieć na pytanie, czy warto odwiedzić U Fukiera.

Naleśniki Magdy Gessler
20.11.2021 01:00 Patent Magdy Gessler na puszyste naleśniki

W każdym domu naleśniki przyrządza się nieco inaczej. Recepturę Magdy Gessler wyróżnia dodatek wody gazowanej. Dzięki niemu naleśniki wychodzą lekkie i puszyste. Gwiazda smaży je na maśle klarowanym, uzyskując tym samym wyjątkowy smak dania. Spróbujcie koniecznie. Ciasto nie zawiera cukru, więc możecie podać je z dowolnymi dodatkami. Magda Gessler często zaskakuje i dzieli się patentami sprawiającymi, że potrawy zyskują wyjątkowego smaku i charakteru. Niedawno pisaliśmy o tym, jak gwiazda przyrządza placki ziemniaczane i zdradzaliśmy, z jakiego babcinego sposobu korzysta, robiąc pierogi. Tym razem dowiecie się jak uzyskać puszyste i lekkie niczym chmurka naleśniki. Wykorzystajcie poniższy przepis i cieszcie się ciastem tak delikatnym, jak nigdy wcześniej.

Kuchenne Rewolucje
19.11.2021 01:00 Kuchenne Rewolucje żegnają zmarłą uczestniczkę programu

W miniony czwartek TVN wyemitował odcinek Kuchennych Rewolucji poświęcony kultowemu miejscu na mapie Gorzowa Wielkopolskiego — barowi mlecznemu Agata. Był on dedykowany pamięci szefowej kuchni, Marzenie Koniuszy, która zmarła niedługo po zakończeniu nagrań z przemiany lokalu. Na końcu odcinka pojawiła się czarno-biała plansza z logiem programu i specjalną dedykacją. Ostatni odcinek wzbudził wiele emocji wśród fanów serii. Udział Baru w Kuchennych Rewolucjach był momentem przełomowym zarówno dla będącego na skraju bankructwa lokalu, jak i dla szefowej kuchni. Wieść o jej śmierci przytłoczyła i wzbudziła złość. Pani Marzena, która pod czujnym okiem Magdy Gessler poznawała tajniki gotowania dań kuchni polskiej, była trzonem zespołu baru Agata.

Święta z Magdą Gessler
12.11.2021 01:00 Ile kosztują świąteczne smakołyki w delikatesach Gessler?

Powoli zbliża się czas, gdy planować będziemy świąteczne wydatki. Część z was, by spędzić w kuchni mniej czasu, być może zdecyduje się na zakup gotowych potraw. Specjalnie dla was sprawdziliśmy, jakie ceny przyjdzie nam zapłacić za tradycyjne wigilijne dania u Magdy Gessler. Magda Gessler słynie z pełnych smaku, przygotowywanych z najlepszych składników posiłków. Wystarczy wspomnieć jej przepisy na tradycyjną grzybową czy recepturę na śledzie w oleju. Świąteczne dania z pewnością nie mają sobie równych. Ich koszt jest jednak dość wysoki.

Projekt bez tytułu (17)
06.11.2021 01:00 Ile kosztują suszone grzyby w Delikatesach Magdy Gessler?

Niedługo będziemy gotować świąteczne potrawy. Do ich przyrządzenia często sięgamy po suszone grzyby. By pomóc wam zaplanować zakupy, sprawdziliśmy, w jakiej cenie można je dostać w delikatesach Magdy Gessler. Koszt was bardzo zaskoczy. Suszone grzyby do świątecznych potraw zdecydowanie warto kupić wcześniej. Taka strategia daje nam gwarancję, że będziemy je mieli na czas oraz umożliwia porównanie cen. W delikatesach Magdy Gessler niestety nie będzie najtaniej.

Magda Gessler poszukuje pracowników
04.11.2021 01:00 Magda Gessler poszukuje pracowników do swojej restauracji

Magda Gessler często udziela się w mediach społecznościowych. Ostatnio gwiazda zamieściła na swoich profilach ogłoszenie o pracę, które wywołało spore poruszenie wśród internautów. Słynna restauratorka poszukuje pracowników do swojego sztandarowego lokalu U Fukiera. W komentarzach pojawiły się nie lada emocje.Na Facebooku i Instagramie Magdy Gessler pojawiło się nowe nagranie, w którym restauratorka informuje swoich fanów o tym, że poszukuje ambitnych kelnerów i kucharzy. Nie trzeba było długo czekać na reakcję internautów.

Buraczki zasmażane Magdy Gessler
01.11.2021 01:00 Na czym Magda Gessler smaży buraczki do obiadu?

Buraki zasmażane są pysznym dodatkiem do obiadu, który skusi niejednego smakosza. W każdym domu przygotowuje się go odrobinę inaczej, dodając innych przypraw, masła a czasem nawet oleju. Patentem na ten przysmak podzieliła się również Magda Gessler. Będziecie zaskoczeni, jak gwiazda je przyrządza. Buraki są bogatym źródłem wielu składników mineralnych m.in. magnezu, cynk i żelaza. Znajdziemy w nich również witaminę A, E, K oraz witaminy z grupy B. Ze względu na dużą zawartość witamin, które rozpuszczają się w tłuszczach, warto buraczki zasmażyć. Magda Gessler poleca, by w tym celu użyć skwarek lub dobrej jakości smalcu. Jej zdaniem, w żadnym wypadku nie można skorzystać z masła, gdyż buraczki z jego dodatkiem wychodzą mdłe. Spróbujcie więc przyrządzić je według jej zaleceń, korzystając z poniższej receptury.

Gołąbki wg. Magdy Gessler
28.10.2021 02:00 Obłędne gołąbki z ziemniakami wg. Magdy Gessler

Gołąbki są potrawą, którą często wybieramy na obiad. Tradycyjnie w kapuście znajdziemy mięsny farsz z dodatkiem ryżu. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie, by gołąbki przyrządzić w wersji wegetariańskiej. Magda Gessler proponuje, by wypełnić je ziemniakami i przygotować wyrazisty sos z sokiem z kapusty kiszonej. Spróbujcie koniecznie. Do ziemniaków dodamy pyszną, podsmażoną cebulkę, a zawinięte w kapustę warzywa zalejemy sosem przygotowanym ze śmietany, bulionu i soku z kiszonej kapusty. Ta niezwykła kompozycja skradnie serca wielu smakoszy.

Magda Gessler nie była zachwycona
25.10.2021 02:00 Niecodzienna sytuacja w Kuchennych Rewolucjach

Magda Gessler wciąż próbuje ratować kiepsko prosperujące restauracje. Ostatnio na planie Kuchennych Rewolucji miała miejsce niecodzienna sytuacja. Zobaczcie, co tym razem rozwścieczyło znaną restauratorkę. Sezon 23 Kuchennych Rewolucji właśnie trwa. Magda Gessler ze swoją ekipą dalej przemierza Polskę, wyszukując restauracje, którym warto pomóc. W ramach Kuchennych Rewolucji zwykle dochodzi do zmiany wystroju knajpy i serwowanego menu. Czasami trzeba zmienić też coś więcej. Po działaniach Magdy Gessler rozreklamowane w telewizji restauracje często cieszą się dużym zainteresowaniem.

Fasolka po bretońsku Magdy Gessler
23.10.2021 02:00 Fasolka po bretońsku według przepisu Magdy Gessler

Fasolka po bretońsku jest prostym i sycącym daniem, idealnym na chłodne dni. Przygotowana według receptury Magdy Gessler wychodzi naprawdę wyśmienita. Sprawdźcie jaki sekretny składnik sprawia, że jest tak pyszna. Niejednokrotnie polecaliśmy wam już wyjątkowe przepisy Magdy Gessler. Zdradzaliśmy m.in. jaki ma patent na marynatę do żeberek oraz jak przygotowuje zupę ogórkową. Dziś prezentujemy przepis na kulinarny, jesienno-zimowy klasyk, czyli fasolkę po bretońsku. Spróbujcie koniecznie wersji z cząbrem.

Placki ziemniaczane Magdy Gessler
11.10.2021 02:00 Magda Gessler zdradziła, jak prawidłowo smażyć placki ziemniaczane

Magda Gessler podzieliła się swoim sekretem, dotyczącym przygotowania placków ziemniaczanych. Dzięki niemu wychodzą chrupiące, smaczne i pozbawionej nadmiernej ilości tłuszczu. Miękkie i utaplane w oleju placki ziemniaczane to koszmar każdego smakosza. Na nic zda się dobrze przygotowana masa ziemniaczana, jeśli podczas smażenia popełnimy jakiekolwiek błędy. Radziliśmy wam już jakie ziemniaki wybrać, by placki ziemniaczane wyszły chrupiące i zdradzaliśmy, jak najlepiej jest je smażyć. Dziś ujawniamy sekret smażenia placków Magdy Gessler.

Magda Gessler
06.10.2021 02:00 Magda Gessler dementuje fałszywe informacje na swój temat

W ostatnim czasie media rozpisywały się na temat rzekomej inwestycji Magdy Gessler w kryptowaluty. W sieci pojawił się szereg artykułów, z których wynikało, że celebrytka zachęcała do podobnego działania swoich fanów. Szefowa kuchni zdementowała te doniesienia na swoim profilu na Facebooku. Magda Gessler to polska restauratorka, która ogromną sławę zyskała dzięki swoim programom kulinarnym i bezpośredniej postawie prezentowanej w mediach. Jak pisały cytowane przez nią źródła, dała się poznać jako "zuchwała osoba, która nie ma oporów, by mówić szczerze o tym, jak zarabia pieniądze".Ten argument posłużył mediom do uzasadnienia wymyślonej sytuacji. W wywiadzie dla Kuby Wojewódzkiego Gessler miała bowiem zdradzić swój nowy sposób na szybkie wzbogacenie się o duże kwoty, dzięki kilku transakcjom na platformie do obrotu kryptowalutą.Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

EN 01289536 0002 (1)
21.09.2021 02:00 Smutne wieści o uczestniczce Kuchennych Rewolucji

Napłynęły do nas smutne wieści o uczestniczce Kuchennych Rewolucji. Zmarła pani Marzena Koniuszy, właścicielka baru Agata, w którym w sierpniu gościła Magda Gessler wraz z ekipą Kuchennych Rewolucji.Bar mleczny Agata z Gorzowa Wielkopolskiego wziął udział w nowej edycji Kuchennych Rewolucji. W sierpniu, po wizycie Magdy Gessler, bar zaczął nowe życie. Jego duszą była właścicielka Marzena Koniuszy, która przepracowała w nim 40 lat. Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Magda Gessler
12.09.2021 02:00 Restaurator opowiada o jednej z pierwszych rewolucji Magdy Gessler

Właściciel gdańskiej restauracji "Panorama", Marcin Kuziński, zdradził redakcji onet.pl, jak przebiegała jedna z pierwszy rewolucji Magdy Gessler, która miała miejsce w jego lokalu. Restaurator zdradził, że Gessler otworzyła mu oczy, a spotkanie ukształtowało jego przyszłe życie. - Udział w tym programie dał nam poczucie, że nie ma rzeczy niemożliwych, ale że nikt za nas nic nie zrobi - powiedział Kuziński. "Kuchenne Rewolucje" już od wielu lat są emitowane na antenie stacji TVN, a Magda Gessler nie przestaje zmieniać lokali, a także żyć ich właścicieli. Tym razem mamy okazje poznać jej działanie od strony zadowolonego uczestnika programu. Marcin Kuziński wraz z ówczesną narzeczoną, a obecnie żoną, wystąpił w drugim odcinku "Rewolucji", czym zaskarbił sobie ogromną popularność wśród widzów oraz przyszłych klientów.

Magda Gessler i Kuchenne Rewolucje
05.09.2021 02:00 Jaki rezultat przyniosły ostatnie Kuchenne Rewolucje?

Magda Gessler znów wzięła się za restauracje. W miniony czwartek, 2 września, TVN wyemitowała pierwszy odcinek 23. sezonu Kuchennych Rewolucji. Były one nagrywane w Piekarach Śląskich. Niestety, niektóre z opinii klientów bardzo krytycznie odnoszą się do jakości serwowanych dań.Nowy, 23. sezon Kuchennych Rewolucji rozpoczął się w restauracji Modry Kociołek w Piekarach Śląskich. Magda Gessler dokonała w nim wielu zmian, m.in.: wystroju wnętrz i menu. Co więcej, zmieniła też nazwę knajpy na Laboratorium Chleba. Rozsławiona przez telewizję restauracja przyciągnęła nowych, zaciekawionych klientów. Ich wrażenia były różne.Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Magda Gessler
02.09.2021 02:00 Mocne słowa Magdy Gessler w Kuchennych Rewolucjach

Magda Gessler słynie z tego, że nie szczędzi krytyki względem dań serwowanych w restauracjach, w których odbywają się Kuchenne Rewolucje. Nie inaczej stało się również w najnowszym odcinku programu. Praktycznie wszystkie dania wywołały oburzenie restauratorki. Rolada śląska została porównana przez Magdę Gessler do zsiniałych zwłok.W najnowszym odcinku Kuchennych Rewolucji, który wyemitowano na antenie TVN-u, Magda Gessler odwiedziła restaurację Modry Kociołek w Piekarach Śląskich. Mało kto spodziewałby się, że słynna restauratorka będzie aż tak rozczarowana tamtejszą kuchnią.Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Gołąbki Magdy Gessler
23.08.2021 02:00 Ziemniaczane gołąbki od Magdy Gessler

Gołąbki najczęściej faszerujemy mieszanką mięsa i ryżu, jednak Magda Gessler zdecydowała się zaprezentować coś zupełnie innego. Gołąbki z ziemniakami są regionalną potrawą z Jasła i zostały pokazane w jednym z odcinków "Kuchennych Rewolucji". Próbując tego dania, odkryjesz zupełnie nowy smak. Gołąbki z ziemniakami duszone są w śmietanie i soku z kiszonej kapusty - dzięki temu powstały sos jest zawiesisty i lekko kwaśny, co doskonale komponuje się ze smakiem delikatnego farszu. Poniższa receptura została użyta w jednym z odcinków "Kuchennych Rewolucji", w którym Magda Gessler odwiedziła miejscowość Jasło, gdzie takie danie było często obecne na stołach jeszcze kilkanaście lat temu. Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Przepis Magdy Gessler na babkę ziemniaczaną
06.08.2021 02:00 Kugel – babka ziemniaczana wg Magdy Gessler

Kugel ziemniaczany według przepisu Magdy Gessler to danie, które posmakuje wszystkim fanom kuchni żydowskiej. Magda Gessler tę wersję babki ziemniaczanej zaprezentowała w jednym z odcinków "Kuchennych rewolucji". Warto odtworzyć go we własnej kuchni, gdyż danie zachwyca prostotą i oryginalnym smakiem.Ze zwykłych ziemniaków można wyczarować dania, które nie tylko będą efektownie wyglądały, ale i zaskoczą cię niespotykanym smakiem. Wystarczy tylko odpowiednio skomponować je z bardziej wyszukanymi produktami. Jeśli jesteś fanem nietypowych zapiekanek ziemniaczanych, ten przepis powinien przypaść ci do gustu. Do przygotowania kugla nie potrzebujesz wielu składników, danie to broni się prostotą i interesującą konsystencją. Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Magda Gessler z pewnością się tego nie spodziewała
03.08.2021 02:00 Dziennikarze odwiedzili restaurację po Kuchennych Rewolucjach

Magda Gessler wyciągnęła z opresji wiele restauracji. Przeważnie utrzymują one wysoki poziom. Jednak nie zawsze tak się dzieje. Po trzech latach od rewolucji przeprowadzonej w lokalu „Nie lada ryba” restauracja znacząco obniżyła swoją jakość. Goście nie kryją zaskoczenia.Kuchenne Rewolucje, za które odpowiada Magda Gessler, często kończą się sukcesem. Podobnie było w przypadku restauracji „Nie lada ryba”. Niestety aktualnie lokal pozostawia wiele do życzenia.Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Magda Gessler zniszczyła telefon
30.07.2021 02:00 Awantura podczas nagrywania "Kuchennych rewolucji"

Magda Gessler za sprawa Kuchennych Rewolucji zyskała ogromną popularność. Jednak nie wszyscy darzą restauratorkę sympatią. Pewien mężczyzna postanowił skonfrontować się z gwiazdą. Finalnie Magda Gessler wytrąciła mu telefon z rąk, doprowadzając do uszkodzenia urządzenia.W trakcie nagrywania Kuchennych Rewolucji Magda Gessler odwiedza wiele polskich miast. Restauratorka udała się do Karpacza. Przed restauracją, która brała udział w programie czekało sporo osób. Wśród nich znalazł się mężczyzna, który kierował zarzuty pod adresem Magdy Gessler. Całe zajście było transmitowane na żywo.Dalsza część artykułu znajduje się pod filmem:

Magda Gessler ma dziś urodziny
10.07.2021 02:00 Dziś są urodziny Magdy Gessler. Ile lat kończy restauratorka?

Magda Gessler jest niekwestionowanym autorytetem, jeśli mowa o kulinariach. Jej Kuchenne Rewolucje ocaliły niejedną restaurację przed bankructwem. Gwiazda obchodzi dziś swoje 68. urodziny. Trzeba przyznać, że restauratorka nie wygląda na swój wiek.Nie da się ukryć, że Magda Gessler jest jedną z najsłynniejszych restauratorek w Polsce. Jej lokale cieszą się renomą, a serwowane tam specjały niejednokrotnie przyprawiały gości o autentyczny zachwyt. Okazuje się, że 10 lipca Magda Gessler ma urodziny.Dalsza część artykułu znajduje się poniżej filmu:

magda gessler
29.06.2021 02:00 Najbardziej nieudana rewolucja w historii "Kuchennych rewolucji"

Magda Gessler jest popularną restauratorką, która z powodzeniem prowadzi kilka bardzo dobrze prosperujących lokali. Jej program Kuchenne Rewolucje pozwala uzyskać pomoc właścicielom knajp, które nie radzą sobie w wyjątkowo trudnej branży gastronomicznej. Jednym z odcinków Rewolucji, którzy przeszedł do historii programu, jest interwencja Magdy Gessler w bistro „Le Papillon Noir”, w którym właścicielka Justyna wykazała się wyjątkowym brakiem profesjonalizmu. Finalnie Gessler zrezygnowała z pracy w tej knajpie, gdyż została zbyt mocno poniżona.