Dodaję to warzywo do mizerii zamiast cebuli. Jest 100 razy lepsza
Mizeria na obiad do doskonały wybór. Poznaj przepis, w którym cebulę zastąpisz znacznie lepszym składnikiem. Dowiedz się, czym jest tajemniczy zamiennik i podaj tę znakomitą mizerię na najbliższy obiad. Rodzina oszaleje z zachwytu.
Najlepsza mizerii jaką znam
Wydawałoby się, że nie można ulepszyć idealnego dodatku do obiadu. Ostatnio znalazłem przepis, który zaprzeczył tej regule. Wypróbowałem go i okazało się, że mizeria może smakować jeszcze lepiej. Domownicy prosili o dokładkę, więc na pewno im smakowało.
Aby mizeria smakowała wybornie, należy zamienić jeden składnik. Ten alternanty nada surówce lekkiej ostrości i pięknego aromatu. W dalszej części zdradzę ci tajemniczy składnik oraz przepis.
Wystarczy jedno kiwi dziennie, a zmiany są nieuniknione. Nie każdy ma świadomośćJeden składnik zmienia wszystko
Przepis na mizerię, który znalazłem niedawno, zakłada, że do jej przygotowania nie potrzeba cebuli. Zostanie ona zastąpiona porem, który jest tajemniczym składnikiem. Z nim smakuje wybornie, a obiad staje się prawdziwą ucztą. Poniżej znajdziesz listę ze wszystkimi potrzebnymi produktami oraz ich dokładne gramatury.
Składniki:
- 1 duży ogórek szklarniowy
- biała część pora
- 60 g śmietany 18%
- 10 g cukru
- pieprz
- sól
Przepis na doskonałą mizerię
Przygotowanie zajmuje dosłownie chwilę. Zacznij od umycia, a następnie obrania ogórka. Następnie posiekaj go w cieniutkie plasterki. Pora przekrój na pół i dokładnie wypłucz zalegający w jego łodygach piasek. Drobno pokrój go w pół plastry.
Oba pokrojone warzywa włóż do miski. Dodaj śmietanę. Wsyp cukier, pieprz oraz sól. Wymieszaj wszystkie składniki, aby połączyły się ze sobą. Gotową mizerię podawaj do obiadu, a na pewno będzie smakował jeszcze lepiej.