Ocet
Ocet - w gastronomii spełnia rolę przyprawy nadającej mocny zapach oraz kwaśny smak potrawom. Idealny do sałatek oraz do marynowania jedzenia.
Widok:
Kafelki
Lista
Renata Materlińska
Jak ugotować jajko w koszulce? Zdradzamy najlepsze patenty
Renata Materlińska
Wyborne ogórki po grecku do słoików na zimę. Przepis krok po kroku
Emilia Maciejewska-Latosińska
Tarta mizeria o bardzo wyrazistym smaku. Sekretem jest jeden wyborny dodatek
Magdalena Patacz
Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Magdalena Patacz
Ogórki po kaszubsku kocha cała Polska. Ich sekretem jest nietypowa przyprawa
Magdalena Patacz
Dlaczego warto dodać ocet do rosołu? Efekt zachwyca
Renata Materlińska
Wyśmienite ogórki konserwowe curry według przepisu niezawodnej siostry Anastazji
Renata Materlińska
Obłędna mizeria z dodatkiem octu. Mamy najlepszy przepis
Emilia Maciejewska-Latosińska
Wyśmienita surówka z młodej kapusty według przepisu Karola Okrasy. Nie czekaj, korzystaj z sezonu
Emilia Maciejewska-Latosińska
Charakterne, lekko pikantne ogórki krokodylki. Przebój wśród przetworów
Magdalena Patacz
Najlepsi kucharze dodają do rosołu zaskakujący dodatek. Już 1 łyżka robi ogromną różnicę
Renata Materlińska
Wyjątkowa sałatka na zimę z buraków i cukinii. Największy przysmak wśród przetworów
Magdalena Patacz
Siostra Anastazja zdradziła recepturę na grzyby marynowane. Największy hit wśród przetworów
Magdalena Patacz
Cukinia po francusku w musztardowej zalewie. Bije na głowę nawet ogórki
Magdalena Patacz
Ogórki po indyjsku budzą same zachwyty. Kluczowa jest wyjątkowa przyprawa
Magdalena Patacz
Wyjątkowa surówka jak z chińskiej restauracji. Kilka chwil, a rodzina oniemieje z zachwytu
Emilia Maciejewska-Latosińska
Cukinia na zimę, która smakuje jak borowiki. Nie ma bardziej zaskakującego przetworu
Emilia Maciejewska-Latosińska
Chrupiące i słodkie ogórki po watykańsku zachwycą każdego. Przepis jest hitem
Renata Materlińska
Kalarepa w śmietanie po staropolsku. Idealna przekąska na lato
Emilia Maciejewska-Latosińska
Wymieszaj i zalej nim jabłka. Zyskasz wyjątkową miksturę, na pewno przyda się w kuchni
Magdalena Patacz
Przepyszna mizeria do słoików na zimę. Chwila wysiłku i dodatek do dań gotowy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Najprostszy sposób na grzybki w occie. Są tak dobre, że nikt nie zdoła opanować cieknącej ślinki
Emilia Maciejewska-Latosińska
Śliwki w occie - wyjątkowy smak późnego lata. Przepis krok po kroku
Emilia Maciejewska-Latosińska
Ogórki po amerykańsku biją na głowę inne smakołyki. Wszystko przez 1 dodatek
Emilia Maciejewska-Latosińska
Niemiecka surówka z cukinii bije rekordy popularności. Orzeźwiający dodatek na upały
Renata Materlińska
Jak usunąć kamień z dzbanka filtrującego wodę? Wystarczy 1 trik
Renata Materlińska
Ogórki po cygańsku przyprawiają o zawrót głowy. Ich smak rozpala zmysły, nikt nie może się oprzeć
Magdalena Patacz