Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Aktualności

Aktualności

Uwielbiane ciasto malinowa chmurka na biszkopcie
Uwielbiane ciasto malinowa chmurka. Przepis krok po kroku
Przepis Kuronia na niezapomnianą botwinkę
Kuroń zdradził przepis na niezapomnianą zupę z botwinki. Najlepszy, wyjątkowy smak sezonu
Nieziemsko puszysty biszkopt z 3 składników
Siostra Anastazja pokazała przepis na puszysty biszkopt. 6 składników, zero udziwnień
Niezwykła alternatywa dla mizerii - duszone ogórki z koperkiem i cytryną
Niezwykła alternatywa dla mizerii - duszone ogórki z koperkiem i cytryną. Smak lata na talerzu
Kotlety schabowe po chłopsku
Prosty sposób na kruche i soczyste kotlety schabowe. Wystarczy 1 dodatkowy składnik
Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Tomasz Strzelczyk, polędwiczka
Szybki obiad Tomasza Strzelczyka. Polędwiczki wieprzowe pieczone z masłem czosnkowym
gołąbki z kapusty
Jak długo gotować gołąbki z młodej kapusty? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
ciasto na pierogi
Włączył kamerę i pokazał, jak w najprostszy sposób zrobić idealne ciasto na pierogi. Bezcenne rady
rosół
Co dodać do rosołu, żeby wyszedł idealnie złoty z głębią smaku? Pięć przykazań znakomitego kucharza
kotlety mielone
Kotlety mielone w pieczarkach są obiadem idealnym. Nikt nie odmówi dokładki, smak zostaje na długo
placki warzywne
Placki z cukinii i ziemniaków zachwycają chrupkością. Dzieci i najbliżsi będą błagać o więcej
Jamie Oliver, mięsna zapiekanka
Przepyszna zapiekanka Jamiego Olivera z trzema rodzajami mięsa. 1 porcja syci na cały dzień
pierogi
Nietypowy farsz mięsno-warzywny do pierogów. Najlepszy smak, od razu go pokochasz
racuchy
Puszyste racuchy z truskawkami z zaskakującym dodatkiem. Nasze babcie robiły je inaczej
jajka sadzone
Na czym smażyć jajka sadzone? 1 propozycja może zaskoczyć
czosnek
Prosty sposób na kiszony czosnek. Warto mieć go w swojej spiżarni
Anna Starmach, pieczona karkówka
Niezawodny patent Ani Starmach na pieczoną karkówkę z rękawa. Wyjdzie bosko soczysta
Anna Lewandowska, gołąbki
Lewandowska nie piecze gołąbków, ma lepszy patent. Farsz zachwyci każdego
Obłędny dżem z rabarbaru i truskawek
Obłędny dżem z rabarbaru i truskawek. Hit sezonu
sernik
Cudowny przepis na sernik sypany. Zrobisz go z łatwością, w dodatku bez zagniatania i brudzenia rąk
siostra Anastazja, bób
Siostra Anastazja podaje bób inaczej niż wszyscy. Łączy go z pysznym dodatkiem
danie z kapusty
Katarzyna wrzuciła do kapusty dwa jajka i kilka dodatków. Po 10 minutach smażenia wyszło jej pyszne danie
ogórki małosolne
Aleksandra wyjawiła rodzinny przepis na ogórki małosolne. Jej mama dodaje na wierzch słoja skórkę chleba
Zimne nóżki w galaretce
Z jakiego mięsa wychodzi najlepsza galareta? Jeden wybór bije na głowę wszystkie inne
schabowe nadziewane
Hitowe kotlety schabowe z serową niespodzianką. Będą Cię błagać o dokładki
domowy makaron
Jak zrobić domowy makaron do rosołu? Znamy najlepszy patent
Bułgarski chłodnik Tarator będzie hitem lata
Bułgarski chłodnik Tarator będzie hitem lata. Bije na głowę inne zupy
Uwielbiane ciasto malinowa chmurka na biszkopcie
Magdalena Patacz Uwielbiane ciasto malinowa chmurka. Przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
Przepis Kuronia na niezapomnianą botwinkę
Magdalena Patacz Kuroń zdradził przepis na niezapomnianą zupę z botwinki. Najlepszy, wyjątkowy smak sezonu
Czytaj więcej >
Nieziemsko puszysty biszkopt z 3 składników
Magdalena Patacz Siostra Anastazja pokazała przepis na puszysty biszkopt. 6 składników, zero udziwnień
Czytaj więcej >
Niezwykła alternatywa dla mizerii - duszone ogórki z koperkiem i cytryną
Emilia Maciejewska-Latosińska Niezwykła alternatywa dla mizerii - duszone ogórki z koperkiem i cytryną. Smak lata na talerzu
Czytaj więcej >
Kotlety schabowe po chłopsku
Magdalena Patacz Prosty sposób na kruche i soczyste kotlety schabowe. Wystarczy 1 dodatkowy składnik
Czytaj więcej >
Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Magdalena Patacz Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Czytaj więcej >
Tomasz Strzelczyk, polędwiczka
Renata Materlińska Szybki obiad Tomasza Strzelczyka. Polędwiczki wieprzowe pieczone z masłem czosnkowym
Czytaj więcej >
gołąbki z kapusty
Renata Materlińska Jak długo gotować gołąbki z młodej kapusty? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
Czytaj więcej >
ciasto na pierogi
Renata Materlińska Włączył kamerę i pokazał, jak w najprostszy sposób zrobić idealne ciasto na pierogi. Bezcenne rady
Czytaj więcej >
rosół
Renata Materlińska Co dodać do rosołu, żeby wyszedł idealnie złoty z głębią smaku? Pięć przykazań znakomitego kucharza
Czytaj więcej >
kotlety mielone
Renata Materlińska Kotlety mielone w pieczarkach są obiadem idealnym. Nikt nie odmówi dokładki, smak zostaje na długo
Czytaj więcej >
placki warzywne
Renata Materlińska Placki z cukinii i ziemniaków zachwycają chrupkością. Dzieci i najbliżsi będą błagać o więcej
Czytaj więcej >
Jamie Oliver, mięsna zapiekanka
Renata Materlińska Przepyszna zapiekanka Jamiego Olivera z trzema rodzajami mięsa. 1 porcja syci na cały dzień
Czytaj więcej >
pierogi
Renata Materlińska Nietypowy farsz mięsno-warzywny do pierogów. Najlepszy smak, od razu go pokochasz
Czytaj więcej >
racuchy
Magdalena Patacz Puszyste racuchy z truskawkami z zaskakującym dodatkiem. Nasze babcie robiły je inaczej
Czytaj więcej >
jajka sadzone
Renata Materlińska Na czym smażyć jajka sadzone? 1 propozycja może zaskoczyć
Czytaj więcej >
czosnek
Emilia Maciejewska-Latosińska Prosty sposób na kiszony czosnek. Warto mieć go w swojej spiżarni
Czytaj więcej >
Anna Starmach, pieczona karkówka
Magdalena Patacz Niezawodny patent Ani Starmach na pieczoną karkówkę z rękawa. Wyjdzie bosko soczysta
Czytaj więcej >
Anna Lewandowska, gołąbki
Renata Materlińska Lewandowska nie piecze gołąbków, ma lepszy patent. Farsz zachwyci każdego
Czytaj więcej >
Obłędny dżem z rabarbaru i truskawek
Emilia Maciejewska-Latosińska Obłędny dżem z rabarbaru i truskawek. Hit sezonu
Czytaj więcej >
sernik
Renata Materlińska Cudowny przepis na sernik sypany. Zrobisz go z łatwością, w dodatku bez zagniatania i brudzenia rąk
Czytaj więcej >
siostra Anastazja, bób
Renata Materlińska Siostra Anastazja podaje bób inaczej niż wszyscy. Łączy go z pysznym dodatkiem
Czytaj więcej >
danie z kapusty
Renata Materlińska Katarzyna wrzuciła do kapusty dwa jajka i kilka dodatków. Po 10 minutach smażenia wyszło jej pyszne danie
Czytaj więcej >
ogórki małosolne
Renata Materlińska Aleksandra wyjawiła rodzinny przepis na ogórki małosolne. Jej mama dodaje na wierzch słoja skórkę chleba
Czytaj więcej >
Zimne nóżki w galaretce
Renata Materlińska Z jakiego mięsa wychodzi najlepsza galareta? Jeden wybór bije na głowę wszystkie inne
Czytaj więcej >
schabowe nadziewane
Renata Materlińska Hitowe kotlety schabowe z serową niespodzianką. Będą Cię błagać o dokładki
Czytaj więcej >
domowy makaron
Renata Materlińska Jak zrobić domowy makaron do rosołu? Znamy najlepszy patent
Czytaj więcej >
Bułgarski chłodnik Tarator będzie hitem lata
Emilia Maciejewska-Latosińska Bułgarski chłodnik Tarator będzie hitem lata. Bije na głowę inne zupy
Czytaj więcej >
Uwielbiane ciasto malinowa chmurka na biszkopcie
Uwielbiane ciasto malinowa chmurka. Przepis krok po kroku
Przepis Kuronia na niezapomnianą botwinkę
Kuroń zdradził przepis na niezapomnianą zupę z botwinki. Najlepszy, wyjątkowy smak sezonu
Nieziemsko puszysty biszkopt z 3 składników
Siostra Anastazja pokazała przepis na puszysty biszkopt. 6 składników, zero udziwnień
Niezwykła alternatywa dla mizerii - duszone ogórki z koperkiem i cytryną
Niezwykła alternatywa dla mizerii - duszone ogórki z koperkiem i cytryną. Smak lata na talerzu
Kotlety schabowe po chłopsku
Prosty sposób na kruche i soczyste kotlety schabowe. Wystarczy 1 dodatkowy składnik
Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Kozackie ogórki w musztardzie są prawdziwym hitem. Podbiją każdy stół
Tomasz Strzelczyk, polędwiczka
Szybki obiad Tomasza Strzelczyka. Polędwiczki wieprzowe pieczone z masłem czosnkowym
gołąbki z kapusty
Jak długo gotować gołąbki z młodej kapusty? Rozwiewamy wszelkie wątpliwości
ciasto na pierogi
Włączył kamerę i pokazał, jak w najprostszy sposób zrobić idealne ciasto na pierogi. Bezcenne rady
rosół
Co dodać do rosołu, żeby wyszedł idealnie złoty z głębią smaku? Pięć przykazań znakomitego kucharza
kotlety mielone
Kotlety mielone w pieczarkach są obiadem idealnym. Nikt nie odmówi dokładki, smak zostaje na długo
placki warzywne
Placki z cukinii i ziemniaków zachwycają chrupkością. Dzieci i najbliżsi będą błagać o więcej
Jamie Oliver, mięsna zapiekanka
Przepyszna zapiekanka Jamiego Olivera z trzema rodzajami mięsa. 1 porcja syci na cały dzień
pierogi
Nietypowy farsz mięsno-warzywny do pierogów. Najlepszy smak, od razu go pokochasz
racuchy
Puszyste racuchy z truskawkami z zaskakującym dodatkiem. Nasze babcie robiły je inaczej
jajka sadzone
Na czym smażyć jajka sadzone? 1 propozycja może zaskoczyć
czosnek
Prosty sposób na kiszony czosnek. Warto mieć go w swojej spiżarni
Anna Starmach, pieczona karkówka
Niezawodny patent Ani Starmach na pieczoną karkówkę z rękawa. Wyjdzie bosko soczysta
Anna Lewandowska, gołąbki
Lewandowska nie piecze gołąbków, ma lepszy patent. Farsz zachwyci każdego
Obłędny dżem z rabarbaru i truskawek
Obłędny dżem z rabarbaru i truskawek. Hit sezonu
sernik
Cudowny przepis na sernik sypany. Zrobisz go z łatwością, w dodatku bez zagniatania i brudzenia rąk
siostra Anastazja, bób
Siostra Anastazja podaje bób inaczej niż wszyscy. Łączy go z pysznym dodatkiem
danie z kapusty
Katarzyna wrzuciła do kapusty dwa jajka i kilka dodatków. Po 10 minutach smażenia wyszło jej pyszne danie
ogórki małosolne
Aleksandra wyjawiła rodzinny przepis na ogórki małosolne. Jej mama dodaje na wierzch słoja skórkę chleba
Zimne nóżki w galaretce
Z jakiego mięsa wychodzi najlepsza galareta? Jeden wybór bije na głowę wszystkie inne
schabowe nadziewane
Hitowe kotlety schabowe z serową niespodzianką. Będą Cię błagać o dokładki
domowy makaron
Jak zrobić domowy makaron do rosołu? Znamy najlepszy patent
Bułgarski chłodnik Tarator będzie hitem lata
Bułgarski chłodnik Tarator będzie hitem lata. Bije na głowę inne zupy