Ocet
Ocet - w gastronomii spełnia rolę przyprawy nadającej mocny zapach oraz kwaśny smak potrawom. Idealny do sałatek oraz do marynowania jedzenia.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Renata Materlińska
Co zrobić, gdy zimne nóżki wyjdą mętne?
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Jak wyczyścić przypalony garnek przy pomocy octu?
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Robisz śliwki w occie na zimę? Teraz do słoików wszyscy wrzucają też pewne warzywo
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Co zrobić, żeby tarty chrzan na Wielkanoc nie ściemniał? Wystarczy 1 prosta sztuczka
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Sos z papryczek chili do słoików - prosty przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Ogórki po kozacku zaskakują zalewą. Najważniejszy składnik: musztarda
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Przebojowa surówka chińska z białej kapusty. Wyjdzie lepsza niż z restauracji
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Niemiecka surówka z cukinii bije rekordy popularności. Orzeźwiający dodatek na upały
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Śliwki w occie na całą zimę
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Jak pozbyć się moli spożywczych z mąki? Pomogą nie tylko liście laurowe
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak ugotować jajko w koszulce? Zdradzamy najlepsze patenty
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Jedyne w swoim rodzaju ogórki po chińsku na zimę. Nic lepszego nie zjecie
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak wyczyścić przypaloną od spodu patelnię? Prezentujemy najlepsze i najszybsze metody
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Hitowe ogórki w plasterkach w zalewie curry. Przebój wśród przetworów
Czytaj więcej >
Przepisy
Karolina Szmulewicz
Jak zrobić ogórki małosolne w kamiennym garnku?
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Galareta rybna wyszła mętna? Znamy prosty sposób, jak ją uratować. Sięgnij tylko po 2 produkty
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Jak gotować jajka, by skorupki nie pękały? 1 produkt rozwiąże problem
Czytaj więcej >
Porady
Adam Moskal
Szybki, naturalny sposób na pozbycie się moli z szafek w kuchni
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Dynia w słodko-kwaśnej zalewie
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Chrupiąca surówka do obiadu. Dorzuć do niej 2 pyszne składniki, a będzie hitem
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Sos śliwkowy do schabu - rozkoszny dodatek do obiadu
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Dlaczego warto włożyć mokrą gazetę do lodówki?
Czytaj więcej >
Porady
Dominika Mika
Przepis na miksturę z octu i skorupek z jajek
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Niebywałe, z czego siostra Anastazja robi zalewę do grzybów. Idealna kompozycja przypraw
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Piekarnik wyczyścisz samą wodą. Wystarczy jedna sprytna sztuczka
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Jak wyczyścić drewniany chlebak?
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak pozbyć się nieprzyjemnego zapachu ze zlewu w kuchni?
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Charakterne ogórki po kozacku - najlepszy przepis
Czytaj więcej >