Jajka
Jajka - najpopularniejsze są kurze. Wykorzystywane do przyrządzania dań takich jak: jajecznica, jajka sadzone, jajka na miękko, jajka na twardo i inne.
Widok:
Kafelki
Lista
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Jak zrobić wyrośnięty i puszysty omlet bez mąki?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Dodaj 2 łyżki do sałatki jarzynowej. Wyrazisty składnik nada świątecznemu przysmakowi pikanterii
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Najgorsze błędy popełniane podczas robienia sałatki jarzynowej. Koniecznie ich unikaj
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Babcia Marysia zawsze zawsze dodaje zamiast mleka inny składnik. Racuchy wychodzą cudownie puszyste
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Prosty sposób na soczyste kotlety schabowe
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Sprytny trick na niedogotowane jajko na miękko. Prosta metoda uratuje każde śniadanie
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Najłatwiejsze leniwe zrobisz w 15 minut. Nie musisz nawet ubijać piany
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Zapomnij o jajecznicy. Ta pasta jajeczna każdą jedną bije na głowę
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Jak zrobić sernik bez spodu?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Idealne na każdą okazję rogaliki orzechowe siostry Anastazji
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Jajka faszerowane buraczkami. Wyjątkowe połączenie smaków
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Bajeczne kotlety jajeczne według przepisu Jakuba Kuronia
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Jak zrobić puszystą jajecznicę?
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Czego nie robić podczas przyrządzania jajecznicy?
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak wybrać dobrego pączka?
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Najprostszy przepis na przepyszny chleb w jajku
Czytaj więcej >
Produkty
Emilia Maciejewska-Latosińska
Co oznacza kolor skorupki jajka?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Ciasto ucierane z jabłkami według siostry Anastazji
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Dlaczego żółtko jajka sinieje po ugotowaniu? Warto wiedzieć
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Dodajesz jajko do placków ziemniaczanych? Z innym składnikiem wyjdą bardziej chrupiące
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Jaki twaróg jest najlepszy na pierogi leniwe? Babcia Stefania zawsze używa jednego rodzaju
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Lekka jajecznica z serem i pomidorem, idealna na rozgrzanie
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Wyborna pasta kanapkowa z makreli, jajek i ogórka kiszonego
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Jak przygotować wilgotne ciasto marchewkowe? Mamy najlepszy przepis
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Słoneczne, zniewalające smakiem kluski śląskie z dynią
Czytaj więcej >
Porady
Aleksandra Proch
Czy da się ubić sztywną pianę z białek, gdy wpadnie do niej żółtko? Strzelczyk zna odpowiedź
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Nie uwierzysz, co Strzelczyk dodaje do gofrów. Kontrowersyjny dodatek sprawdza się idealnie
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Galareta rybna wyszła mętna? Znamy prosty sposób, jak ją uratować. Sięgnij tylko po 2 produkty
Czytaj więcej >