Smakosze.pl

kotlety schabowe

Kotlety schabowe - kotlety ze schabu panierowane w mące, bułce tartej i jajku. Jedna z najpopularniejszych potraw kuchni polskiej.

Widok:

Kafelki

Lista

Przepisy

Magdalena Patacz

Kotlety schabowe po lubelsku. Panierka zaskoczy niejednego smakosza

Czytaj więcej >
schabowy w sosie
Przepisy

Renata Materlińska

Schabowe w nietypowym, słodko-słonym, orientalnym wydaniu. Sekretem smaku są 3 pyszne składniki

Czytaj więcej >
Porady

Magdalena Patacz

Dlaczego panierka odpada od kotletów schabowych? Radę Basi każdy powinien wziąć do serca

Czytaj więcej >
Obłędnie soczyste śmietankowe kotlety schabowe
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Obłędnie soczyste śmietankowe kotlety schabowe. Idealne na niedzielny obiad

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Obłędne kotlety schabowe namaczane w mleku i musztardzie. Raz spróbujesz i nigdy nie zrobisz inaczej

Czytaj więcej >
smażenie schabowych
Porady

Renata Materlińska

Jak długo smażyć kotlety schabowe, aby wyszły miękkie i soczyste? Mamy garść cennych wskazówek

Czytaj więcej >
kotlety schabowe
Przepisy

Renata Materlińska

Kruche i soczyste kotlety schabowe w jogurtowej marynacie. Tani i pyszny obiad

Czytaj więcej >
Kotlety schabowe po chłopsku
Przepisy

Magdalena Patacz

Prosty sposób na kruche i soczyste kotlety schabowe. Wystarczy 1 dodatkowy składnik

Czytaj więcej >
Kruchy i soczysty kotlet schabowy marynowany w tajnej marynacie
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Kruchy i soczysty kotlet schabowy marynowany w tajnej, intensywnej mieszance

Czytaj więcej >
panierowanie schabowych
Przepisy

Renata Materlińska

Kotlety schabowe po myśliwsku. Przepyszna propozycja obiadowa

Czytaj więcej >
kotlet schabowy
Przepisy

Renata Materlińska

Przepyszne kotlety schabowe według specjalnej receptury. Za wspaniałym smakiem stoi wyjątkowa marynata

Czytaj więcej >
Kotlety schabowe w wyjątkowo chrupiącej panierce
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Obłędne kotlety schabowe w wyjątkowo chrupiącej panierce. Sekret tkwi w 2 składnikach

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Okrasa przebił wszystkich. Jego patent na kotlety schabowe jest najlepszy z możliwych

Czytaj więcej >
Jakie mięso na kotlety schabowe?
Porady

Magdalena Patacz

Jakie mięso najlepiej nadaje się na kotlety schabowe? Rozwiewamy wątpliwości

Czytaj więcej >
Którą stroną tłuczka najlepiej rozbijać mięso?
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Którą stroną tłuczka najlepiej rozbijać mięso? Wyjaśniamy czym się różnią

Czytaj więcej >
Kania
Przepisy

Adam Moskal

Przepis na kotlety z kani

Czytaj więcej >
Schabowe w miodzie i musztardzie
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Kotlety schabowe w miodzie i musztardzie. Pomysł na przepyszny obiad

Czytaj więcej >
kotlety schabowe
Przepisy

Renata Materlińska

Cudowne kotlety schabowe w serowej panierce. Nikt im się nie oprze

Czytaj więcej >
kotlet schabowy
Przepisy

Renata Materlińska

Kotlety schabowe w chrupiącej panierce z chipsów. Nowatorski patent zachwyci każdego

Czytaj więcej >
Kotlety schabowe z ananasem i serem - wakacyjny przysmak
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Kotlety schabowe z ananasem i serem. Sprawdzony patent na wakacyjny obiad

Czytaj więcej >
Jak rozbić kotlety schabowe
Porady

Renata Materlińska

Jak rozbić kotlety schabowe bez tłuczka do mięsa? Pomoże 1 banalny patent, łatwiej się nie da

Czytaj więcej >
Oszukane schabowe
Przepisy

Adam Moskal

Kotlety z mortadeli rodem z PRL-u

Czytaj więcej >
Przepisy

Magdalena Patacz

Kotlety schabowe z 1860 roku mają smak jak ze snów za sprawą 1 detalu. Zakochasz się po 1 kęsie

Czytaj więcej >
Jak długo smażyć kotlety schabowe?
Porady

Emilia Maciejewska-Latosińska

Jak długo smażyć kotlety schabowe? Wyjaśniamy krok po kroku

Czytaj więcej >
Kotlety schabowe po chłopsku
Przepisy

Emilia Maciejewska-Latosińska

Kotlety schabowe po chłopsku. Nowa wersja klasycznego specjału

Czytaj więcej >
schabowy z grilla
Przepisy

Renata Materlińska

Soczysty, aromatyczny schabowy z grilla. Sekretem jest specjalna marynata

Czytaj więcej >
kotlet schabowy
Przepisy

Renata Materlińska

Kotlety schabowe po lubelsku są delikatniejsze niż klasyczne. Sekret smaku? Panierka

Czytaj więcej >
smażenie schabowych
Porady

Renata Materlińska

Dlaczego schabowe są twarde po usmażeniu? Nie lekceważ 1 zasady, jest najważniejsza

Czytaj więcej >