Wyszukaj w serwisie
przepisy porady dieta Show-biznes od kuchni produkty kuchnia smakoszy quizy
Smakosze.pl > Magda Gessler

Magda Gessler

Ile kosztuje kanapka w restauracji Gessler?
30.04.2022 16:36 Ile kosztuje kanapka w restauracji Gessler? Cena zaskakuje

Magda Gessler i jej lokale często wywołują żywe dyskusje w sieci. Najczęściej komentowane są ceny specjałów. Niedawno poruszenie wywołała kanapka anielska, dostępna w ofercie warszawskiego Słodkiego Słonego. Internauci byli w szoku, że za bułkę z szynką, jajkiem i dodatkami lokal liczy sobie nawet 20 złotych. Magda Gessler szerszemu gronu odbiorców znana jest przede wszystkim z telewizyjnych show Kuchenne Rewolucje oraz Master Chef. Celebrytka związana jest też z branżą gastronomiczną, prowadząc kilka lokali w całej Polsce. Na mapie Warszawy najbardziej rozpoznawalne są dwie restauracje Gessler — U Fukiera oraz Słodki Słony. To właśnie w tym drugim w menu dostępne są pyszne śniadaniowe kanapki, a wśród nich anielska, która stała się przedmiotem ożywionej dyskusji internautów. Powodem była oczywiście cena.

Magda Gessler, smalec
28.04.2022 20:40 Przepis Gessler na domowy smalec. Niebywałe, z czym go podaje

Poznajcie przepis Magdy Gessler na domowy smalec. To wprost niebywałe, z czym podaje go słynna restauratorka. Jej smarowidło zachwyca oryginalnym smakiem i chrupkością, bo zawiera sezamki. Gwarantujemy, że takiego specjału nie kupicie nigdzie. Dlatego zapraszamy was do kuchni.Smalec kilka lat temu wrócił do naszych łask. Wiadomo bowiem, że nie jest najzdrowszy, jednak trudno zaprzeczyć temu, że posmarowany nim chleb smakuje naprawdę dobrze. Zwłaszcza jeśli na wierzchu położymy plasterki kiszonego ogórka lub krążki cebuli. Jednak smalec potrafi też zaskoczyć. Szczególnie gdy recepturę na niego opracowała słynna restauratorka, Magda Gessler. Jej smarowidło jest pełne aromatu i przełamane słodką nutą. Na dodatek przyjemnie chrupie.

Prosty przepis Gessler na placki ziemniaczane
23.04.2022 17:24 Prosty przepis Gessler na placki ziemniaczane. 1 składnik może zaskoczyć

Po placki ziemniaczane z przyjemnością sięga wielu smakoszy. Wyjątkowo chrupiący z zewnątrz i delikatny w środku specjał otrzymamy, gdy skorzystamy z niezawodnej receptury Magdy Gessler. Dodaje ona łyżkę śmietany już do masy. Zabieg ten sprawia, że warzywa nie ciemnieją przed usmażeniem, a placki zachwycają również wyglądem. Spróbujecie?Placki ziemniaczane z dodatkiem śmietany będą wyśmienite. Nabiał dodany do masy nie tylko zapewnia atrakcyjny wygląd rarytasu, ale tez poprawia jego smak i konsystencję. Ziemniaczane wyroby będą rozpływały się w ustach i na długo was nasycą. Przygotujcie większą porcję na obiad lub kolację, bo jeszcze do nich wrócicie.

Magda Gessler
20.04.2022 09:07 Poznano kolejne szczegóły Kuchennych Rewolucji. Zaskakujące kulisy słynnej produkcji

Poznano kolejne szczegóły Kuchennych Rewolucji. Magda Gessler zdradziła zaskakujące kulisy słynnej produkcji. Zastanawialiście się, kto płaci za remont restauracji w Kuchennych Rewolucjach? Teraz wszystko się wydało i z pewnością będzie dla was wielkim zaskoczeniem. „Kuchenne rewolucje" jest programem stacji TVN, nadawanym od 2010 roku. Od początku emisji cieszy się dużą popularnością. Swoją osobowością niewątpliwie przyciąga prowadząca, czyli Magda Gessler. Oczywiście wszyscy też z zainteresowaniem obserwują metamorfozy znanych i mniej znanych restauracji.Do programu zgłaszają się właściciele restauracji, którzy mają problem z prosperowaniem lokalu. „Kuchenne Rewolucje", jak sama nazwa wskazuje odmieniają restauracje całkowicie — zmieniają ich wystrój, menu, często też pracowników.

Sałatka jarzynowa Magdy Gessler
16.04.2022 10:43 Sałatka jarzynowa według Gessler. Gwiazda stawia na tajny składnik

Sałatka jarzynowa bez wątpienia pojawi się na wielkanocnych stołach w większości polskich domów. Jeśli chcesz spróbować jej z przepisu Magdy Gessler, przychodzimy z pomocą. Restauratorka dodaje do niej kurki, dzięki czemu całość nabiera wyjątkowego smaku. Niżej prezentujemy przepis krok po kroku. Sałatka jarzynowa Magdy Gessler jest jedną z najlepszych wersji tej potrawy. Gwiazda telewizji dodaje do niej wiele różnych składników, które zachwycają bogactwem smaku oraz aromatu, co daje niepowtarzalny efekt. Sekretnym składnikiem, na który stawia Gessler, są grzyby. W tym przypadku kurki w całości. - Ja tam nie siekam, żeby było widać, że mamy na bogato i że to kurka, a nie dziwna, ciemna rzecz - tłumaczy Magda Gessler dla gotowanie.onet.

Ile kosztują wielkanocne zestawy w Delikatesach u Fukiera?
05.04.2022 16:44 Ile kosztują wielkanocne zestawy w Delikatesach U Fukiera?

Magda Gessler słynie ze swojego wybuchowego charakteru, jednak dała się poznać również jako zdolna restauratorka - czego dowodem jest jej lokal "U Fukiera". W sklepie internetowym "Delikatesy u Fukiera" można kupić wielkanocne zestawy, jednak ich ceny mogą szokować. Najdroższy z nich kosztuje ponad 500 zł i w jego ramach można dostać różne wielkanocne potrawy. Niżej wyjawiamy więcej szczegółów. Magda Gessler w swoich restauracjach i lokalach oferuje szeroką gamę dań, które są chętnie kupowane przez jej klientów. W tym roku na potrawy na Wielkanoc z jej internetowego sklepu nie każdy będzie mógł sobie pozwolić.

Magda Gessler ma powody do radości
29.03.2022 10:49 Restauracja Magdy Gessler zdobyła wyjątkowe wyróżnienie. Gwiazda nie kryje radości

Magda Gessler jest jednym z największych kulinarnych autorytetów w Polsce. Gwiazda związana z programem Kuchenne Rewolucje odpowiada za kilka restauracji. Jednym z flagowych lokali jest U Fukiera. Właśnie on został wyróżniony przez magazyn Forbes Polska. Magda Gessler podzieliła się dobrymi wieściami na swoim Facebooku. Gwiazda nie kryła radości, jej wpis mówi sam za siebie.Zgodnie z tym co Magda Gessler napisała na swoim profilu na Facebooku, magazyn Forbes Polska wyróżnił 50 najlepszych polskich restauracji. Okazało się, że na liści znalazła się również restauracja należąca do gwiazdy Kuchennych Rewolucji.

Biała kiełbasa według receptury Magdy Gessler
28.03.2022 11:40 Biała kiełbasa według receptury Magdy Gessler. Niepowtarzalny, domowy smak na Wielkanoc

Biała kiełbasa jest jednym z tradycyjnych produktów goszczących na wielkanocnych stołach. Magda Gessler zdradziła swój niezawodny przepis na ten wyjątkowy specjał. Zaopatrzcie się w niezbędne składniki i przygotujcie go samodzielnie, a goście będą zachwyceni. Tak pysznej kiełbasy jeszcze nie jedliście, jej sekretem jest nietypowy dobór mięs: podgardla, Bez białej kiełbasy nie powstanie dobry tradycyjny żur. Podpowiadaliśmy wam już jak wybrać odpowiedni produkt w sklepie. Tym razem prezentujemy wam sprawdzoną recepturę Magdy Gessler, z którą bez problemu przyrządzicie ten wielkanocny klasyk w domowym zaciszu. Warto spróbować — efekt was zachwyci.

Placki ziemniaczane
25.03.2022 22:52 Magda Gessler zdradza przepis na pyszne placki ziemniaczane, palce lizać

Pyszne, chrupiące i rumiane placki, to z pewnością ulubiona potrawa niejednego z naszych czytelników bądź czytelniczek. Wyśmienicie smakują z gulaszem węgierskim, sosem pieczarkowym lub ze śmietaną. W niektórych częściach Polski, placki zjada się na słodko i posypuje cukrem. Najważniejszy jest jednak smak ziemniaka, który uwydatnia się dzięki dodatkom obecnym w cieście oraz chrupiącej otoczce.

Placek po węgiersku
25.03.2022 22:52 Bezbłędny przepis Magdy Gessler na placek po węgiersku

Sama Magda Gessler uznała to danie za warte uwagi i w jednym z odcinków :Kuchennych Rewolucji” zaproponowała właścicielom, aby to właśnie placek po węgiersku według jej przepisu, był sztampowym daniem restauracji. Dzięki najlepszym składnikom i perfekcyjnie skomponowanej recepturze, potrawa stała się hitem restauracji, a właściciele zasłynęli w regionie najlepszymi plackami.

Sałatka szopska
25.03.2022 22:51 Sałatka szopska według przepisu samej Magdy Gessler, niezapomniany smak

Sałatka szopska jest to sałatka pochodząca z Bułgarii. W polskiej kuchni rozpropagowała ją słynna restauratorka Magda Gessler. Choć sałatka nazywa się szopska, wcale nie pochodzi od Szopów, czyli grupy etnicznej zamieszkującej rejony południowej Bułgarii. Sałatka bowiem nie pochodzi z przepisów przekazywanych z pokolenia na pokolenie – jest stworzona na potrzeby gastronomii w roku 1956, w którym też zyskała szybko popularność.W kuchni bułgarskiej sałatka szopska spożywana jest często jako przystawka, jednak wykorzystać ją można jako dodatek do dania głównego, lub danie główne samo w sobie. Wegetariańska, ekologiczna, naturalna i zdrowa z pewnością w pozytywny sposób urozmaici Twoją kuchnię. Sałatka szopska będzie też idealnym dodatkiem do letniego grillowania z rodziną i przyjaciółmi.

Ile zapłacimy za wielkanocne przysmaki u Magdy Gessler? Sprawdziliśmy ceny
23.03.2022 01:00 Ile zapłacimy za wielkanocne przysmaki u Magdy Gessler? Sprawdziliśmy ceny

Magda Gessler jest nie tylko znaną restauratorką - jej nazwiskiem sygnowany jest także sklep internetowy restauracji "U Fukiera". W jego ofercie można znaleźć mnóstwo wielkanocnych przysmaków. Ceny wielu z nich, jak w przypadku babki wielkanocnej z bakaliami, przyprawiają jednak o zawrót głowy. Za wypiek przyjdzie zapłacić klientom aż 80 zł. Niżej zawarliśmy listę najciekawszych propozycji ze sklepu Gessler. Magda Gessler wywołuje wśród Polaków ogromne emocje, a jednym z powodów są ceny w jej sklepie internetowym. Produkty w ofercie Delikatesy "U Fukiera" nie należą bowiem do najtańszych. Restauratorka z pewnością wie, że nie każdy ma czas na samodzielnie przygotowanie wielkanocnych potraw. Niestety sztandarowe dania z wielkanocnego stołu zostały przez nią wycenione naprawdę wysoko, co skutecznie utrudnia zakup dla zwykłego klienta.

Gessler zdradziła, jaki Polacy robią błąd przyrządzając sałatkę jarzynową
22.03.2022 01:00 Gessler zdradziła, jaki Polacy robią błąd przyrządzając sałatkę jarzynową. Lepiej go omijać

Sałatka jarzynowa należy do ulubionych dań wielu smakoszy. Przyrządzanie jej w każdym domu wygląda nieco inaczej. Są jednak składniki, które potrafią znacząco zmienić smak specjału. Zdaniem Magdy Gessler cebula jest jednym z nich. Gwiazda uważa, że dodawanie jej do jarzynowej jest ogromnym błędem, który popełnia wielu Polaków.Sałatkę jarzynową tradycyjnie przygotowywało się z warzyw z rosołu, a kompozycji dopełniały ziemniaki, ogórek kiszony i majonez. W wielu domach dodaje się też cebulę. Zdaniem kulinarnych autorytetów takie postępowanie to duży błąd.

Magda Gessler, kiełbasa
18.03.2022 01:00 Biała kiełbasa według Magdy Gessler. Słodki dodatek nadaje jej ciekawego smaku

Dziś podamy wam przepis na białą kiełbasę według Magdy Gessler. Ciekawego smaku dodaje jej słodki dodatek, którym wystarczy polać kiełbasę przed podaniem. Koniecznie przetestujcie ten prosty przepis, a wasza rodzina z pewnością będzie zachwycona. Magda Gessler nie tylko prowadzi „Kuchenne Rewolucje", ale też sama jest restauratorką. Na dobrym jedzeniu zna się jak mało kto. Lubi jedzenie tradycyjne, do przygotowania, którego nie szczędzi składników. Często też zaskakuje jakimś niezwykłym dodatkiem. Tak właśnie jest w przypadku pieczonej, białej kiełbasy.

Żurek Magdy Gessler
15.03.2022 01:00 Gessler zdradziła, jaki błąd popełniają Polacy gotując żurek. Wiemy, jak go uniknąć

Magda Gessler jako niewątpliwe kulinarne guru dla wielu Polaków, często wypowiada się na temat popularnych dań polskiej kuchni. Według niej Polacy popełniają duży błąd, dodając do żurku śmietanę. Jak sama tłumaczy, żurek znacznie lepiej będzie smakować, jeśli zachowa się jego kwaśność, którą śmietana może przykryć. Żurek zwykle jest jedzony w czasie świąt Wielkanocy. Wtedy też pokaźne głębokie talerze wypełnione są po brzegi kwaśnym żurkiem z mnóstwem intensywnej białej kiełbasy oraz jajek na twardo. Magda Gessler w czasie rozmowy z portalem Fakt wyjawiła, co jej zdaniem składa się na najlepszy żurek. Okazuje się, że Polacy popełniają jeden ogromny błąd, który negatywnie wpływa na smak żurku.

Magda Gessler, gołąbki
13.03.2022 01:00 Najlepszy, kultowy przepis na gołąbki według Magdy Gessler. Pełnia smaku na talerzu

Ach te gołąbki, kto za nimi nie przepada? Dziś zdradzimy wam najlepszy, kultowy przepis na gołąbki według Magdy Gessler. Gdy je przygotujecie, przekonacie się, że jest to pełnia smaku na talerzu. W tych gołąbkach znajdziecie nie tylko mięso i ryż, ale też niezwykły dodatek.Gołąbki są jednym z tych dań, które chętnie zjemy o każdej porze roku. To połączenie kapusty, mięsa i ryżu nie tylko świetnie smakuje, ale też doskonale syci. Gdy dodamy do niego odpowiednie przyprawy, a całość ugotujemy lub zapieczemy w bulionie, powstanie pełne smaku danie.

Wybitna, kultowa marynata do kurczaka według Magdy Gessler
08.03.2022 01:00 Kultowa marynata do kurczaka według Magdy Gessler. Bardziej soczysty już być nie może

Marynata do kurczaka jest idealnym rozwiązaniem na podkręcenie smaku mięsa. Magda Gessler proponuje prostą kombinację czterech składników, dzięki której kurczak wyjdzie obłędnie soczysty i aromatyczny. Koniecznie sprawdźcie ten patent. Marynata potrafi sprawić, że mięso staje się przyjemnie kruche i soczyste. Z jej dodatkiem nie tylko schabowy będzie lepszy. Zaopatrzcie się w dobrej jakości mięso z kurczaka, świeże cytryny i czosnek, jogurt oraz oliwę. Przyrządzenie smacznej mieszanki do jego zamarynowania zajmie wam dosłownie chwilę. Marynowany kurczak według Magdy Gessler Zaproponowane przez restauratorkę połączenie smaków z pewnością przypadnie do gustu niejednemu smakoszowi. Nie ma bowiem chyba nikogo, kogo nie skusiłby delikatny kurczak marynowany w jogurcie z dodatkiem czosnku, soku z cytryny i oliwy z oliwek. Pysznej kompozycji smakowej dopełnią oczywiście sól i pieprz, których w żadnej kuchni nie powinno zabraknąć. Proporcje składników należy dobrać wedle własnego gustu. Jeżeli lubimy bardziej wyraziste dania, dodajmy więcej czosnku. Pamiętajmy, że smak tej przyprawy i jej aromat zależy nie tylko od jej świeżości, ale też kraju pochodzenia. Więcej na temat zakupu dobrego czosnku pisaliśmy w tym artykule. Podpowiadaliśmy wam też już jak przygotować to warzywo, by maksymalnie skorzystać z jego dobroczynnych właściwości.

Magda Gessler
04.03.2022 01:00 Kuchenne Rewolucje w Bartoszycach. Magda Gessler nie szczędziła słów krytyki

Trwa nowa edycja „Kuchennych Rewolucji”. Magda Gessler przemierza więc Polskę i przybywa z pomocą słabiej prosperującym lokalom. Przeczytajcie, jak wyglądały „Kuchenne Rewolucje" w Bartoszycach. Magda Gessler nie szczędziła słów krytyki zwłaszcza kucharzowi.Od początku istnienia „Kuchenne Rewolucje” cieszą się dużą oglądalnością. Widzów przyciąga ciekawość, które lokale przeszły metamorfozę pod okiem znanej restauratorki i jak ta przemiana wygląda. Jednak niewątpliwie przyciąga też postać samej Magdy Gessler, która potrafi bez ogródek krytykować.

Magda Gessler
26.02.2022 01:00 Film o Magdzie Gessler? Gwiazda zdradziła detale

Wydana w ostatnim roku autobiografia Magdy Gessler okazała się wyjątkowo udaną publikacją - na tyle, że restauratorka planuje jej ekranizację. Gwiazda ma swoje wymagania i, jak tłumaczy w wywiadzie dla "Faktu" opracowała już wstępny zarys filmu. Prezenterka między innymi chce, aby zagrali w nim młodzi, mało znani aktorzy. Magda Gessler swoją autobiografię wydała 16 czerwca 2021 roku i praktycznie od razu stało się jasne, że jej książka osiągnie duży sukces. Czytelnicy chętnie kupowali jej dzieło, aby móc zgłębić jej barwne życie. Co ciekawe, jak tłumaczy sama Gessler w rozmowie z "Faktem", w planach ma zamiar wydać kolejną drugą część autobiografii. Największe emocje wywołały jednak informacje na temat zbliżającej się ekranizacji pierwszej części autobiografii.

Nowy sezon Kuchennych Rewolucji już od 3 marca
21.02.2022 01:00 Nowy sezon Kuchennych Rewolucji już od 3 marca

Już niebawem - 3 marca — ruszy nowy sezon popularnego programu kulinarnego Kuchenne Rewolucje. Magda Gessler i jej ekipa nie zwalniają tempa. Niebawem przekonamy się jakie historie czekają na nas tym razem. Choć może trudno w to uwierzyć, w ramach Kuchennych Rewolucji przeprowadzonych zostało już ponad trzysta transformacji lokali gastronomicznych. 24. sezon programu również będzie pełen emocji. Kolejne lokale podejmą starania, by zmienić swoje oblicze.

Receptura Gessler na najlepsze placki ziemniaczane
19.02.2022 01:00 Sekretna, wybitna receptura Gessler na najlepsze placki ziemniaczane

Placki ziemniaczane mają wielu amatorów. Przygotowane według przepisu Magdy Gessler wyjdą chrupiące i wyjątkowo puszyste. Sekretem ich smaku i tekstury jest dodatek śmietany i czosnku. Tak wyrazistych i pełnych charakteru placków jeszcze nie jedliście. Koniecznie spróbujcie. Magda Gessler słynie ze skutecznych patentów na pyszne dania kuchni polskiej. Wystarczy wspomnieć jej doskonały przepis na sernik krakowski czy niezawodne wskazówki dotyczące przyrządzania kotletów mielonych. Placki ziemniaczane przygotowane według jej sprawdzonej receptury równie pozytywnie was zaskoczą.

Magda Gessler, faworki
14.02.2022 01:00 Najlepszy, kultowy przepis na faworki Magdy Gessler

W najbliższy czwartek wypada tłusty czwartek. Jeśli więc planujesz tego dnia prawdziwą ucztę, postaw na słodkości własnej produkcji. Z pewnością wyjdą smaczne i o wiele tańsze niż kupne. Dziś zdradzimy ci najlepszy, kultowy przepis na faworki Magdy Gessler. Wychodzą kruche i delikatne i wprost rozpływają się w ustach.Magda Gessler nie tylko prowadzi program Kuchenne Rewolucje, ale też sama jest smakoszem i restauratorką. Potrawy serwowane w jej lokalach są zwykle drogie, ale zachwycają smakiem. Restauratorka nie szczędzi bowiem na nie najlepszych składników.I właśnie dobrej jakości składniki, odpowiednio skomponowane i we właściwych proporcjach wpływają na smak faworków. Od tych słodkości oczekujemy, że będą delikatne i rozpływające się w ustach. Zróbcie je według przepisu Magdy Gessler, a nie będziecie rozczarowani.

Doskonałe pączki według Magdy Gessler
10.02.2022 01:00 Kultowy w całym kraju przepis na pączki według Magdy Gessler

Niebawem Tłusty Czwartek i większość z nas raczyć będzie się pysznym pączkami. Warto przyrządzić je w domu — takie wyroby będą najsmaczniejsze. Skorzystajcie ze sprawdzonego przepisu Magdy Gessler, a na pewno wyjdą wyśmienite. Jeśli faworki nie są waszym ulubionym deserem, powinniście spróbować domowych pączków przyrządzonych według receptury Magdy Gessler. Delikatne ciasto wypełnione pyszną konfiturą skradnie wasz serca. Skusicie się?

Magda Gessler postawiła na nową dietę
07.02.2022 01:00 Magda Gessler postawiła na nową dietę. Co jada gwiazda?

Magda Gessler znowu zaskoczyła swoich fanów. Tym razem gwiazda Kuchennych Rewolucji sama przeszła metamorfozę. W ostatni czasie wróciła z urlopu lżejsza o dobrych kilka kilogramów. Zdradziła szczegóły swojej przemiany. Znana restauratorka słynie zarówno z kontrowersyjnych wypowiedzi, jak i z tradycyjnej kuchni, która nie należy do najzdrowszych. Tym bardziej zaskakujące jest, że zdjęcia do kolejnej edycji Kuchennych Rewolucji Gessler rozpoczyna wyraźnie szczuplejsza.

Sernik Magdy Gessler
06.02.2022 01:00 Jak zrobić puszysty sernik? Magda Gessler zdradziła swój patent

Sernik jest dla Polaków bardzo ważnym ciastem, bez którego żaden uroczysty obiad nie może się udać. Magda Gessler ma własny przepis na ten pyszny wypiek, w którym nieco zmieniła proces przygotowania. Prezenterka nie dodaje do masy całych jajek, lecz rozdziela je na białka i żółtka - po ubiciu białek, masa sernikowa staje się wyjątkowo puszysta. Sernik nie jest skomplikowanym wypiekiem, z kolei w smaku jest bardzo intensywny - takie połączenie sprawiło, że sernik podbił podniebienia milionów łakomczuchów na całym świecie. Magda Gessler zdradziła swój przepis na kultowe ciasto. Magda Gessler nie używa do sporządzenia masy całych jajek, lecz oddziela białka, ubija je na sztywną pianę i dopiero wtedy dodaje. Dzięki temu ciasto jest dobrze napowietrzone, a po upieczeniu zachowuje swoją puszystość.

Ścieranie ziemniaków
05.02.2022 01:00 Nieziemsko prosty sposób na placki ziemniaczane z kremowym wnętrzem

Placki ziemniaczane z uwagi na swoją prostotę i szybkośc przygotowania, są często wybierane przez Polaków jako pomysł na Obiad. Magda Gessler dodaje do swoich placków odrobinę kwaśnej śmietany, dzięki czemu stają się kremowe i askamitne. Poniżej dokładnie krok po kroku wyjawiamy tajniki najlepszych placków. Placki ziemniaczane nie są skomplikowanym przepisem, stąd tak ogromna popularność potrawy. Jej ogromną zaletą jest możliwość podania na słodko, jak i na słono, co ułatwia dopasowanie ich do preferencji gości. Magda Gessler do placków dokładka jedną łyżkę kwaśnej śmietany, która sprawia, że po usmażeniu w środku są delikatne i kremowe, a na zewnątrz zachowują wspaniałą chrupkość. Po spróbowaniu każdy będzie błagał cię o przepis.

Ile kosztują pączki od Magdy Gessler?
04.02.2022 01:00 Ile kosztują pączki od Magdy Gessler?

Lokale Magdy Gessler słyną ze smaku, ale też z wysokich cen. Nie tak dawno za pączka u celebrytki należało zapłacić aż 13 złotych. Wiemy, jak obniżona ostatnio przez rząd stawka podatku wpłynęła na nowy cennik. Niedawno pisaliśmy o tym, jak koszt pączka u gwiazdy Kuchennych Rewolucji ocenia Anna Mucha. Tym razem sprawdzamy, czy rządowe zmiany stawki podatku VAT wpłynęły na koszt zakupu wyrobów. W Biedronce ceny nie poszły w dół, więc może i tu było podobnie?

Anna Mucha komentuje ceny pączków od Magdy Gessler
03.02.2022 01:00 Anna Mucha komentuje ceny pączków od Magdy Gessler

Media często komentują działania Anny Muchy. Aspirująca do roli krytyczki kulinarnej aktorka, podzieliła się ostatnio swoją opinią na temat cen pączków Magdy Gessler. Czy jej smakowały? Czy warto ich spróbować? Znamy odpowiedzi na te pytania. Wysokie ceny wypieków i dań w lokalach Magdy Gessler już nie raz były przedmiotem dyskusji. Wystarczy wspomnieć recenzję lokalu u Fukiera autora kanału Sprawdzam Jak czy planowane podwyżki cen słodkości wprowadzone na początku tego roku.