Znajoma jadła tę zupę i schudła 2 kg. Teraz poleca ją każdemu, kto jest na diecie
Jeżeli szukasz najlepszego sposobu na odchudzanie, to ten przepis jest właśnie dla ciebie. Jedząc tę zupę, schudniesz przynajmniej dwa kilogramy. Zrób ją z tego przepisu i przekonaj się sama.
Najlepszy sposób na odchudzanie
Nie dawno moja znajoma zdradziła mi niezwykły sposób, a właściwie przepis na odchudzanie. Okazało się, że jest nim zupa. Koleżanka pochwaliła się swoimi efektami i zdradziła, że schudła już 2 kilogramy. To naprawdę dużo, biorąc pod uwagę, że jest to spowodowane jednym przepisem.
Jeżeli zależy ci na szybkim pozbyciu się kilku kilogramów, to przepis jest dla ciebie. Z nim na pewno uda ci się osiągnąć szybki efekt, a w dodatku będziesz się zdrowo odżywiać.
Tajemnicze warzywo pojawiło się w Biedronce. Czy wiesz, jak je wykorzystać W niedzielę bezwzględnie tego unikaj. To grzech ciężki!Tylko same warzywa
Efekt odchudzania jest bardzo szybko zauważalny dzięki użytym składnikom. Zupa składa się praktycznie z samych warzyw. Działa pozytywnie nie tylko na wagę, ale także na twój organizm i zdrowie. Na liście poniżej znajdziesz wszystkie potrzebne produkty. Podobny przepis możesz znaleźć na kanale Przepisy od Katarzyny, skąd pochodzą zdjęcia umieszczone w tym artykule.
Składniki:
- 2,5 l wody
- 1 kalarepa
- 1 marchew
- 1 seler
- 1 pietruszka
- 1 por
- 1 cebula
- 4 ziemniaki
- 300 g groszku konserwowego
- 250 ml śmietany 12%
- natka pietruszki
- gałka muszkatołowa
- mielona papryka słodka
- pieprz
- sól
Przepis na zupę
Cebulę obierz, a następnie pokrój w drobną kostkę. Do garnka wlej oliwę i rozgrzej ją. Wsyp pokrojoną cebulę i zeszklij ją. Marchew obierz, umyj i pokrój w kostkę. Podsmaż ją razem z cebulą. Z pora odetnij ciemnozielną część i przekrój na pół. Dokładnie wypłucz zalegający między jego warstwami piasek. Posiekaj go w cienkie paski i dorzuć do garnka. Wymieszaj wszystkie składniki.
Kalarepę oraz pietruszkę obierz i pokrój w kostkę. Dodaj do garnka. Wlej wodę, wsyp odrobinę soli i doprowadź do wrzenia. Ziemniaki obierz, umyj i pokrój w kostkę. Wsyp je do gotującej się zupy.
Po około 20 minutach gotowania wsyp groszek oraz wlej śmietanę. Całość dopraw pieprz, solą oraz mieloną czerwoną papryką. Wymieszaj. Gotuj przez chwilę i gotowe. Sprawdź przepis na ulubionego kurczaka Napoleona oraz dowiedz się, dlaczego Gessler musiała przerwać program.