Smakosze.pl

IG/kuchennerewolucjetvn

Kuchenne Rewolucje znowu wracają. Wszyscy na to czekali, potwierdzono datę

23 Lutego 2023

Autor tekstu:

Emilia Maciejewska-Latosińska

Kuchenne Rewolucje wracają na antenę TVN. Nowy sezon uwielbianego kulinarnego show z Magdą Gessler  będzie emitowany od 2 marca. Sprawdziliśmy, jakie miasta restauratorka odwiedzi w 26 edycji programu.

Kuchenne Rewolucje wracają

Popularny program z udziałem Magdy Gessler opiera się na amerykańskim formacie Kitchen Nightmares. Emitowany jest od 2010 roku na antenie TVN. W tym roku poznamy uczestników już 26. edycji. 

Pierwszy odcinek ukaże się 2 marca o godzinie 21:35. W serii zobaczymy metamorfozy restauracji polskich restauracji zlokalizowanych m.in. w Grodzisku Wielkopolskim, Krakowie, Komornikach czy Wrocławiu, do którego restauratorka dotrze dwukrotnie.

Kotlety mielone z ogórkiem kiszonym

Zetrzyj na tarce i dodaj do mielonych. Będą pyszne i cudownie soczyste

CZYTAJ DALEJ

Wysoka oglądalność Kuchennych Rewolucji

Program prowadzony przez Magdę Gessler zbiera przed ekranami sporą publikę. 25. edycję show w okresie od 1 września do 1 grudnia 2022 r. oglądało średnio 1,30 mln osób. Stanowi to 12% udziału w rynku telewizyjnym.

Czy kolejny sezon osiągnie podobne rezultaty? Kuchenne Rewolucje z pewnością przyciągają poprzez osobowość prowadzącej — znanej z wybuchowości, ale i dobrego smaku — Magdy Gessler. Nic nie wskazuje na to, by format uległ modyfikacji, więc na pewno spodziewać możemy się wielu emocji.
 

Magda Gessler pomaga właścicielom restauracji

Doświadczona restauratorka w programie podpowiada, jak urozmaicić menu i wprowadzić do niego stosowne korekty. Dba zarówno o wysoką jakość potraw, jak i o ich lepszą prezentację. Nie umykają jej też nietrafiony wystrój lokalu czy trudne relacje wśród pracowników, które naprawia w czasie Kuchennych Rewolucji.

Jeśli chcecie zainspirować się kulinarnie, polecamy sprawdzenie przepisów Magdy Gessler na naszej stronie. W tym artykule dowiecie się jak przygotować smaczny rosół . Ten natomiast przybliża sposób przygotowania bigosu szlacheckiego .

Kuchenne Rewolucje już w marcu.png
canva/loooby

Źródło: tuwroclaw/wirtualnemedia/cozatydzien

Pierogi ruskie z natką pietruszki

Nikt nie robi takich pierogów ruskich. Sekret Magdaleny tkwi w 1 dodatku

CZYTAJ DALEJ
Ryż może szkodzić

Jest toksyczny i może powodować zatrucie. Dietetyk ostrzega przed takim ryżem

CZYTAJ DALEJ

Tagi:

Podobne artykuły

Restauracje

Poszła na lody do cukierni Stefano Terrazino. Takiej oceny nikt się nie spodziewał
Czytaj więcej >

Restauracje

Zamówił jajecznicę w „restauracji gwiazd”. W głowie się nie mieści, czego zabrakło na talerzu
Czytaj więcej >

Restauracje

Cudze chwalicie, swego nie znacie. Czyli polska żywność najlepszej jakości
Czytaj więcej >

Restauracje

Dramat w restauracji po Kuchennych Rewolucjach. Właściciel został przewieziony do szpitala
Czytaj więcej >

Restauracje

Zamówił rosół w najdroższym hotelu w Gdańsku. Po spróbowaniu zupy zamarł, od razu to poczuł
Czytaj więcej >

Restauracje

Restauracja pokazała stolik po wizycie rodziny z dziećmi. W sieci zawrzało
Czytaj więcej >
Emilia Maciejewska-Latosińska

Redaktorka serwisu Smakosze.pl Lubię smacznie zjeść, a w kuchni cenię przede wszystkim możliwość eksperymentowania. Jestem weganką i na swoim przykładzie pokazuję, że dieta roślinna to zdecydowanie więcej niż surowe warzywa. W wolnym czasie ćwiczę balet — od lat fascynuje mnie jak łączy w sobie lekkość i siłę. Chcesz się ze mną skontaktować? Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail [email protected]

Chcesz się ze mną skontaktować?

Napisz adresowaną do mnie wiadomość na mail: [email protected]

Więcej z kategorii Restauracje

Restauracje

Aleksandra Proch

Poszłam do restauracji na placki z grzybami. W domu przeliczyłam cenę i złapałam się za głowę
Czytaj więcej >
Restauracje

Emilia Maciejewska-Latosińska

Chajzer stawia na kulinarny biznes. Nie uwierzysz, jakie danie będzie serwował, Polacy je kochają
Czytaj więcej >
Restauracje

Katarzyna Rachańska-Płaczek

Zabrała dziecko do restauracji. Slowa kelnera niemal doprowadziły ją do łez
Czytaj więcej >
Restauracje

Emilia Maciejewska-Latosińska

Poszedł do baru mlecznego na zupę i schabowego. Ceny wbiły go w ziemię. „Lekka przesada jak na bar mleczny"
Czytaj więcej >
Restauracje

Emilia Maciejewska-Latosińska

Poprosiła o zwykłą wodę z kranu w restauracji. Odpowiedź kelnerki wbiła ją w ziemię
Czytaj więcej >
Restauracje

Katarzyna Rachańska-Płaczek

Zamówiła w Gdyni zupę i schabowego. Spojrzała na rachunek i nie mogła wyjść ze zdumienia
Czytaj więcej >
Restauracje

Aleksandra Proch

Poszłam do restauracji na placki z grzybami. W domu przeliczyłam cenę i złapałam się za głowę
Czytaj więcej >
Restauracje

Emilia Maciejewska-Latosińska

Chajzer stawia na kulinarny biznes. Nie uwierzysz, jakie danie będzie serwował, Polacy je kochają
Czytaj więcej >
Restauracje

Katarzyna Rachańska-Płaczek

Zabrała dziecko do restauracji. Slowa kelnera niemal doprowadziły ją do łez
Czytaj więcej >
Restauracje

Emilia Maciejewska-Latosińska

Poszedł do baru mlecznego na zupę i schabowego. Ceny wbiły go w ziemię. „Lekka przesada jak na bar mleczny"
Czytaj więcej >
Restauracje

Emilia Maciejewska-Latosińska

Poprosiła o zwykłą wodę z kranu w restauracji. Odpowiedź kelnerki wbiła ją w ziemię
Czytaj więcej >
Restauracje

Katarzyna Rachańska-Płaczek

Zamówiła w Gdyni zupę i schabowego. Spojrzała na rachunek i nie mogła wyjść ze zdumienia
Czytaj więcej >