Smalec
Smalec jest tłuszczem zwierzęcym, który w gastronomii służy do przygotowywania potraw lub jest konsumowany bezpośrednio.
Widok:
Kafelki
Lista
Przepisy
Renata Materlińska
Delikatna i kremowa zasmażana młoda kapusta. W smaku nie ma sobie równych
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Szybki przepis na domowy smalec z fasoli. Wystarczy 10 minut i wyborne smarowidło gotowe
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Włożyła do miski jogurt i wymieszała z 3 składnikami. Trudno o lżejsze i szybsze pączki
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Najlepszy, kultowy przepis na faworki Magdy Gessler
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Przepis Strzelczyka na pyszną karkówkę duszoną w smalcu
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Szybki przepis na domowy smalec z fasoli. Smakuje lepiej nawet od tradycyjnego
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Wachowicz pokazała swój kunszt. Jej faworki zachwycają smakiem, wszystko przez odpowiedni tłuszcz
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Mlecznie biały domowy smalec z nietypowym dodatkiem
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Jak zrobić domowy smalec?
Czytaj więcej >
Przepisy
Magdalena Patacz
Jak zrobić śnieżnobiały, aksamitny smalec? Kluczowa jest 1 zasada i 1 dodatek
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Przepis na domowy smalec - w sam raz na kanapki
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Błyskawiczny smalec bez nieprzyjemnego zapachu podczas gotowania
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Szarlotka z owsianą kruszonką. Chrupiąca i pełna smaku
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Jedyne, prawdziwie babcine faworki smażone na smalcu
Czytaj więcej >
Przepisy
Aleksandra Proch
Najlepszy tłuszcz do smażenia kotletów mielonych. Kosztuje grosze i nieziemsko podbija ich smak
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Na czym smażyć kotlety schabowe?
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Zupełnie nowa wersja tradycyjnego smalczyku z dodatkiem rodzynek
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Na jakim tłuszczu robisz zasmażkę? Nasza wersja jest o niebo lepsza od innych
Czytaj więcej >
Porady
Renata Materlińska
Sprytny sposób na pryskającą wątróbkę. Już nigdy nie pobrudzi ci kuchni
Czytaj więcej >
Przepisy
Adam Moskal
Oryginalny smalczyk z gruszką i chrupiącą niespodzianką
Czytaj więcej >
Porady
Emilia Maciejewska-Latosińska
Chrupiące, bez odpadającej panierki. Jak usmażyć idealne kotlety schabowe? Mistrz kuchni wyjaśnia
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Przepis Gessler na domowy smalec. Niebywałe, z czym go podaje
Czytaj więcej >
Produkty
Jakub Kossakowski
Na czym najlepiej smażyć potrawy?
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Słonina marynowana w occie i czosnku
Czytaj więcej >
Przepisy
Emilia Maciejewska-Latosińska
Tradycyjny przepis na domowy smalec
Czytaj więcej >
Przepisy
Jakub Kossakowski
Domowy smalec - jak zrobić i z czym podawać?
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Niezawodny przepis na smalec z fasoli
Czytaj więcej >
Przepisy
Renata Materlińska
Idealnie doprawiony domowy smalec z dodatkiem mleka. Przepis krok po kroku
Czytaj więcej >