Najnowszy odcinek Kuchennych Rewolucji dostarczył widzom niemałych emocji. Magda Gessler doprowadzona została do skraju wytrzymałości. Wszystkiemu winna była postawa właściciela oraz pracowników odwiedzonego przez nią lokalu. Finału tej metamorfozy nikt się nie spodziewał.
Młody mężczyzna z Ukrainy przeszedł wiele w swoim kraju, by odkryć sens życia w gotowaniu, w Polsce. Magda Gessler w Kuchennych Rewolucjach przybliżyła historię 22-letniego Ukraińca i pomogła mu zrewolucjonizować lokal gastronomiczny i życie. Widzowie są pewni, takich Kuchennych Rewolucji jeszcze nie było.
Restauracja odmieniona w Kuchennych Rewolucjach niestety się zamyka. Decyzja została przekazana niedawno i z pewnością zaskoczyła krakowskich entuzjastów kuchni francuskiej. Właścicielka podała powody.
Pod Poznaniem doszło do straszliwych wydarzeń. Restauracja, które swego czasu zabłysnęła w Kuchennych Rewolucjach spłonęła. W wyniku działania ognia ucierpiał nie tylko lokal. Na profilu restauracji zamieszczony został wzruszający post, opisujący sytuację.
Magda Gessler odpowiedziała na trudne pytanie. Po 13 latach prowadzenia Kuchennych Rewolucji nadszedł czas na podjęcie trudnej decyzji. Restauratorka stawia sprawę jasno, jeśli chodzi o jej przyszłość na planie. Mimo zbliżających się 70 urodzin nie zamierza rezygnować z pomagania lokalom gastronomicznym.
Magda Gessler zmienia świat polskiej gastronomii. Znana restauratorka w Kuchennych Rewolucjach pomaga wielu lokalom. Jednak nie zawsze jej pomysły się sprawdzają na dłuższą metę. Przekonała się o tym Gospoda Kwaśnica. Restauracja przeżywa kryzys.
Kuchenne Rewolucje od lat cieszą się popularnością i sympatią widzów. Magda Gessler spieszy z pomocą restauratorom, którzy borykają się z trudnościami, brakiem gości i niesmacznym menu. Łomżyński lokal Malowane pierogi przeszedł gruntowną przemianę. Jednak nie wszystkim gościom ona odpowiada.
Drewniana chata w centrum Częstochowy świeci pustkami. Gości nie zachęca nawet tekturowa Gessler, która stoi przy wejściu. Mimo udanych Kuchennych Rewolucji i pozytywnych opinii samej restauratorki, Gospoda Kwaśnica nie może się pochwalić dużym ruchem. Tym razem nie zawiniła słaba jakość jedzenia.
Ostatni odcinek Kuchennych Rewolucji przyniósł niemało emocji. Magda Gessler odwiedziła funkcjonujący w Łodzi lokal serwujący pizzę oraz kebab. Mimo wzmożonych wysiłków prowadzącej knajpie nie udało się pomóc. Na drodze do sukcesu stanął krnąbrny właściciel.
Magda Gessler znana jest ze swoich wysokich wymagań. Goszczące ją restauracje czeka nie lada sprawdzian. Czy słynna restauratorka podobne wytyczne stosuje w swoim lokalu? Przyjrzyjmy się bliżej słynnej restauracji „U Fukiera”.
Kuchenne Rewolucje zostały skrytykowane. Na temat programu z Magdą Gessler wypowiedziała Superniania, czyli Dorota Zawadzka. Ekspertka z zakresu psychologii skrytykowała występujące w programie przekleństwa.
Magda Gessler, gwiazda Kuchennych Rewolucji, bywa przysłowiową- ostatnią deską ratunku dla restauratorów, którzy borykają się z problemami. Właściciele restauracji nie mają gości w swoich lokalach, a co za tym idzie, nie zarabiają. Wizyta gwiazdy TVN nie na długo niestety pomogła restauracji Margaret z Wrocławia. Lokal dobiły rachunki.
„Kuchenne Rewolucje” Magdy Gessler już od lat wprowadzają spore zamieszanie w świat polskiej gastronomii. Taką kulinarną metamorfozę przeszła w 2013 roku restauracja „Beka” w Pucku. Czy wyszło to lokalowi na dobre? Co możemy zjeść w restauracji, której postanowiła pomóc Magda Gessler?
Mamy opinię największego kulinarnego eksperta. Magda Gessler raz na zawsze rozstrzygnęła spór o przepis na ciasto na pierogi. Celebrytka, gdy sama przyrządza tę potrawę, absolutnie nie dodaje do ciasta oleju. Przez ten składnik pierogi po ugotowaniu po prostu się rozpadają.
Magda Gessler przeżyła chwile grozy. W poznańskiej edycji Kuchennych Rewolucji spotkał ją prawdziwy kulinarny koszmar. Nieciekawe wnętrze i kiepskiej jakości potrawy były zaledwie wstępem do tego, o miało się wydarzyć. Czy gwiazda udźwignęła postawione przed nią zadanie?
Nerwy Magdy Gessler znów zostały wystawione na ciężką próbę. Wszystko przez jedną z wrocławskich restauracji, która wzięła udział w odcinku Kuchennych Rewolucji. Nazwa „Nie ma jak u mamy" okazała się tak daleka od prawdy, jak to tylko możliwe. Jak królowa gotowania zniosła tę konfrontację?
„Kuchenne Rewolucje” zawitały do pizzerii w Trzcielu. W ostatnim odcinku kultowego programu Magdy Gessler nie obyło się bez nieprzyjemnych sytuacji. Jedzenie było średnie, jednak to nie ono było największym problemem.
Magda Gessler wyłożyła kawę na ławę. W najnowszym odcinku Kuchennych Rewolucji w ostrych słowach zwróciła się do jednej z uczestniczek programu. Komentarz dotyczył konkretnie wagi ciała młodej dziewczyny. Nie było to jednak jedyny zarzut, jaki musiała wytoczyć prowadząca.
Kuchenne Rewolucje są programem pełnym emocji. Ostatni odcinek show zaskoczył samą Magdę Gessler, która w restauracyjnej kuchni znalazła swoją podobiznę. Figurka była wykonana z pora i nie przypadła do gustu restauratorce.
Zastanawiacie się czasem, jak smakuje jedzenie w restauracji, która przeszła Kuchenne Rewolucje? Youtuber z kanału KSIĄŻULO postanowił sprawdzić to na własnej skórze. Okazało się, że nie wszystko wygląda tak różowo, jak Magda Gessler obiecywała na antenie. Za skórę zalazła smakoszowi szczególnie klasyczna, włoska carbonara.
Magda Gessler odwiedziła jedną z wrocławskich restauracji. „Kuchenne Rewolucje” nie przebiegły jednak spokojnie. Nie obyło się bez ostrej wymiany zdań i awanturą z właścicielem lokalu. Mało brakło, a rewolucja by się nie odbyła.
Magda Gessler ceni wysoką jakość produktów. Szynka, którą na pizzy zaserwował jej jeden z lokali, miała taki skład, że jej zdaniem zasłużyła tylko na jedno — wyrzucenie. Gwiazda ponownie rzuciła talerzami.
W najnowszym odcinku Kuchenny Rewolucji temperatura sięgnęła zenitu. Właścicielka restauracji biorącej udział w programie nie była w stanie utrzymać nerwów na wodzy. Magda Gessler z takim zachowaniem zetknęła się po raz pierwszy. Nie obyło się bez wulgaryzmów.
Kuchenne Rewolucje wracają na antenę TVN. Nowy sezon uwielbianego kulinarnego show z Magdą Gessler będzie emitowany od 2 marca. Sprawdziliśmy, jakie miasta restauratorka odwiedzi w 26 edycji programu.
Sylwia Peretti zdradza całą prawdę o swoim udziale w Kuchennych Rewolucjach. Metamorfoza jej restauracji przez Magdę Gessler okazała się niegdyś wielką klapą. Po 12 latach celebrytka wraca pamięcią do przygody w popularnym programie. Najwięcej żalu ma do samej prowadzącej.Sylwia Peretti to persona znana przede wszystkim z udziału w programie "Królowe Życia". Bystre oko internautów wychwyciło jednak fakt, że z telewizją miała styczność dużo wcześniej. Rozpoznano ją jako jedną z uczestniczek prowadzonych przez Magdę Gessler "Kuchennych Rewolucji". Jak gwiazda wspomina ten czas?
Magda Gessler zaskoczyła ostatnio media swoją szczerą opinią na temat Ewa Wachowicz. Zapytana przez dziennikarzy co sądzi, o działalności Miss Polski zdradziła, że wcale nie jest zazdrosna. Jak to możliwe?Gwiazda Kuchennych Rewolucji słynie z pełnych charakteru wystąpień przed kamerą. Kulinarne show jest wymagające, lecz wygląda na to, że za kulisami restauratorka jest nieco łagodniejsza. Dowodzą tego choćby słowa uznania kierowane do Wachowicz, której styl prowadzenia programów jest zgoła odmienny.
Magda Gessler i jej lokale często wywołują żywe dyskusje w sieci. Najczęściej komentowane są ceny specjałów. Niedawno poruszenie wywołała kanapka anielska, dostępna w ofercie warszawskiego Słodkiego Słonego. Internauci byli w szoku, że za bułkę z szynką, jajkiem i dodatkami lokal liczy sobie nawet 20 złotych. Magda Gessler szerszemu gronu odbiorców znana jest przede wszystkim z telewizyjnych show Kuchenne Rewolucje oraz Master Chef. Celebrytka związana jest też z branżą gastronomiczną, prowadząc kilka lokali w całej Polsce. Na mapie Warszawy najbardziej rozpoznawalne są dwie restauracje Gessler — U Fukiera oraz Słodki Słony. To właśnie w tym drugim w menu dostępne są pyszne śniadaniowe kanapki, a wśród nich anielska, która stała się przedmiotem ożywionej dyskusji internautów. Powodem była oczywiście cena.
Poznano kolejne szczegóły Kuchennych Rewolucji. Magda Gessler zdradziła zaskakujące kulisy słynnej produkcji. Zastanawialiście się, kto płaci za remont restauracji w Kuchennych Rewolucjach? Teraz wszystko się wydało i z pewnością będzie dla was wielkim zaskoczeniem. „Kuchenne rewolucje" jest programem stacji TVN, nadawanym od 2010 roku. Od początku emisji cieszy się dużą popularnością. Swoją osobowością niewątpliwie przyciąga prowadząca, czyli Magda Gessler. Oczywiście wszyscy też z zainteresowaniem obserwują metamorfozy znanych i mniej znanych restauracji.Do programu zgłaszają się właściciele restauracji, którzy mają problem z prosperowaniem lokalu. „Kuchenne Rewolucje", jak sama nazwa wskazuje odmieniają restauracje całkowicie — zmieniają ich wystrój, menu, często też pracowników.