Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Czekolada z osadem
Czym jest biały nalot na czekoladzie? Wiemy czy można ją bezpiecznie jeść
Babka ziemniaczana z pieczarkami
Babka ziemniaczana z pieczarkami. Pomysł na tani obiad dla całej rodziny
karkówka w marynacie
Soczysta karkówka marynowana w coli i ketchupie. Prosty pomysł na pyszny obiad
Surówka z czerwonej kapusty siostry Anastazji
Niezwykła surówka z kapusty czerwonej i winogron według przepisu siostry Anastazji. Lepszej nie jadłeś
Chleb na miodzie
Chrupiący domowy chleb z dodatkiem miodu. Nikt mu się nie oprze
Ciasteczka owsiane
Szybkie i zdrowe ciasteczka owsiane z bakaliami. Idealne do wieczornej herbaty
Potrawka z kurczaka
Co zrobić z mięsem i warzywami po rosole? Wiemy co zrobić aby nic się nie zmarnowało
Kluski śląskie
Dlaczego warto dodać jabłko do klusek śląskich? Owoc cudownie podkreśli ich smak
Jak wyczyścić mikrofalówkę domowymi sposobami?
Jak wyczyścić mikrofalówkę domowymi sposobami? Zdradzamy najlepsze patenty
podpłomyki
Jak zrobić podpłomyki niczym za dawnych lat? Mamy klasyczny przepis
Puszyste naleśniki na maślance
Puszyste naleśniki na maślance. Wychodzą idealnie za każdym razem, mamy prosty przepis
Schab pieczony
Kruchy i soczysty schab pieczony w całości. Jego sekretem jest 1 składnik
Kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek z dodatkiem sera i szczypiorku
Kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek z dodatkiem sera i szczypiorku. Lepsze od mielonych
Jak zrobić domowy chrzan i czym go doprawić
Jak zrobić domowy chrzan i czym go doprawić? Pamiętaj o ważnym dodatku
Szybka grochówka bez namaczania grochu
Szybka grochówka bez namaczania grochu. Sycąca zupa idealna na pierwsze danie
Pulpety w sosie koperkowym — formowanie
Obłędne pulpety w sosie koperkowym. Pomysł na prosty obiad
Lubczyk
Domowa pasta z lubczyku do zup. Zapomnij o sztucznych wzmacniaczach smaku
Kajzerki
Prosty przepis na domowe kajzerki. Mięciutkie bułeczki w sam raz na śniadanie
Marynowanie mięsa
Dlaczego warto wrzucić mięso do marynaty na bazie herbaty? Będzie mięciutkie jak nigdy - podajemy przepis
Jak wykorzystać łupiny po cebuli?
Jak wykorzystać łupiny po cebuli? Zdradzamy najlepsze patenty
Sernik Roberta Makłowicza
Wyjątkowy przepis na sernik według Roberta Makłowicza. Uwagę przykuwa bardzo nietypowy składnik
Placki ziemniaczane Ani Lewandowskiej
Niezwykły przepis Anny Lewandowskiej na placki ziemniaczane. Podaje je z cudownym i bardzo zaskakującym dodatkiem
Kawa
Dlaczego warto dodać do kawy kurkumę? Powody zachwycają
Bita śmietana
Bita śmietana wyszła zważona? Uratuje ją 1 patent
Biszkopt
Delikatny niczym chmurka biszkopt z patelni bez pieczenia. Idealny na szybki deser
Ciasto bez pieczenia Milky Way
Ciasto bez pieczenia Milky Way. Każdy skusi się na kawałek
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i pieczarkami
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i pieczarkami. Pomysł na tani obiad
Jak ugotować makaron, żeby się nie sklejał
Jak ugotować makaron, żeby się nie sklejał? Polacy zapominają o kluczowej zasadzie
Czekolada z osadem
Adam Moskal Czym jest biały nalot na czekoladzie? Wiemy czy można ją bezpiecznie jeść
Czytaj więcej >
Babka ziemniaczana z pieczarkami
Emilia Maciejewska-Latosińska Babka ziemniaczana z pieczarkami. Pomysł na tani obiad dla całej rodziny
Czytaj więcej >
karkówka w marynacie
Renata Materlińska Soczysta karkówka marynowana w coli i ketchupie. Prosty pomysł na pyszny obiad
Czytaj więcej >
Surówka z czerwonej kapusty siostry Anastazji
Adam Moskal Niezwykła surówka z kapusty czerwonej i winogron według przepisu siostry Anastazji. Lepszej nie jadłeś
Czytaj więcej >
Chleb na miodzie
Adam Moskal Chrupiący domowy chleb z dodatkiem miodu. Nikt mu się nie oprze
Czytaj więcej >
Ciasteczka owsiane
Adam Moskal Szybkie i zdrowe ciasteczka owsiane z bakaliami. Idealne do wieczornej herbaty
Czytaj więcej >
Potrawka z kurczaka
Adam Moskal Co zrobić z mięsem i warzywami po rosole? Wiemy co zrobić aby nic się nie zmarnowało
Czytaj więcej >
Kluski śląskie
Adam Moskal Dlaczego warto dodać jabłko do klusek śląskich? Owoc cudownie podkreśli ich smak
Czytaj więcej >
Jak wyczyścić mikrofalówkę domowymi sposobami?
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak wyczyścić mikrofalówkę domowymi sposobami? Zdradzamy najlepsze patenty
Czytaj więcej >
podpłomyki
Renata Materlińska Jak zrobić podpłomyki niczym za dawnych lat? Mamy klasyczny przepis
Czytaj więcej >
Puszyste naleśniki na maślance
Emilia Maciejewska-Latosińska Puszyste naleśniki na maślance. Wychodzą idealnie za każdym razem, mamy prosty przepis
Czytaj więcej >
Schab pieczony
Adam Moskal Kruchy i soczysty schab pieczony w całości. Jego sekretem jest 1 składnik
Czytaj więcej >
Kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek z dodatkiem sera i szczypiorku
Emilia Maciejewska-Latosińska Kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek z dodatkiem sera i szczypiorku. Lepsze od mielonych
Czytaj więcej >
Jak zrobić domowy chrzan i czym go doprawić
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak zrobić domowy chrzan i czym go doprawić? Pamiętaj o ważnym dodatku
Czytaj więcej >
Szybka grochówka bez namaczania grochu
Emilia Maciejewska-Latosińska Szybka grochówka bez namaczania grochu. Sycąca zupa idealna na pierwsze danie
Czytaj więcej >
Pulpety w sosie koperkowym — formowanie
Emilia Maciejewska-Latosińska Obłędne pulpety w sosie koperkowym. Pomysł na prosty obiad
Czytaj więcej >
Lubczyk
Adam Moskal Domowa pasta z lubczyku do zup. Zapomnij o sztucznych wzmacniaczach smaku
Czytaj więcej >
Kajzerki
Adam Moskal Prosty przepis na domowe kajzerki. Mięciutkie bułeczki w sam raz na śniadanie
Czytaj więcej >
Marynowanie mięsa
Adam Moskal Dlaczego warto wrzucić mięso do marynaty na bazie herbaty? Będzie mięciutkie jak nigdy - podajemy przepis
Czytaj więcej >
Jak wykorzystać łupiny po cebuli?
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak wykorzystać łupiny po cebuli? Zdradzamy najlepsze patenty
Czytaj więcej >
Sernik Roberta Makłowicza
Adam Moskal Wyjątkowy przepis na sernik według Roberta Makłowicza. Uwagę przykuwa bardzo nietypowy składnik
Czytaj więcej >
Placki ziemniaczane Ani Lewandowskiej
Adam Moskal Niezwykły przepis Anny Lewandowskiej na placki ziemniaczane. Podaje je z cudownym i bardzo zaskakującym dodatkiem
Czytaj więcej >
Kawa
Adam Moskal Dlaczego warto dodać do kawy kurkumę? Powody zachwycają
Czytaj więcej >
Bita śmietana
Adam Moskal Bita śmietana wyszła zważona? Uratuje ją 1 patent
Czytaj więcej >
Biszkopt
Adam Moskal Delikatny niczym chmurka biszkopt z patelni bez pieczenia. Idealny na szybki deser
Czytaj więcej >
Ciasto bez pieczenia Milky Way
Emilia Maciejewska-Latosińska Ciasto bez pieczenia Milky Way. Każdy skusi się na kawałek
Czytaj więcej >
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i pieczarkami
Emilia Maciejewska-Latosińska Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i pieczarkami. Pomysł na tani obiad
Czytaj więcej >
Jak ugotować makaron, żeby się nie sklejał
Emilia Maciejewska-Latosińska Jak ugotować makaron, żeby się nie sklejał? Polacy zapominają o kluczowej zasadzie
Czytaj więcej >
Czekolada z osadem
Czym jest biały nalot na czekoladzie? Wiemy czy można ją bezpiecznie jeść
Babka ziemniaczana z pieczarkami
Babka ziemniaczana z pieczarkami. Pomysł na tani obiad dla całej rodziny
karkówka w marynacie
Soczysta karkówka marynowana w coli i ketchupie. Prosty pomysł na pyszny obiad
Surówka z czerwonej kapusty siostry Anastazji
Niezwykła surówka z kapusty czerwonej i winogron według przepisu siostry Anastazji. Lepszej nie jadłeś
Chleb na miodzie
Chrupiący domowy chleb z dodatkiem miodu. Nikt mu się nie oprze
Ciasteczka owsiane
Szybkie i zdrowe ciasteczka owsiane z bakaliami. Idealne do wieczornej herbaty
Potrawka z kurczaka
Co zrobić z mięsem i warzywami po rosole? Wiemy co zrobić aby nic się nie zmarnowało
Kluski śląskie
Dlaczego warto dodać jabłko do klusek śląskich? Owoc cudownie podkreśli ich smak
Jak wyczyścić mikrofalówkę domowymi sposobami?
Jak wyczyścić mikrofalówkę domowymi sposobami? Zdradzamy najlepsze patenty
podpłomyki
Jak zrobić podpłomyki niczym za dawnych lat? Mamy klasyczny przepis
Puszyste naleśniki na maślance
Puszyste naleśniki na maślance. Wychodzą idealnie za każdym razem, mamy prosty przepis
Schab pieczony
Kruchy i soczysty schab pieczony w całości. Jego sekretem jest 1 składnik
Kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek z dodatkiem sera i szczypiorku
Kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek z dodatkiem sera i szczypiorku. Lepsze od mielonych
Jak zrobić domowy chrzan i czym go doprawić
Jak zrobić domowy chrzan i czym go doprawić? Pamiętaj o ważnym dodatku
Szybka grochówka bez namaczania grochu
Szybka grochówka bez namaczania grochu. Sycąca zupa idealna na pierwsze danie
Pulpety w sosie koperkowym — formowanie
Obłędne pulpety w sosie koperkowym. Pomysł na prosty obiad
Lubczyk
Domowa pasta z lubczyku do zup. Zapomnij o sztucznych wzmacniaczach smaku
Kajzerki
Prosty przepis na domowe kajzerki. Mięciutkie bułeczki w sam raz na śniadanie
Marynowanie mięsa
Dlaczego warto wrzucić mięso do marynaty na bazie herbaty? Będzie mięciutkie jak nigdy - podajemy przepis
Jak wykorzystać łupiny po cebuli?
Jak wykorzystać łupiny po cebuli? Zdradzamy najlepsze patenty
Sernik Roberta Makłowicza
Wyjątkowy przepis na sernik według Roberta Makłowicza. Uwagę przykuwa bardzo nietypowy składnik
Placki ziemniaczane Ani Lewandowskiej
Niezwykły przepis Anny Lewandowskiej na placki ziemniaczane. Podaje je z cudownym i bardzo zaskakującym dodatkiem
Kawa
Dlaczego warto dodać do kawy kurkumę? Powody zachwycają
Bita śmietana
Bita śmietana wyszła zważona? Uratuje ją 1 patent
Biszkopt
Delikatny niczym chmurka biszkopt z patelni bez pieczenia. Idealny na szybki deser
Ciasto bez pieczenia Milky Way
Ciasto bez pieczenia Milky Way. Każdy skusi się na kawałek
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i pieczarkami
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą i pieczarkami. Pomysł na tani obiad
Jak ugotować makaron, żeby się nie sklejał
Jak ugotować makaron, żeby się nie sklejał? Polacy zapominają o kluczowej zasadzie