Smakosze.pl

Mięso

Mięso jest produktem spożywczym pochodzenia zwierzęcego. Wyróżniamy mięso: białe i czerwone. W tym Kurczaka, wieprzowinę, wołowinę i wiele innych.

Widok:

Kafelki

Lista

Polędwiczki wieprzowe w sosie koperkowym
Przepisy

Magdalena Patacz

Obłędnie soczyste polędwiczki wieprzowe w sosie koperkowym
Czytaj więcej >
Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym
Przepisy

Magdalena Patacz

Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowym. Przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
Kiedy należy solić wołowinę? Częsty błąd zamienia ją w podeszwę
Porady

Magdalena Patacz

Kiedy należy solić wołowinę? Nagminny błąd zamienia ją w podeszwę
Czytaj więcej >
Sos z kurczakiem do makaronu
Przepisy

Magdalena Patacz

Sos z kurczakiem do makaronu. Każdy poprosi o dokładkę
Czytaj więcej >
Spleśniałe mięso
Produkty

Adam Moskal

Dlaczego ludzie jedzą spleśniałe mięso?
Czytaj więcej >
Flaczki z boczniaków Jakuba Kuronia
Przepisy

Magdalena Patacz

Kuroń pokazał przepis na flaczki. Pyszny obiad na dwa dni
Czytaj więcej >
Makaron carbonara
Przepisy

Agata Kaszuba

Przepis na makaron carbonara - włoski obiad w zaledwie kilka minut
Czytaj więcej >
Jakie mięso na rosół?
Porady

Jakub Kossakowski

Na jakim mięsie gotować rosół?
Czytaj więcej >
Mięso wiele zyska dzięki sodzie oczyszczonej
Porady

Adam Moskal

Sprytny sposób na nadanie mięsu soczystości
Czytaj więcej >
Jak przygotować flaki, żeby były miękkie? Wyjaśniamy krok po kroku
Przepisy

Magdalena Patacz

Jak przygotować flaki, żeby były miękkie? Wyjaśniamy krok po kroku
Czytaj więcej >
Mięso należy myć przed gotowaniem?
Porady

Jakub Kossakowski

Czy powinno się myć mięso przed gotowaniem?
Czytaj więcej >
Kotlety mielone
Przepisy

Adam Moskal

Doskonale soczyste kotlety mielone z piekarnika
Czytaj więcej >
Mocno przyprawione udka z kurczaka w rękawie
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Mocno przyprawione udka z kurczaka w rękawie. Najszybszy obiad dla całej rodziny
Czytaj więcej >
Jak sprawdzić świeżość mięsa
Porady

Adam Moskal

Jak szybko sprawdzić, czy mięso jest świeże?
Czytaj więcej >
Zupa pomidorowa Magdy Gessler
Przepisy

Adam Moskal

Pomidorówka z dodatkiem soku pomidorowego
Czytaj więcej >
Mięso z probówki
Produkty

Adam Moskal

Pierwszy na świecie stek z in vitro
Czytaj więcej >
smażona pierś kaczki
Porady

Renata Materlińska

Jak smażyć pierś z kaczki aby była soczysta? Zdradzamy najważniejsze zasady
Czytaj więcej >
kotlety mielone
Przepisy

Renata Materlińska

Prosty przepis na niezwykłe kotlety mielone z żółtym serem w środku
Czytaj więcej >
Udziec z sarny
Przepisy

Magdalena Patacz

Udziec z sarny - przepis krok po kroku
Czytaj więcej >
 Jajka faszerowane szynką
Przepisy

Magdalena Patacz

Jajka faszerowane szynką. Prosta i smaczna wielkanocna przekąska
Czytaj więcej >
Prosty patent na pyszne domowe kabanosy
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Prosty patent na pyszne domowe kabanosy. Lepsze niż ze sklepu
Czytaj więcej >
Klasyka sprzed lat - kotlety z mortadeli
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Klasyka sprzed lat - kotlety z mortadeli. Smaki PRL-u
Czytaj więcej >
biedronka
Produkty

Aleksandra Proch

Nowa promocja Biedronki przyciąga tłumy. W dobrych cenach mleko, mięso, cukier
Czytaj więcej >
kotlety mielone
Przepisy

Renata Materlińska

Soczyste kotlety z mięsa mielonego z dodatkiem tartych ziemniaków
Czytaj więcej >
Flaczki
Przepisy

Dominika Mika

Jak zagęścić i przyprawić flaczki?
Czytaj więcej >
McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
Przepisy

Magdalena Patacz

McDonalds je wycofuje, ale identyczne zrobisz w domowym zaciszu. Mamy przepis
Czytaj więcej >
Jak gotować białą kiełbasę , żeby nie pękała?
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Jak gotować białą kiełbasę , żeby nie pękała? Sprawdzony sposób
Czytaj więcej >
Biedronka i nowe promocje
Produkty

Emilia Maciejewska-Latosińska

Biedronka ponownie obniża ceny - każdy znajdzie coś dla siebie
Czytaj więcej >