Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Pryskający olej nie musi utrudniać smażenia
Co zrobić, aby olej nie pryskał podczas smażenia? Zdradzamy sprytny patent
Jak mrozić grzyby?
Mrozisz grzyby surowe czy ugotowane? 1 błąd może Cię wyjątkowo dużo kosztować
Jak zrobić makaron bez jajek? Wystarczą Ci 3 podstawowe składniki, które każdy ma pod ręką
Jak zrobić makaron bez jajek? Wystarczą Ci 3 podstawowe składniki, które każdy ma pod ręką
Chłodnik z kiszonych ogórków jest idealny na upalny dzień
Chłodnik z kiszonych ogórków, idealny w upalny dzień. Nic tak nie ochłodzi jak kultowa zimna zupa
Karpatka Ewy Wachowicz zachwyca smakiem i wyglądem
Wysoka niczym góry i puszysta jak chmurka karpatka Ewy Wachowicz. Najlepszy deser do popołudniowej kawy
Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo
Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo. Zawsze się udaje, skorupka nigdy nie pęka
Omlet z 4 jaj według Tomasza Strzelczyka
Niebywałe co Strzelczyk dodaje do omleta z 4 jaj. Składniki odbierają mowę, są tak pyszne
zupa kalafiorowa
Prosty pomysł na zupę kalafiorową. Nie zapomnij o wyjątkowym dodatku
karkówka w marynacie
Jak zamarynować karkówkę na grilla, aby była soczysta? Pomocne będą 2 rodzaje musztardy
kotlety po francusku
Kotlety po francusku biją na głowę schabowe i mielone. Prosto i smacznie
leczo
Makłowicz nie dodaje jej do lecza. Mnóstwo Polaków ma jednak inne zdanie
Lepienie pierogów
Aga kupiła doskonały składnik na pierogi w Biedronce. Ciasto wyszło jej mega miękkie, zdradziła przepis
Co dodać do placków ziemniaczanych, żeby były lepsze?
Co dodać do placków ziemniaczanych, żeby były lepsze? Dwa składniki zdziałają cuda
Jak zrobić biszkopt czekoladowy?
Ania zdradziła, jak zrobić czekoladowy biszkopt. Sekretem są 3 łyżki pewnego produktu
Cukinia marynowana w zalewie z curry
Obłędna cukinia marynowana w zalewie curry. Bije na głowę nawet ogórki
ogórki w pomidorach
Hitowe ogórki w keczupie do słoików na zimę. Przebój wśród przetworów
Jak zrobić domowy sok z malin? Nigdy więcej nie kupisz go w sklepie, domowa wersja jest 100 razy lepsza
Jak zrobić domowy sok z malin? Nigdy więcej nie kupisz go w sklepie, domowa wersja jest 100 razy lepsza
Obierki po pieczarkach mają kilka zastosowań w kuchni
Pod żadnym pozorem nie wyrzucaj obierek po pieczarkach. Możesz zrobić z nich wspaniałe rarytasy
Czy wiesz, kiedy solić rosół?
Rosół solisz na początku czy pod koniec gotowania? Tylko 1 sposób jest właściwy, lepiej uważać
Niezwykle soczyste żeberka z grilla w sosie BBQ. Nikt nie będzie mógł im się oprzeć
Niezwykle soczyste żeberka z grilla w sosie BBQ. Nikt nie będzie mógł im się oprzeć
Doskonałe faszerowane pieczarki z suszonymi pomidorami
Doskonałe faszerowane pieczarki z suszonymi pomidorami. Smak lata
Babcia Basia zdradziła sekret jej doskonałych gołąbków. Nigdy nie jadłeś lepszych
Babcia Basia zdradziła sekret jej doskonałych gołąbków. Nigdy nie jadłeś lepszych
Jak zrobić idealnie delikatne i puszyste kluski leniwe? Zdradzamy najlepszy trick babci
Jak zrobić idealnie delikatne i puszyste kluski leniwe? Zdradzamy najlepszy trick babci
Kotlety schabowe bez smażenia z piekarnika. Boski sposób na pyszny obiad
Kotlety schabowe bez smażenia z piekarnika. Boski sposób na pyszny obiad
Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką
Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką. Wychodzi idealnie za każdym razem
Niezwykła pasta z suszonych pomidorów
Niezwykła pasta z suszonych pomidorów. Doskonały dodatek do kanapek
Zupa ogórkowa bez śmietany. Lepsza nawet niż u Magdy Gessler
Zupa ogórkowa bez śmietany. Lepsza nawet niż u Magdy Gessler
Postne kotlety ziemniaczane z serem i pieczarkami. W sam raz na piątkowy obiad
Smakowite kotlety ziemniaczane w sosie pieczarkowym. Prosty sposób na tani i pyszny obiad
Pryskający olej nie musi utrudniać smażenia
Emilia Maciejewska-Latosińska Co zrobić, aby olej nie pryskał podczas smażenia? Zdradzamy sprytny patent
Czytaj więcej >
Jak mrozić grzyby?
Emilia Maciejewska-Latosińska Mrozisz grzyby surowe czy ugotowane? 1 błąd może Cię wyjątkowo dużo kosztować
Czytaj więcej >
Jak zrobić makaron bez jajek? Wystarczą Ci 3 podstawowe składniki, które każdy ma pod ręką
Magdalena Patacz Jak zrobić makaron bez jajek? Wystarczą Ci 3 podstawowe składniki, które każdy ma pod ręką
Czytaj więcej >
Chłodnik z kiszonych ogórków jest idealny na upalny dzień
Emilia Maciejewska-Latosińska Chłodnik z kiszonych ogórków, idealny w upalny dzień. Nic tak nie ochłodzi jak kultowa zimna zupa
Czytaj więcej >
Karpatka Ewy Wachowicz zachwyca smakiem i wyglądem
Emilia Maciejewska-Latosińska Wysoka niczym góry i puszysta jak chmurka karpatka Ewy Wachowicz. Najlepszy deser do popołudniowej kawy
Czytaj więcej >
Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo
Emilia Maciejewska-Latosińska Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo. Zawsze się udaje, skorupka nigdy nie pęka
Czytaj więcej >
Omlet z 4 jaj według Tomasza Strzelczyka
Emilia Maciejewska-Latosińska Niebywałe co Strzelczyk dodaje do omleta z 4 jaj. Składniki odbierają mowę, są tak pyszne
Czytaj więcej >
zupa kalafiorowa
Renata Materlińska Prosty pomysł na zupę kalafiorową. Nie zapomnij o wyjątkowym dodatku
Czytaj więcej >
karkówka w marynacie
Renata Materlińska Jak zamarynować karkówkę na grilla, aby była soczysta? Pomocne będą 2 rodzaje musztardy
Czytaj więcej >
kotlety po francusku
Renata Materlińska Kotlety po francusku biją na głowę schabowe i mielone. Prosto i smacznie
Czytaj więcej >
leczo
Renata Materlińska Makłowicz nie dodaje jej do lecza. Mnóstwo Polaków ma jednak inne zdanie
Czytaj więcej >
Lepienie pierogów
Emilia Maciejewska-Latosińska Aga kupiła doskonały składnik na pierogi w Biedronce. Ciasto wyszło jej mega miękkie, zdradziła przepis
Czytaj więcej >
Co dodać do placków ziemniaczanych, żeby były lepsze?
Emilia Maciejewska-Latosińska Co dodać do placków ziemniaczanych, żeby były lepsze? Dwa składniki zdziałają cuda
Czytaj więcej >
Jak zrobić biszkopt czekoladowy?
Emilia Maciejewska-Latosińska Ania zdradziła, jak zrobić czekoladowy biszkopt. Sekretem są 3 łyżki pewnego produktu
Czytaj więcej >
Cukinia marynowana w zalewie z curry
Emilia Maciejewska-Latosińska Obłędna cukinia marynowana w zalewie curry. Bije na głowę nawet ogórki
Czytaj więcej >
ogórki w pomidorach
Renata Materlińska Hitowe ogórki w keczupie do słoików na zimę. Przebój wśród przetworów
Czytaj więcej >
Jak zrobić domowy sok z malin? Nigdy więcej nie kupisz go w sklepie, domowa wersja jest 100 razy lepsza
Magdalena Patacz Jak zrobić domowy sok z malin? Nigdy więcej nie kupisz go w sklepie, domowa wersja jest 100 razy lepsza
Czytaj więcej >
Obierki po pieczarkach mają kilka zastosowań w kuchni
Emilia Maciejewska-Latosińska Pod żadnym pozorem nie wyrzucaj obierek po pieczarkach. Możesz zrobić z nich wspaniałe rarytasy
Czytaj więcej >
Czy wiesz, kiedy solić rosół?
Emilia Maciejewska-Latosińska Rosół solisz na początku czy pod koniec gotowania? Tylko 1 sposób jest właściwy, lepiej uważać
Czytaj więcej >
Niezwykle soczyste żeberka z grilla w sosie BBQ. Nikt nie będzie mógł im się oprzeć
Magdalena Patacz Niezwykle soczyste żeberka z grilla w sosie BBQ. Nikt nie będzie mógł im się oprzeć
Czytaj więcej >
Doskonałe faszerowane pieczarki z suszonymi pomidorami
Emilia Maciejewska-Latosińska Doskonałe faszerowane pieczarki z suszonymi pomidorami. Smak lata
Czytaj więcej >
Babcia Basia zdradziła sekret jej doskonałych gołąbków. Nigdy nie jadłeś lepszych
Magdalena Patacz Babcia Basia zdradziła sekret jej doskonałych gołąbków. Nigdy nie jadłeś lepszych
Czytaj więcej >
Jak zrobić idealnie delikatne i puszyste kluski leniwe? Zdradzamy najlepszy trick babci
Magdalena Patacz Jak zrobić idealnie delikatne i puszyste kluski leniwe? Zdradzamy najlepszy trick babci
Czytaj więcej >
Kotlety schabowe bez smażenia z piekarnika. Boski sposób na pyszny obiad
Magdalena Patacz Kotlety schabowe bez smażenia z piekarnika. Boski sposób na pyszny obiad
Czytaj więcej >
Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką
Emilia Maciejewska-Latosińska Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką. Wychodzi idealnie za każdym razem
Czytaj więcej >
Niezwykła pasta z suszonych pomidorów
Emilia Maciejewska-Latosińska Niezwykła pasta z suszonych pomidorów. Doskonały dodatek do kanapek
Czytaj więcej >
Zupa ogórkowa bez śmietany. Lepsza nawet niż u Magdy Gessler
Magdalena Patacz Zupa ogórkowa bez śmietany. Lepsza nawet niż u Magdy Gessler
Czytaj więcej >
Postne kotlety ziemniaczane z serem i pieczarkami. W sam raz na piątkowy obiad
Emilia Maciejewska-Latosińska Smakowite kotlety ziemniaczane w sosie pieczarkowym. Prosty sposób na tani i pyszny obiad
Czytaj więcej >
Pryskający olej nie musi utrudniać smażenia
Co zrobić, aby olej nie pryskał podczas smażenia? Zdradzamy sprytny patent
Jak mrozić grzyby?
Mrozisz grzyby surowe czy ugotowane? 1 błąd może Cię wyjątkowo dużo kosztować
Jak zrobić makaron bez jajek? Wystarczą Ci 3 podstawowe składniki, które każdy ma pod ręką
Jak zrobić makaron bez jajek? Wystarczą Ci 3 podstawowe składniki, które każdy ma pod ręką
Chłodnik z kiszonych ogórków jest idealny na upalny dzień
Chłodnik z kiszonych ogórków, idealny w upalny dzień. Nic tak nie ochłodzi jak kultowa zimna zupa
Karpatka Ewy Wachowicz zachwyca smakiem i wyglądem
Wysoka niczym góry i puszysta jak chmurka karpatka Ewy Wachowicz. Najlepszy deser do popołudniowej kawy
Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo
Sprawdzona metoda na gotowanie jajek na twardo. Zawsze się udaje, skorupka nigdy nie pęka
Omlet z 4 jaj według Tomasza Strzelczyka
Niebywałe co Strzelczyk dodaje do omleta z 4 jaj. Składniki odbierają mowę, są tak pyszne
zupa kalafiorowa
Prosty pomysł na zupę kalafiorową. Nie zapomnij o wyjątkowym dodatku
karkówka w marynacie
Jak zamarynować karkówkę na grilla, aby była soczysta? Pomocne będą 2 rodzaje musztardy
kotlety po francusku
Kotlety po francusku biją na głowę schabowe i mielone. Prosto i smacznie
leczo
Makłowicz nie dodaje jej do lecza. Mnóstwo Polaków ma jednak inne zdanie
Lepienie pierogów
Aga kupiła doskonały składnik na pierogi w Biedronce. Ciasto wyszło jej mega miękkie, zdradziła przepis
Co dodać do placków ziemniaczanych, żeby były lepsze?
Co dodać do placków ziemniaczanych, żeby były lepsze? Dwa składniki zdziałają cuda
Jak zrobić biszkopt czekoladowy?
Ania zdradziła, jak zrobić czekoladowy biszkopt. Sekretem są 3 łyżki pewnego produktu
Cukinia marynowana w zalewie z curry
Obłędna cukinia marynowana w zalewie curry. Bije na głowę nawet ogórki
ogórki w pomidorach
Hitowe ogórki w keczupie do słoików na zimę. Przebój wśród przetworów
Jak zrobić domowy sok z malin? Nigdy więcej nie kupisz go w sklepie, domowa wersja jest 100 razy lepsza
Jak zrobić domowy sok z malin? Nigdy więcej nie kupisz go w sklepie, domowa wersja jest 100 razy lepsza
Obierki po pieczarkach mają kilka zastosowań w kuchni
Pod żadnym pozorem nie wyrzucaj obierek po pieczarkach. Możesz zrobić z nich wspaniałe rarytasy
Czy wiesz, kiedy solić rosół?
Rosół solisz na początku czy pod koniec gotowania? Tylko 1 sposób jest właściwy, lepiej uważać
Niezwykle soczyste żeberka z grilla w sosie BBQ. Nikt nie będzie mógł im się oprzeć
Niezwykle soczyste żeberka z grilla w sosie BBQ. Nikt nie będzie mógł im się oprzeć
Doskonałe faszerowane pieczarki z suszonymi pomidorami
Doskonałe faszerowane pieczarki z suszonymi pomidorami. Smak lata
Babcia Basia zdradziła sekret jej doskonałych gołąbków. Nigdy nie jadłeś lepszych
Babcia Basia zdradziła sekret jej doskonałych gołąbków. Nigdy nie jadłeś lepszych
Jak zrobić idealnie delikatne i puszyste kluski leniwe? Zdradzamy najlepszy trick babci
Jak zrobić idealnie delikatne i puszyste kluski leniwe? Zdradzamy najlepszy trick babci
Kotlety schabowe bez smażenia z piekarnika. Boski sposób na pyszny obiad
Kotlety schabowe bez smażenia z piekarnika. Boski sposób na pyszny obiad
Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką
Ciasto drożdżowe z serem i kruszonką. Wychodzi idealnie za każdym razem
Niezwykła pasta z suszonych pomidorów
Niezwykła pasta z suszonych pomidorów. Doskonały dodatek do kanapek
Zupa ogórkowa bez śmietany. Lepsza nawet niż u Magdy Gessler
Zupa ogórkowa bez śmietany. Lepsza nawet niż u Magdy Gessler
Postne kotlety ziemniaczane z serem i pieczarkami. W sam raz na piątkowy obiad
Smakowite kotlety ziemniaczane w sosie pieczarkowym. Prosty sposób na tani i pyszny obiad