kotlety schabowe
Kotlety schabowe - kotlety ze schabu panierowane w mące, bułce tartej i jajku. Jedna z najpopularniejszych potraw kuchni polskiej.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Magdalena Patacz
Kotlety schabowe po lubelsku. Panierka zaskoczy niejednego smakosza
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Schabowe w nietypowym, słodko-słonym, orientalnym wydaniu. Sekretem smaku są 3 pyszne składniki
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Dlaczego panierka odpada od kotletów schabowych? Radę Basi każdy powinien wziąć do serca
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Obłędnie soczyste śmietankowe kotlety schabowe. Idealne na niedzielny obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Obłędne kotlety schabowe namaczane w mleku i musztardzie. Raz spróbujesz i nigdy nie zrobisz inaczej
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak długo smażyć kotlety schabowe, aby wyszły miękkie i soczyste? Mamy garść cennych wskazówek
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Kruche i soczyste kotlety schabowe w jogurtowej marynacie. Tani i pyszny obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Prosty sposób na kruche i soczyste kotlety schabowe. Wystarczy 1 dodatkowy składnik
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Kruchy i soczysty kotlet schabowy marynowany w tajnej, intensywnej mieszance
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Kotlety schabowe po myśliwsku. Przepyszna propozycja obiadowa
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Przepyszne kotlety schabowe według specjalnej receptury. Za wspaniałym smakiem stoi wyjątkowa marynata
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Obłędne kotlety schabowe w wyjątkowo chrupiącej panierce. Sekret tkwi w 2 składnikach
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Okrasa przebił wszystkich. Jego patent na kotlety schabowe jest najlepszy z możliwych
Czytaj więcej >
Porady
Magdalena Patacz
Jakie mięso najlepiej nadaje się na kotlety schabowe? Rozwiewamy wątpliwości
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Którą stroną tłuczka najlepiej rozbijać mięso? Wyjaśniamy czym się różnią
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Przepis na kotlety z kani
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Kotlety schabowe w miodzie i musztardzie. Pomysł na przepyszny obiad
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Cudowne kotlety schabowe w serowej panierce. Nikt im się nie oprze
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Kotlety schabowe w chrupiącej panierce z chipsów. Nowatorski patent zachwyci każdego
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Kotlety schabowe z ananasem i serem. Sprawdzony patent na wakacyjny obiad
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Jak rozbić kotlety schabowe bez tłuczka do mięsa? Pomoże 1 banalny patent, łatwiej się nie da
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Kotlety z mortadeli rodem z PRL-u
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Kotlety schabowe z 1860 roku mają smak jak ze snów za sprawą 1 detalu. Zakochasz się po 1 kęsie
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Jak długo smażyć kotlety schabowe? Wyjaśniamy krok po kroku
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Kotlety schabowe po chłopsku. Nowa wersja klasycznego specjału
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Soczysty, aromatyczny schabowy z grilla. Sekretem jest specjalna marynata
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Kotlety schabowe po lubelsku są delikatniejsze niż klasyczne. Sekret smaku? Panierka
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Dlaczego schabowe są twarde po usmażeniu? Nie lekceważ 1 zasady, jest najważniejsza
Czytaj więcej >