Ostatni odcinek Kuchennych Rewolucji przyniósł niemało emocji. Magda Gessler odwiedziła funkcjonujący w Łodzi lokal serwujący pizzę oraz kebab. Mimo wzmożonych wysiłków prowadzącej knajpie nie udało się pomóc. Na drodze do sukcesu stanął krnąbrny właściciel.
Magda Gessler znana jest ze swoich wysokich wymagań. Goszczące ją restauracje czeka nie lada sprawdzian. Czy słynna restauratorka podobne wytyczne stosuje w swoim lokalu? Przyjrzyjmy się bliżej słynnej restauracji „U Fukiera”.
Kuchenne Rewolucje zostały skrytykowane. Na temat programu z Magdą Gessler wypowiedziała Superniania, czyli Dorota Zawadzka. Ekspertka z zakresu psychologii skrytykowała występujące w programie przekleństwa.
Magda Gessler, gwiazda Kuchennych Rewolucji, bywa przysłowiową- ostatnią deską ratunku dla restauratorów, którzy borykają się z problemami. Właściciele restauracji nie mają gości w swoich lokalach, a co za tym idzie, nie zarabiają. Wizyta gwiazdy TVN nie na długo niestety pomogła restauracji Margaret z Wrocławia. Lokal dobiły rachunki.
„Kuchenne Rewolucje” Magdy Gessler już od lat wprowadzają spore zamieszanie w świat polskiej gastronomii. Taką kulinarną metamorfozę przeszła w 2013 roku restauracja „Beka” w Pucku. Czy wyszło to lokalowi na dobre? Co możemy zjeść w restauracji, której postanowiła pomóc Magda Gessler?
Mamy opinię największego kulinarnego eksperta. Magda Gessler raz na zawsze rozstrzygnęła spór o przepis na ciasto na pierogi. Celebrytka, gdy sama przyrządza tę potrawę, absolutnie nie dodaje do ciasta oleju. Przez ten składnik pierogi po ugotowaniu po prostu się rozpadają.
Magda Gessler przeżyła chwile grozy. W poznańskiej edycji Kuchennych Rewolucji spotkał ją prawdziwy kulinarny koszmar. Nieciekawe wnętrze i kiepskiej jakości potrawy były zaledwie wstępem do tego, o miało się wydarzyć. Czy gwiazda udźwignęła postawione przed nią zadanie?
Nerwy Magdy Gessler znów zostały wystawione na ciężką próbę. Wszystko przez jedną z wrocławskich restauracji, która wzięła udział w odcinku Kuchennych Rewolucji. Nazwa „Nie ma jak u mamy" okazała się tak daleka od prawdy, jak to tylko możliwe. Jak królowa gotowania zniosła tę konfrontację?
„Kuchenne Rewolucje” zawitały do pizzerii w Trzcielu. W ostatnim odcinku kultowego programu Magdy Gessler nie obyło się bez nieprzyjemnych sytuacji. Jedzenie było średnie, jednak to nie ono było największym problemem.
Magda Gessler wyłożyła kawę na ławę. W najnowszym odcinku Kuchennych Rewolucji w ostrych słowach zwróciła się do jednej z uczestniczek programu. Komentarz dotyczył konkretnie wagi ciała młodej dziewczyny. Nie było to jednak jedyny zarzut, jaki musiała wytoczyć prowadząca.
Kuchenne Rewolucje są programem pełnym emocji. Ostatni odcinek show zaskoczył samą Magdę Gessler, która w restauracyjnej kuchni znalazła swoją podobiznę. Figurka była wykonana z pora i nie przypadła do gustu restauratorce.
Zastanawiacie się czasem, jak smakuje jedzenie w restauracji, która przeszła Kuchenne Rewolucje? Youtuber z kanału KSIĄŻULO postanowił sprawdzić to na własnej skórze. Okazało się, że nie wszystko wygląda tak różowo, jak Magda Gessler obiecywała na antenie. Za skórę zalazła smakoszowi szczególnie klasyczna, włoska carbonara.
Magda Gessler odwiedziła jedną z wrocławskich restauracji. „Kuchenne Rewolucje” nie przebiegły jednak spokojnie. Nie obyło się bez ostrej wymiany zdań i awanturą z właścicielem lokalu. Mało brakło, a rewolucja by się nie odbyła.
Magda Gessler ceni wysoką jakość produktów. Szynka, którą na pizzy zaserwował jej jeden z lokali, miała taki skład, że jej zdaniem zasłużyła tylko na jedno — wyrzucenie. Gwiazda ponownie rzuciła talerzami.
W najnowszym odcinku Kuchenny Rewolucji temperatura sięgnęła zenitu. Właścicielka restauracji biorącej udział w programie nie była w stanie utrzymać nerwów na wodzy. Magda Gessler z takim zachowaniem zetknęła się po raz pierwszy. Nie obyło się bez wulgaryzmów.
Kuchenne Rewolucje wracają na antenę TVN. Nowy sezon uwielbianego kulinarnego show z Magdą Gessler będzie emitowany od 2 marca. Sprawdziliśmy, jakie miasta restauratorka odwiedzi w 26 edycji programu.
Sylwia Peretti zdradza całą prawdę o swoim udziale w Kuchennych Rewolucjach. Metamorfoza jej restauracji przez Magdę Gessler okazała się niegdyś wielką klapą. Po 12 latach celebrytka wraca pamięcią do przygody w popularnym programie. Najwięcej żalu ma do samej prowadzącej.Sylwia Peretti to persona znana przede wszystkim z udziału w programie "Królowe Życia". Bystre oko internautów wychwyciło jednak fakt, że z telewizją miała styczność dużo wcześniej. Rozpoznano ją jako jedną z uczestniczek prowadzonych przez Magdę Gessler "Kuchennych Rewolucji". Jak gwiazda wspomina ten czas?
Magda Gessler zaskoczyła ostatnio media swoją szczerą opinią na temat Ewa Wachowicz. Zapytana przez dziennikarzy co sądzi, o działalności Miss Polski zdradziła, że wcale nie jest zazdrosna. Jak to możliwe?Gwiazda Kuchennych Rewolucji słynie z pełnych charakteru wystąpień przed kamerą. Kulinarne show jest wymagające, lecz wygląda na to, że za kulisami restauratorka jest nieco łagodniejsza. Dowodzą tego choćby słowa uznania kierowane do Wachowicz, której styl prowadzenia programów jest zgoła odmienny.
Magda Gessler i jej lokale często wywołują żywe dyskusje w sieci. Najczęściej komentowane są ceny specjałów. Niedawno poruszenie wywołała kanapka anielska, dostępna w ofercie warszawskiego Słodkiego Słonego. Internauci byli w szoku, że za bułkę z szynką, jajkiem i dodatkami lokal liczy sobie nawet 20 złotych. Magda Gessler szerszemu gronu odbiorców znana jest przede wszystkim z telewizyjnych show Kuchenne Rewolucje oraz Master Chef. Celebrytka związana jest też z branżą gastronomiczną, prowadząc kilka lokali w całej Polsce. Na mapie Warszawy najbardziej rozpoznawalne są dwie restauracje Gessler — U Fukiera oraz Słodki Słony. To właśnie w tym drugim w menu dostępne są pyszne śniadaniowe kanapki, a wśród nich anielska, która stała się przedmiotem ożywionej dyskusji internautów. Powodem była oczywiście cena.
Poznano kolejne szczegóły Kuchennych Rewolucji. Magda Gessler zdradziła zaskakujące kulisy słynnej produkcji. Zastanawialiście się, kto płaci za remont restauracji w Kuchennych Rewolucjach? Teraz wszystko się wydało i z pewnością będzie dla was wielkim zaskoczeniem. „Kuchenne rewolucje" jest programem stacji TVN, nadawanym od 2010 roku. Od początku emisji cieszy się dużą popularnością. Swoją osobowością niewątpliwie przyciąga prowadząca, czyli Magda Gessler. Oczywiście wszyscy też z zainteresowaniem obserwują metamorfozy znanych i mniej znanych restauracji.Do programu zgłaszają się właściciele restauracji, którzy mają problem z prosperowaniem lokalu. „Kuchenne Rewolucje", jak sama nazwa wskazuje odmieniają restauracje całkowicie — zmieniają ich wystrój, menu, często też pracowników.
Magda Gessler słynie ze swojego wybuchowego charakteru, jednak dała się poznać również jako zdolna restauratorka - czego dowodem jest jej lokal "U Fukiera". W sklepie internetowym "Delikatesy u Fukiera" można kupić wielkanocne zestawy, jednak ich ceny mogą szokować. Najdroższy z nich kosztuje ponad 500 zł i w jego ramach można dostać różne wielkanocne potrawy. Niżej wyjawiamy więcej szczegółów. Magda Gessler w swoich restauracjach i lokalach oferuje szeroką gamę dań, które są chętnie kupowane przez jej klientów. W tym roku na potrawy na Wielkanoc z jej internetowego sklepu nie każdy będzie mógł sobie pozwolić.
Magda Gessler jest jednym z największych kulinarnych autorytetów w Polsce. Gwiazda związana z programem Kuchenne Rewolucje odpowiada za kilka restauracji. Jednym z flagowych lokali jest U Fukiera. Właśnie on został wyróżniony przez magazyn Forbes Polska. Magda Gessler podzieliła się dobrymi wieściami na swoim Facebooku. Gwiazda nie kryła radości, jej wpis mówi sam za siebie.Zgodnie z tym co Magda Gessler napisała na swoim profilu na Facebooku, magazyn Forbes Polska wyróżnił 50 najlepszych polskich restauracji. Okazało się, że na liści znalazła się również restauracja należąca do gwiazdy Kuchennych Rewolucji.
Magda Gessler jest nie tylko znaną restauratorką - jej nazwiskiem sygnowany jest także sklep internetowy restauracji "U Fukiera". W jego ofercie można znaleźć mnóstwo wielkanocnych przysmaków. Ceny wielu z nich, jak w przypadku babki wielkanocnej z bakaliami, przyprawiają jednak o zawrót głowy. Za wypiek przyjdzie zapłacić klientom aż 80 zł. Niżej zawarliśmy listę najciekawszych propozycji ze sklepu Gessler. Magda Gessler wywołuje wśród Polaków ogromne emocje, a jednym z powodów są ceny w jej sklepie internetowym. Produkty w ofercie Delikatesy "U Fukiera" nie należą bowiem do najtańszych. Restauratorka z pewnością wie, że nie każdy ma czas na samodzielnie przygotowanie wielkanocnych potraw. Niestety sztandarowe dania z wielkanocnego stołu zostały przez nią wycenione naprawdę wysoko, co skutecznie utrudnia zakup dla zwykłego klienta.
Trwa nowa edycja „Kuchennych Rewolucji”. Magda Gessler przemierza więc Polskę i przybywa z pomocą słabiej prosperującym lokalom. Przeczytajcie, jak wyglądały „Kuchenne Rewolucje" w Bartoszycach. Magda Gessler nie szczędziła słów krytyki zwłaszcza kucharzowi.Od początku istnienia „Kuchenne Rewolucje” cieszą się dużą oglądalnością. Widzów przyciąga ciekawość, które lokale przeszły metamorfozę pod okiem znanej restauratorki i jak ta przemiana wygląda. Jednak niewątpliwie przyciąga też postać samej Magdy Gessler, która potrafi bez ogródek krytykować.
Już niebawem - 3 marca — ruszy nowy sezon popularnego programu kulinarnego Kuchenne Rewolucje. Magda Gessler i jej ekipa nie zwalniają tempa. Niebawem przekonamy się jakie historie czekają na nas tym razem. Choć może trudno w to uwierzyć, w ramach Kuchennych Rewolucji przeprowadzonych zostało już ponad trzysta transformacji lokali gastronomicznych. 24. sezon programu również będzie pełen emocji. Kolejne lokale podejmą starania, by zmienić swoje oblicze.
Magda Gessler znowu zaskoczyła swoich fanów. Tym razem gwiazda Kuchennych Rewolucji sama przeszła metamorfozę. W ostatni czasie wróciła z urlopu lżejsza o dobrych kilka kilogramów. Zdradziła szczegóły swojej przemiany. Znana restauratorka słynie zarówno z kontrowersyjnych wypowiedzi, jak i z tradycyjnej kuchni, która nie należy do najzdrowszych. Tym bardziej zaskakujące jest, że zdjęcia do kolejnej edycji Kuchennych Rewolucji Gessler rozpoczyna wyraźnie szczuplejsza.
Telewizyjny hit kulinarny Magdy Gessler, czyli Kuchenne Rewolucje, znów znalazł się na ustach fanów. Tym razem poruszenie wzbudziły informacje dotyczące potencjalnego prowadzące show, który przegrał w starciu z Gessler. Znamy szczegóły.Magda Gessler słynie z kontrowersji i ciętego języka. Program Kuchenne Rewolucje również niejednokrotnie wprawiał w zdumienie odbiorców. Wystarczy przypomnieć odcinki o barze mlecznym Agata czy lokalu w Borach Tucholskich. Ujawnienie drugiej osoby, której obsadzenie w charakterze hosta rozważano, również wywołało wiele reakcji.
Tłusty Czwartek wypada w tym roku 24 lutego, a więc pozostało jeszcze nieco czasu na świętowanie - mimo to, Magda Gessler podnosi ceny pączków, wysoko wycenione zostały również faworki. W restauracji "U Fukiera" pączki stanowią towar sezonowy, kupowany przez tłumy klientów. Za 200 gramów faworków, czyli chruściku, Gessler woła 30 zł, a jeden pączek to koszt rzędu 13 zł. Magda Gessler jest znaną i lubianą restauratorką i prezenterką telewizyjną, która podbiła serca Polaków swoją charyzmą, charakterem i wiedzą na temat gotowania. Jedną z jej najbardziej rozpoznawalnych restauracji jest warszawska "U Fukiera". Do lokalu ustawiają się kolejki chętnych klientów, którzy doceniają kunsztowne dania. Ich cena nie jest jednak niska, co, jak tłumaczone jest przez samą właścicielkę, wynika z najlepszej jakości składników. Niedawno koszt najpopularniejszych łakoci, dostępnych "U Fukiera" na Tłusty Czwartek, jeszcze bardziej powiększył się.